Şimdi Ara

# FaceTime Deneme # (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkbaba17

hakkaten çok güzel bu facetime,arkadaşlarımın çoğuyla ordan konuşuyorum ekonomik açıdanda katkı sağlıyo

arkadaşlar zengin galiba

şaka şaka gerçekten Facetime ı destekleyen apple ürünü olan arkadaşlarlar konuşmak çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

hakkaten çok güzel bu facetime,arkadaşlarımın çoğuyla ordan konuşuyorum ekonomik açıdanda katkı sağlıyo

arkadaşlar zengin galiba

şaka şaka gerçekten Facetime ı destekleyen apple ürünü olan arkadaşlarlar konuşmak çok iyi oluyor.

Ekleme yapmam gerek :
    Yukarıda deiklerim internet bağlantısı kaliteli ise geçerlidir

• evde mac ile arkadaşımın ipad 2 sini aradım 2mbps fiber (2 olduğuna bakmayın en az 7mbps çalışıyor en fazla 10) salondaydım arkadaş küfretti kapattım misafir vardı. Aldım iP4 ile aradım konuştuk 1 saat her zaman konuşuyoruz FTden. Ilk yaptığımda iki iP4 vardı onlarla kendime yaptım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

evde mac ile arkadaşımın ipad 2 sini aradım 2mbps fiber (2 olduğuna bakmayın en az 7mbps çalışıyor en fazla 10) salondaydım arkadaş küfretti kapattım misafir vardı. Aldım iP4 ile aradım konuştuk 1 saat her zaman konuşuyoruz FTden. Ilk yaptığımda iki iP4 vardı onlarla kendime yaptım :D

fiberde kalite nasıl ? TTnet de pek akıcı çalışmıyor
  • metronet diye bir sağlayıcı var ping en fazla 15 gördüm testlerde 2mbps sınırsız 33tl kurtköy tokide oturuyorum kasımda geldi ilk abone olanlardan biriyim bugüne kadar hiç sorun yaşamadım full torrent açık. 10mbps benim bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97
    metronet diye bir sağlayıcı var ping en fazla 15 gördüm testlerde 2mbps sınırsız 33tl kurtköy tokide oturuyorum kasımda geldi ilk abone olanlardan biriyim bugüne kadar hiç sorun yaşamadım full torrent açık. 10mbps benim bence :D

Hmm metroneti duymustum elektrikten mi ne aliyomus interneti. Ama fibere gore ping yuksek bence. Ki biz TTNet de 4-5 katini goruyoruz.
  • en yüksek dedim zaten :D normalde 3 4 falan.
    Evet elektrikten alıyor interneti
  • 5 senedir mesaj atan yok

facetime kullanan kalmadı mı ?
  • Androidlere facetime gelmedimi halen ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.