Şimdi Ara

FACETİME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla ilk defa face time denedik Wifi bağlıydı normal arama yaptıktan sonra çıkan facetime sekmesine bastım görüntülü olarak konuştuk fakat sonrası facia =)) bir sürü ücret yazmış facetime ücresiz olrak. Bu gün ise sabahtan kalktığım saatten itibren araştırıyorum sadece şu bilgiyi edinebildim; normal arama üzerinden facetime kullanılırsa arama üzerinden yapıldığı için ücretlendirme oluyormuş fakat wifi üzerinden direk facetime ile arandığında ücret söz konusu olmuyormuş. Lütfen dediklerime kulak verirseniz sevinirim, forumda herhangi bir bilgiye ulaşamadım bu konuyla ilgli yani görememiş ya da gözden kaçırmış olabilirim fakat sizin bildiğiniz başlıklar varsa ya da bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa bilgilendirme yaparsanız sevinirim. İYİ VAKİTLER

• Hiç facetime ile uğraşma kapat gitsin...
    Direkt TANGO'yu indir, wi-fi ile bağlan güle güle kullan...

Hem facetime özelliğinin açık olmasına bile gerek yok
  • Bu tango SKYP gibi bir program mı yoksa facetime özelliğinde ve kalitesinde olan bir program mı. Cevap verip ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100er

Bu tango SKYP gibi bir program mı yoksa facetime özelliğinde ve kalitesinde olan bir program mı. Cevap verip ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

nasıl para yazdığını tam olarak anlayamadım...facetime sadece wi-fi üzerinden bağlantı kuruyor. zaten face time ın en büyük dezavantajı 3g ile çalışmaması..yani sadece wi-fi ile bağlanılabiliyor ve konuşulabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 11 Mart 2011; 14:59:00 >
  • Ücret kesildi fakat anlamadım bende. ilk önce arkadaşımın numarasını tuşladım çevirdim arama yapılırken ekranda çıkan facetime a tıkladığımda görüntülü olarak konuşma gerçekleşti ama ücretlendirmede gerçekleşti sizde aynı benim yaptığım yöntem ile mi facetime kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100er

Ücret kesildi fakat anlamadım bende. ilk önce arkadaşımın numarasını tuşladım çevirdim arama yapılırken ekranda çıkan facetime a tıkladığımda görüntülü olarak konuşma gerçekleşti ama ücretlendirmede gerçekleşti sizde aynı benim yaptığım yöntem ile mi facetime kullanıyorsunuz?

İlk kez açtığında bir kereye mahsus ücretlendirme var...
    Eğer sürekli facetime'ı kapatıp açarsan bu ücreti hep alır, sonrasında arkadaşında dediği gibi wi-fi ile sorun yaşamazsın

Ama Tango'da aynı işi görüyor, hatta 3gs kullanan arkadaşım ile test ettik gayet güzel...

• Benim FaceTime etkinlestirmesiyle ilgili sorunum yok, görüntülü konuşma ucretlendirildi ona anlam veremedim... Tango kullanacağım denemedim daha. Onemseyip bilgi verdigin için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.