Arkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz..Faces of war aldım...Daemon tools ile kurdum..sonra CRACK yaptım..Oyun başlıyor fakat videosundan sonra "error" verip kapanıyor...Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim...Tam Company of Heroes gazından sonra çok iyi olacaktı bu oyun...
bendede hata veriyor ama bende crack yok
Bu soruna bir çözüm bulamıyor muyuz pekii?? Muhtemelen bir yerinde bir ayar yapıcaz veya bir dosya indiricez ama ben bulamadım...Crack dosyası zaten CD'nin içinde vardır..buna rağmen netten de indirdim ama yine aynı sorun devam etmekte
Arkadaşlar sorunu çözdüm..Gerçi sadece ben yaşamışım heralde böyle bir sorun ama yine de belki yardımcı olur diye yazıyorum
Faces of War folder'ında videos kısmında intro videosu var...adı "fow_3 avi" gibi bişey sanırım...bu dosyanın adını "thumbs" diye değiştirdim..Sorun ilginç bir şekilde halloldu...
oyunun basinda demosunu izledikten sonra profil kisminda isim yazim devam ettigimde sorun veriyo ve oyunda atiyo,sanirim bu sorunu yasayan cok ama çözümü bulamadim.
yok mu arkadaslar böyle bi sorun yasayip çözenler,anladigim kadariyla pc yle bi alakasi yok sorunun.
Bende şöyle bir sorun oluyordu.Oyunun aşında demo izlerken takılıyordu.Görüntü donup kalıyordu.Oyunla ilgili bir sorun olduğunu düşündüm.Yüzlerce değişik şey denedikten sonra,ve 5-6 formattan sonra şunu farkettim.Via çipsetli anakartım radeon 9600pro ekran kartımla tam bir ahenk gösteremiyor.Aygıt yöneticisinden sistem aygıtları satırındaki VIA CPU to AGP controoler 2.0/3.0 yazan yerde sürücü güncellemsi yap dedim.Çıkan sürücülerden (zaten sistemin içinde bulunn bir sürücüydü bu)VIA CPU to AGPcontroller yaptım.Böylece sorunum düzeldi.Ayrıca bu sorun sadece bu oyunda değil Company of Heroes oyunun başındaki demoda da oluyordu.O da düzeldi.Yanlız başka hi bir oyunda olmuyor.Ya da bu güne kadar ben farketmedim.Bir de Radeon ekran kartı için şçyle bir şey öneriliyor ki nvidia içinde geçerli olabilir tam emin değilim ekran karının ayarlarının yapıldığı yerden SMARTGART sekmesinden AGP hızlı yazma kapalı olacak geçerli AGP hız 4x olacak (8x olursa işte bu hata oluşuyor)Yukarıda benim anlattığım işlemiş yapınca bu ayar da böyle oluyor zaten.istersen ayrı ayrı bir dene.Yani bu oyunun sorununu ben böyle çözdüm şimdi gayet rahat açılıyor.Takılma falan yapmıyor.
bende radeon 9250 256 mb ekran karti var smartgart tan agp hizi kapali,onu 4x e getirdigimde test et diyor pc yeniden basliyo ve tekrar kapaliya dönüyo.onu bir türlü 4x e getirmedim.
O dediğin yer bende de aynı.kapalıda duruyor.4X ya da 8X olmuyor.Demek ki sistem bu şekilde kabul ediyor.Zaten bir çok yerde ekran kartıyla ilgili stabilite sorunu için bu yaraın düşürülmesi öneriliyor.Gerçi ben de bu yaraı 4x yapamıyorum.Sadece kapalı konumunu kabul ediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme