Evet arkadaşlar yavaş yavaş almaya başladık telefonlarımızı. FaceTime ı benim gibi merak edip denemek isteyen varsa. Buraya yazsın PM den numarayı atarız. Bu arada yazan arkdaşlar internet bağlantılarınıda yazarsa iyi olur çünkü ben dün 2 kere FaceTime yaptım bir arkadaşlar. İlk seferde evindeydi 16mbit VDSL2 var bendede 8mbit Görüntü CAM gibiydi tam anlamıyla süperdi. Ama ikincidede Dışarıdaydı o cafenin Wi-Fi ine girdi. Allah bilir 512k falandı heralde bağlandık 5-10sn. sonra koptu zaten.
Kısaca bu FaceTime için en az bi 4mbit iniz olması lazım.
Ben kullandım ve inanılmaz beğendim. Fevkalade performanslı çalışıyor ve şimdiye kadar gördüğüm en iyi görüntülü konuşma kalitesi sunuyor.
Evet internet bağlantısı iyi olduğunda gerçekten mükemmel.
ben face time a gireemyorum neden bilmiyorum???? tum internet applestore vs hersey çalışıyor face time a gelince baglantı basarısız ag ayarlarnın kontrol et.. eee çıkıyorum internete giriyorum canavar itunes store canavar internet isteyen programlar canavar eeee çıkıyorum aynen face time a giriyorum baglantı yok... fikri olan???
keske bu konu baslıgı acılmısken kısaca bılmeyenler ıcın facetıme ın kullanımı hakkında bılgı verılseydıde bızde nasıplenseydık bundan
deneme amaçlı kullandım bir dahada kullanmadım. kimle konuştuysam herkes bu şekilde kullanmış. çok kullanılacak birşey değil.
3g ile otobanda giderken bile turkiye'deki 4mbit wi-fi uzerinden baglanan kisilerle rahatca konusabiliyorum. facetime'da illaki telefon numarasina sahip olmaniza gerek yok. mail/sms atarak da arama yapabiliyorsunuz. kontak listenize girin, aramak istediginiz kisinin ustune basin, eger karsi taraf facetime uyumlu cihaza (iphone 4, ipod touch, mac bilgisayar...) sahipse asagidaki facetime ikonuna bastiginizda hangi baglanti cesiidni kullanmak istediginizi soruyor, zaten seceneklerin arasinda kamera isareti goruyorsaniz ona tiklamaniz yeterli.. boylece cagri basliyor ve konusuyorsunuz.. atla deve degil kisaca :)
ben face time a gireemyorum neden bilmiyorum???? tum internet applestore vs hersey çalışıyor face time a gelince baglantı basarısız ag ayarlarnın kontrol et.. eee çıkıyorum internete giriyorum canavar itunes store canavar internet isteyen programlar canavar eeee çıkıyorum aynen face time a giriyorum baglantı yok... fikri olan???
settings / phone ayar bolumunde facetime ON durumda mi kontrol ettiniz mi?
bu arada ipod touch 4g kullanıyorum ayarlar bolumune girdigimde face time da yine aynı yere geliyorum yani kullanıcı girişine apple kimligim zaten belli yoksa itunes a nasıl giriyim apple kimligimi yazıyorum baglantı basarısız...
quote:
Orijinalden alıntı: vasco1925
Arkadaşlar, telefonum yolda gelıyor.
facetime denemek isteyen yarından itibaren sabah 11den gece 22:00 a kadar beni 0555 836 27 75 ten arayıp abi facetime deneme yapıcam diyip arasınlar, wifiim kapallı ise acarım hemen ve denersiniz.
internet cafe işletiyorum 8 MB baglantım var.
denemek ısteyen arkadaslara yardımcı olurum.
Yalnız suan telefonum daha gelmedi msjım bulunsun dıye yazıyorum buraya tel geldıgınde guncellerim.
ayarlar>>genel>>hakkında da kariyer de ne yazıyor? turkcell(veya hangi operatörse yazmıyorsa) o menüde kal sim kartı çıkarıp tak düzelir
Arkadaşımla sık sık facetime ile görüşüyoruz ayrıca aynı evde olsak dahi abimle bile görüşüyoruz arada. kesinlikle lag sorunu yok, aşırı derecede şaşırdım. Ses ve görüntünün geç gelmesi gibi bir durum kesinlikle yok. Tabii ki biraz fark olacak ama ben hissetmedim desem yeridir.
4 megabit kullanıyorum. Arkadaşım ne kullanıyor bilmiyorum ama görüntü kalitesi tatmin etmedi.
amerikadan gelme ipod touch 4 sahibiyim face time aktiflestiremiyorum her seferinde baglantinizi kontrol edin diyor ama internet baglantisinda en ufak bir problem yok sorun ne olabilir? nasıl duzelir? saygılar...
Ben Macaristan'daki amcam ve İngiltere'deki amcaoğluyla sık sık görüşüyorum süper gerçekten. Bir ara eski telefonumla 3G üzerinden de denemiştik görüntü tek kelimeyle ÇAMUR gibiydi. Şimdi wifi ile hakikaten cam gibi görüntü veriyor.
ya çıldırıcam ipod touch 4 te bu face time nasıl etkinleştiriliyor_???? baglantı başarısız diyor???? ama baglantı var hersey calısıyor facetime etkinleşmiyorrrr....
quote:
Orijinalden alıntı: edizfbc
ya çıldırıcam ipod touch 4 te bu face time nasıl etkinleştiriliyor_???? baglantı başarısız diyor???? ama baglantı var hersey calısıyor facetime etkinleşmiyorrrr....
dns yaz wirelessine öle bi dene
modeme mi??? touch in wi-fi ayarlarına mı?
eywallah yaaa oldu 4.4.4.4 denedim olmadı ama 208.67.222.222 oldu daha once denemiştim dns değiştirmeyi ama sen bi gaz daha verince yine denedim bu sefer oldu teşekkurler :))
quote:
Orijinalden alıntı: edizfbc
eywallah yaaa oldu 4.4.4.4 denedim olmadı ama 208.67.222.222 oldu daha once denemiştim dns değiştirmeyi ama sen bi gaz daha verince yine denedim bu sefer oldu teşekkurler :))
4444 zaten eskı bi dns 8.8.8.8 kullan yada senın yazdıgını kullan
Saçmalamayın en az 4mbitmiş. 1mbten az internetim goldpunchla her hafta görüşüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: VIVA
Saçmalamayın en az 4mbitmiş. 1mbten az internetim goldpunchla her hafta görüşüyoruz
tamam görüşürsün ama görüntü dandik olur. Kalite için en az 4mbit falan olması lazım.