Şimdi Ara

fahiş zamlar ve boykot gerekliliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

72.500 tl i30 dizel :) diğer ay 75 olacak demedi demeyin bizim halkımıza az bile...

bizi öldürmeyen zam daha da güçlendirir..

ben 80 olur diyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında ev fiyatları da yükselecek , metal ve plastikten yapılan bir ürüne bu kadar fiyat biçildi ise ev fiyatlarının daha fazla olması gerekir denilecek ve 2014-2015 de yüksek ev fiyatları oluşacak , uygun araba furyasını kaçıran bari ev alımlarını kaçırmasın yoksa 2-3 yıl sonra çok daha fazla ödemek zorunda kalacaksınız.
  • Cari açığı azaltabilmek amacıyla %10 ÖTV zammı eklendi,devlet normal vergi toplayamadığı ve topladığı vergileri etkili kullanamadığı,rüşvet ve yolsuzluk bu boyutlara çıktığı için de ÖTV,KDV türü vergiler bu boyutlarda,yakıt fiyatlarında da bu nedenlerle dünya birincisiyiz.Kriz giderek ağırlaşacak,önleminizi alın,borçlanmayın.
  • birincisi almak zorunda değiliz. ayrıca abartılı zam yapmaları bence kurun daha da artacağı yönünde satıcıların endişeleri var. bi de fazla zam yapıp, baharda gelin kampanya var, 5 bin indirim yaptık, yetişen enayiler alsın, diyebilmek içindir. hepsi satış taktikleri...
  • Erdenist E kullanıcısına yanıt
    kısa vadede artacağını sanmıyorum ama bir iki yıl sonrası için artış olacaktır, şu anda elinde kalan evleri batmadan paraya çevirmek isteyen bir çok müteahhit olacaktır, ama sonrası için dediklerine aynen katılıyorum...

Dön baba en başa dönelim... Gelsin 2001 krizi...
  • Bu ülkeden ve milletten bir halt olmaz.

Aklı ve imkanı olan, medeni ülkelere gider, en azından kalan hayatını insan gibi yaşar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Bu ülkeden ve milletten bir halt olmaz.

Aklı ve imkanı olan, medeni ülkelere gider, en azından kalan hayatını insan gibi yaşar.

Önden buyrun, tutmayalım sizi ve sizin gibi düşünenleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Bu ülkeden ve milletten bir halt olmaz.

Önden buyrun, tutmayalım sizi ve sizin gibi düşünenleri..

İmkanım olsa keşke

• Kimse sıfır km araç almazsa sorun olmaz ortada. Zorunda degiliz sıfır km araç almaya biz en son 2009 da ÖTV indiriminde sıfır km araç aldık bir daha fiyatlar düzelmediği sürece sıfır km araç almayız gerek yok soygunculara para vermeye yıllarca hep besledik.

• bilerek fiyatları şişiriyorlar seçim öncesi bir ötv indirimi yurdum insanı yine uyguna aldık diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Neyi boykot edeceksin birader? Herşeye isyan eden tipleri hiç sevmiyorum. Daha düne kadar fiyatlar normaldi yine isyan ediyodunuz. İnş en ucuz araç fiyatı 80-90 bin olurda sadece parası olan biner. Şöyle boş muhabbetler dönmez.

Senin gibi koyunlar oldukca bu ulkede gudecek adam cok cikar tipe bak yahu akli yok fikri var.

• Zekası düşük insanlar boykot yapamaz yukarıdaki arkadaslar belli etmis

• aagir kullanıcısına yanıt
    usta 2 + 2 dört yapmıyor bu düzende , kur yüzde 25 arttı , üzerine yüzde 5 ötv zammı eklendi en son ise kdv yüzde 40lık tutardan alınacağına yüzde 45 ten alınıyor. buda durumu içinden çıkılamaz bir hale sokuyor. Ve en son durum ise satışlar düşünce sabit giderler aynı kalır ise bu adamlar karlılığı düşürmemek için ya da zarar etmemek için iyice karışır.
  • Sıfır KM alma aldırma tablo tersine donunce cok sey degisir.

• aagir kullanıcısına yanıt
    daha çok artarsa ne olacak? sonuçta ithal ürünler. ve üretim yapılan ülkelerdeki fiyatlar ortada.

zaten satışlar düştü. dahada düşecek. ama ihtiyacı olan erteleyemeyenler mecbur alıyor, alacak.

belli firmalarda fiyat indirimi gelmez zaten yeterli satışları var. nissan gibi agresif indirimler zor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20 kur artisi + %5 otv + calisanlara yapilan yillik %10 zam iste %35 ediyor. Zamlar gayet normal.

• Soyguncu arıyorsanız otomobil üretenlere-satanlara değil daha yukarılara bakın.

Bugün vergisiz fiyatları ititbariyle Dünya'da arabaların en ucuza satıldığı ülkenin Türkiye olduğu düşünülürse üreticilerin boykota cevabı xxx böyle işin ızdırabını mealinde olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

%20 kur artisi + %5 otv + calisanlara yapilan yillik %10 zam iste %35 ediyor. Zamlar gayet normal.

Benim maaşıma neden yüzde 5 bile zam yapılmıyor?? Yıllık Yüzde 10 zam yapsınlar bende zamlar gayet normal diyebileyim... Devlet alışmış maktu vergilerle oynayıp insanların cebinden daha fazla para almaya, param var sorun yok diyenler için değişen bir şey yok ama benim bu durum zoruma gidiyor...

Sırf bu yüzden 1,6 motor üstü araç bakamıyorum kendime.
  • Uyanış olacak yakın azmanda, ama iş işten geçmiş olmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Neyi boykot edeceksin birader? Herşeye isyan eden tipleri hiç sevmiyorum. Daha düne kadar fiyatlar normaldi yine isyan ediyodunuz. İnş en ucuz araç fiyatı 80-90 bin olurda sadece parası olan biner. Şöyle boş muhabbetler dönmez.

yaş kaç sincap?

araba lüks değil ihtiyaçtır.en azından günümüzde ve türkiye şartlarında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.