Şimdi Ara

fahrenheit indigo prophecy 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fahrenheit indigo prophecy 3 bu oyun ps3 için var mı? Ya da 1-2 var mı?

• Fahrenheit veya diğer adıyla Indigo Prophecy 2005 yılında PC, PS2 ve Xbox için piyasaya sürüldü. Aynı yapımcının PS3 Exclusive olarak Heavy Rain adlı oyunu var.

Oyunun 1-2-3 vs. gibi devamı da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3thdrift -- 30 Ekim 2012; 11:16:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten harika oyundu. Aynı film izler gibi oynamıştım.

Kilisedeki o şeytan saldırısı unutulmazdı.
    Birde ev
    , ofis
    -iş
    , sosyal yaşam mekaniklerini güzel ayarlamıştılar.

İlk kötü son ile bitirdim, sonra iyi son.

• Neyse yapacak birşey yok o zaman, bende heavy rain oynamaya devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberejacksonız -- 30 Ekim 2012; 13:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Gerçekten harika oyundu. Aynı film izler gibi oynamıştım.
    />

Kilisedeki o şeytan saldırısı unutulmazdı.
    />
    Birde ev
    />
    , ofis
    />
    -iş
    />
    />
    />
    , sosyal yaşam mekaniklerini güzel ayarlamıştılar.
    />
    />

İlk kötü son ile bitirdim, sonra iyi son.

yalnız oyunun 3 tane sonu vardı ve dediğin gibi muhteşem birşeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Valla ben sadece iki son ile bitirmiştim, üçüncü son karma mıdır nedir? Merak ettim.
  • malesef yok ama aynı yapımcı firmanın Heavy Rain adlı oyunu var ps3 için.hatta Ps3'ü alma nedenim heavy rain'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Valla ben sadece iki son ile bitirmiştim, üçüncü son karma mıdır nedir? Merak ettim.

2 tane kötü son vardı bir tanesinde bizim elemanla polis hatun işi pişiriyordu hani tünelde(tünelde yaşıyor insanlar artık) oradan çocuğu oluyormuş sıradaki kehanetteki çocuk onlarınki olacakmış falan filan öyle bitiyorudu
    diğerinde de kar falan yağıyordu dünyanın sonu yaklaşıyordu falan bir şeyler vardı tam hatırlayamadım

• Fahrenheit tam bir sanat eseridir, oynamayan kesinlikle oynasın çok şey kaçırıyor.
  • quote:

2 tane kötü son vardı bir tanesinde bizim elemanla polis hatun işi pişiriyordu hani tünelde(tünelde yaşıyor insanlar artık) oradan çocuğu oluyormuş sıradaki kehanetteki çocuk onlarınki olacakmış falan filan öyle bitiyorudu
    diğerinde de kar falan yağıyordu dünyanın sonu yaklaşıyordu falan bir şeyler vardı tam hatırlayamadım

Eyvallah hacı Hara.

Tünelde yaptıkları kötü sondu benim bitirdiğim.
    İkinci kötü son daha ilgi çekiciymiş ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fahrenheit tam bir sanat eseridir, oynamayan kesinlikle oynasın çok şey kaçırıyor.

+100
  • quote:

quote:

Eyvallah hacı Hara.

Tünelde yaptıkları kötü sondu benim bitirdiğim.
    İkinci kötü son daha ilgi çekiciymiş ama.

Reis 3 son vardı, hepsinde de çocukları oluyordu, birinde saldırılar devam ediyor, dünya donuyor ve insanlık kaybediyordu, ikincisinde insanlar kazanıyor ama dünya tam olarak ısınmıyordu, üçüncüsünde de ise yine insanlar kazanıyor ve dünya ısınıyor, güneş yüzünü gösteriyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Reis 3 son vardı, hepsinde de çocukları oluyordu, birinde saldırılar devam ediyor, dünya donuyor ve insanlık kaybediyordu, ikincisinde insanlar kazanıyor ama dünya tam olarak ısınmıyordu, üçüncüsünde de ise yine insanlar kazanıyor ve dünya ısınıyor, güneş yüzünü gösteriyordu

Eyvallah Roach.
    Gerçekten muhteşem oyundu. O donuk ve soğuk atmosfer, bir garip olaylar, sakin ama şeffaf coşkulu ilerleyiş.

• quote:

quote:

Eyvallah Roach.
    Gerçekten muhteşem oyundu. O donuk ve soğuk atmosfer, bir garip olaylar, sakin ama şeffaf coşkulu ilerleyiş.

Kesinlikle öyle efsane bir oyundu fakat malesef çok erken bitmişti, üzülmüştüm

• quote:

Kesinlikle öyle efsane bir oyundu fakat malesef çok erken bitmişti, üzülmüştüm

İki kere bitirdiğim için oynanış süresinin kısa olmasına üzülmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

abi niye PS3'e çıkmadı bu ya, insan PSN'ye koyar bari

Aynen Harry.
    PS2 zamanını ya da bu güzelliği ıskalayanlar için
    PS3'e de çıkması (Fahrenheit X360'a çıktı) iyi olurdu. (Kaçıranlara üzülüyorum. )

• Ben çok aradım o oyunu PSN'de falan bulamadım, PS2'de de oynayamam artık sattım gitti aleti.. PC'ye bi şekilde temin edip oynamak istiyorum, Quantic Dream'in yaptığı her oyun oynanır grafikleri nolursa olsun. Hem yüksek sistem de istemez
  • Pc için cdsini bile bulamayız artık çok eski bir oyunmuş, bizde giden maçlar yerine önümüzdekilere bakacağız artık neyapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.