Şimdi Ara

# FaceTime Deneme # (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone'dan aldım ip4'ümü, ve yurt dışında da bir tanıdığım SFR'den aldı (o da vodafone) cihazını. Ancak biz Face Time kullanamıyoruz. Arama yaptığımda "Face Time..." diyor, kalıyor. Bir kere "Bağlanıyor" yazdı o ekranı geçip ama o şekilde kalıyor. Benim arama talebim ulaşıyor karşıdakine ancak bağlantu kuramıyoruz, neden olabilir lütfen yardım edebilir misiniz :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Arkadaşlar Vodafone'dan aldım ip4'ümü, ve yurt dışında da bir tanıdığım SFR'den aldı (o da vodafone) cihazını. Ancak biz Face Time kullanamıyoruz. Arama yaptığımda "Face Time..." diyor, kalıyor. Bir kere "Bağlanıyor" yazdı o ekranı geçip ama o şekilde kalıyor. Benim arama talebim ulaşıyor karşıdakine ancak bağlantu kuramıyoruz, neden olabilir lütfen yardım edebilir misiniz :/

http://forum.donanimhaber.com/m_44452590/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44452590

• Bende denemek istiyorum ancak suan sim kartım yok yarın aktif olacak hattim açılmadan deniyebirmiyim bunu?
  • bende olmuor :( ikitane iPhone 4 var bi tane iPod 4g iPhone 4 biri FW 4.0.1 oldugu icin olmuor ama diger iPhone 4 4.1 ve iPod 4.1 ama gene basarisiz , JB yaptim ondan ola bilirmi ? bi caresi varmi cok istememe ragmen olmadi su FT ...
  • hattım aktif oldu denemek istiyorum bende deneyebilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

hattım aktif oldu denemek istiyorum bende deneyebilecek biri var mı?

Denemek istersen deneyebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydr0gen

quote:

zaten denemek istiyorum demiş arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

quote:

pm den konusup hallettik 1mb hızım vardı gayet iyi görüştük

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

quote:

Peki ben sana sordummu " Arkadaş denemek istiyormuymuş diye? "

Benimde şuan 1 MB hızım var ve hiç sorun yaratmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydr0gen -- 19 Kasım 2010; 2:51:45 >

• arkadaslar facetime icin ayni operator de olmak şart mı? ben mesela vodafone dayım turkcell li biriyle görüşebilir miyim ?
  • Facetime ile bağlanırken net üzerinden bağlanıyor, operatörün katkı gibi bi etkisi var mı?Yani bi etkisi yok ise ücretlendirme nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 21 Kasım 2010; 22:21:18 >
  • deneme yapmak isteyen varsa lütfen pm atsin
  • ARKADAŞLAR FACETİME IN ŞEBEKE İLE ALAKASI YOKTUR ! WİFİ ÜZERİNDEN GÖRÜŞÜLÜR. ( BELEŞTİR. )
  • deneyecek varmı suan :D yenı aktıf edebıldım ama her kapayp actmda 60 kurusum gıdıo neden acaba?
  • Face time'yi telefondan kapatıp açtığınızda "Oparatörünüz bu bağlantıyı ücretlendirebilir" yazıyor. 2 kere yaptım bu şekilde bakalım faturaya yansıyacakmı? Eğer yansıyorsa telefonu açıp kapattığında da bu şekilde mesaj ücretlendiriliyor sanırım. Ben genelde telefonumu hiç kapatmam. 1-2 kereye mahsus denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Face time'yi telefondan kapatıp açtığınızda "Oparatörünüz bu bağlantıyı ücretlendirebilir" yazıyor. 2 kere yaptım bu şekilde bakalım faturaya yansıyacakmı? Eğer yansıyorsa telefonu açıp kapattığında da bu şekilde mesaj ücretlendiriliyor sanırım. Ben genelde telefonumu hiç kapatmam. 1-2 kereye mahsus denedim.

Facetime her aktifleştirildiğinde telefon gizli olarak bir İngiltere numarasına mesaj gönderiyor. Bahsedilen ücret ay sonunda faturanıza yansıyacaktır.
  • Bu uygulama 3gs içinde varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Bu uygulama 3gs içinde varmı acaba?

Yok tabiki
  • arkadaslar bende ipod touch 4 nesil var bende face time hesap fln herseyi yaptim ama anlamadigi msey var numara fln ceviriyorsun oyle araman fln gerekiyor :S ya ben pek birsey anlamadim daha henuzde facetime kullanamadim bilgisi olan yartimci olrusa sevinirim simdiden teskkrler iyi yorumlar?
  • yokmu ipod touch4 nesil face time ile ilgili bilgisi olan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.