Şimdi Ara

# FaceTime Deneme # (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sameet

arkadaslar bende ipod touch 4 nesil var bende face time hesap fln herseyi yaptim ama anlamadigi msey var numara fln ceviriyorsun oyle araman fln gerekiyor :S ya ben pek birsey anlamadim daha henuzde facetime kullanamadim bilgisi olan yartimci olrusa sevinirim simdiden teskkrler iyi yorumlar?

ne numarası yaw. ? benimde Ipod touch 4g var nasıl oldugunu vutun kullanıcılar icin kısaca anlatayım.

Öncelikle Girdiğimizde Itunnes heabımızı (mail adresimizi ve şifremizi) giriyoruz.
    2. olarak adresi Doğruluyoruz. Ekranın altında adersi doğrula der ve sonra mail adresinize baglanarak verdiği linkten doğrulaya bilrisiniz
    Doğruladıktan sonra hesabınız acılmıs demektir.
    Sıra arama yapmada. Kişi listesine Geliyoruz. Yeni hesap ekliyoruz veya eski hesaba giriyoruz. Ev yazıyor yanında e-posta yazıyor. oraya Face time ile gorusebileceğimz Arkadaşımızn e-mail adresini yazıyoruz.
    sonra kaydet diyip cıkıyoruz.
    face time girince kendiliğinden kişiler listesine atacak saten. Az once e-mailini eklediğimiz Face time kullanıcısının (aynı işlemleri yapmış olan) üstüne tıklıyoruz sonra arkadaşımızın bilgilerine gidecek.
    alltaki hızlı aramaya kaydetme vs. gibi kücük sekmelerin pencereciklerin :D olduğu yerdeki face time yazısına tıklıyoruz.
    eğer arkadaşımızın aynı anda telefon numarsıda kayıtlı ise karsimiza email edresinin ve telefon numaralarının bulundugu secenekler gecelektir. eğer numarası yoksa
    face time penceresine bastığımızda aramayı direk yapacaktır.
    arkadasımızn ordaki e-mail adresini seciyoruz ve arama basliyor.

İste bu kadar Simdi kolayca face time arama yapabilrsiniz. bir sorum olacak. Iphone4 te bu uygulamayı bulamadım nasıl yapacağım bir yerden falan mı indireceğim yoksa arama butonunun orda face time falan mi var ? bilgi verirseniz lütfen . eğer arama yapmaya basladık diyelim bu parayla mı ? ve Iphone 3gs'de bu uygulama yok deil mi ? saolun simdiden.

• arkadaşlar konuya deneyince internet hızlarımızıda yazalım çok katkısı var kaliteye.
  • Merhaba bende facetime denemek isterim iphone 4 kullanıyorum turkcell numaram nasıl yapabiliriz pm atma şansınız var mı.
  • FACETIME COK GUZEL BI OLAY IPOD TOUCH TA BAKIM DEDIM KONUYU GORUNCE BI DENEYIM DEDIM AMA SADECE MAC IPOD IPHONE GIBI APPLE MARKALARININ KARDESLIGI GIBI OLMUS BU FACETIME
  • deneyelim mi yok mu kimse ?
  • skype gıbı programlar var ıpod ıcın onda goruntulu konusuluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

skype gıbı programlar var ıpod ıcın onda goruntulu konusuluyor mu

Ben diyorum facetime sen diyorsun skype time :D tabi ki görüşürsüz free app kısmı var appstore kısmında oraya gir social kısmında skype messenger twitter facebook icq tut hepsi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

FACETIME COK GUZEL BI OLAY IPOD TOUCH TA BAKIM DEDIM KONUYU GORUNCE BI DENEYIM DEDIM AMA SADECE MAC IPOD IPHONE GIBI APPLE MARKALARININ KARDESLIGI GIBI OLMUS BU FACETIME

neden acaba
  • Bu arada denemek isteyenler cikti 1-2 tane Soyliyeyim yoksa cok soruluyor..
    (eminim çoğu kisi biliyodur fakat yazayim, FaceTime ucretsizdir ve wi-fi sarttir.
  • Kaan bey görüşme yapalım mı yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzytozy
    Merhaba bende facetime denemek isterim iphone 4 kullanıyorum turkcell numaram nasıl yapabiliriz pm atma şansınız var mı.

Hocam bende denemek istiyorum,ne zaman musaitsin?
  • Musaitim pm atabilir mısınız
  • Hala görüşme yapamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  • Benim bağlantım 8 Mb kadardı gayet net ve donmadı
    imdat gönülçalan abi ile görüşme sağladım.
  • 1 mbitle gayet yeterli seviyede görüşebildim güzel birşeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 25 Şubat 2011; 1:40:42 >
  • şu anda hem avea kullanıp hemde facetime etkinleştiren var mı?
  • Güncel
  • ben skype'de denedim videolu gorusmeyi ama telefonda birerbir facetime denemedim denemek isterim denemek isteyen arkadaş varsa numarasını bıraksın ben ararım ...
  • ablamin telefonunda denedim cok guzel birsey
  • hakkaten çok güzel bu facetime,arkadaşlarımın çoğuyla ordan konuşuyorum ekonomik açıdanda katkı sağlıyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.