Şimdi Ara

Fahrenheit-Indigo Prophecy tuş yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyunda renkler yandığı zaman hangi tuşlara basacağıma dair en ufak fikrim yok.Üstelik bazı bölümlerde iki tane renk çıkıyor sağlı sollu çözümünü hiçbir yerde bulamadım.

• 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra-

15

15 ?
  • Tutorial ne güne duruyor. Ayrıca ihtiyacın varsa tr yama indir.. Sağda çıkan renkler numpaddan, soldakilerde heralde normal yön tuşlarıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama var ama o renklerle ilgili herhangi bir detay yok.Zaten oyunda çözemediğim tek nokta o.Teşekkürler deneyeceğim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebb19

Türkçe yama var ama o renklerle ilgili herhangi bir detay yok.Zaten oyunda çözemediğim tek nokta o.Teşekkürler deneyeceğim bu arada.

Numpad dediğim de 2-4-6-8 tuşları.
  • Çok teşekkür ederim sayende sorunu çözdüm.
  • quote:

Çok teşekkür ederim sayende sorunu çözdüm.

Have fun. Efsane oyundur, tadını çıkara çıkara oyna
  • Bilgisayarım Pes 6'dan sonra olan serilerini bile kastığı için pek oyunlar hakkında bilgim yok ama bu oyunun senaryosu beni çok etkiledi.Tavsiye için teşekkürler.Sabahtandır şu renk olaylarında takılı kaldım çok büyük bir iyilik yaptın bana
  • quote:

Bilgisayarım Pes 6'dan sonra olan serilerini bile kastığı için pek oyunlar hakkında bilgim yok ama bu oyunun senaryosu beni çok etkiledi.Tavsiye için teşekkürler.Sabahtandır şu renk olaylarında takılı kaldım çok büyük bir iyilik yaptın bana

Arada yaparım, farklılık oluyor

Edit = O oyunun senaryosu çok güzel değildir de sunumu güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 17 Aralık 2013; 3:14:19 >

• Ne kadar berbat bir gamer olduğum bu editten anlaşılıyor.
  • quote:

Ne kadar berbat bir gamer olduğum bu editten anlaşılıyor.

Şartlar onu gerektirmiş Back to the Future'un da 'point and click adventure' oyunu var bak, tavsiye ederim. Türkçe yaması da vardı..
  • Onu oynadım.Bugün oyunu bitirdim ama kendimi kötü hissettim daha önce bu kadar güzel bir oyun oynamamıştım.Acaba bu tarz oyunlar var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.