Şimdi Ara

Fahri Trafik Polisinin Yazdığı Ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkamet ettiğim ve cezanın yazıldığı sokakta trafik levhası bulunmamasına rağmen aracım park halindeyken fahri trafik müfettişinin tutanağından dolayı ceza yedim :D
    Herhangi bir kanıt sunulmadığı için tam neye itiraz edeceğim hakkında da net bir bilgim yok.
    Benzer bir durum başına gelen var mı?

• yazacam derse son resimdeki soldaki araçların hepsine ceza yazar diye biliyorum. araçların burnu ters tarafta.

• Ceza yediğin gün o bölgede kalabalık bir araç grubu var ise yolu tıkamış olabilirsin.

• Selamlar. Bu sene fahrilerin park cezazı yazma hakkını ellerinden aldılar diye okumuştum. Direkt o maddeden sikayet edin bence.
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Hocam baktığım kadarıyla park için ayrı maddeden yazılmış olması gerekiyormuş
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Evimin olduğu sokak,zaten tek tük araba geçiyor yazılan saat de en az yoğunluk olan saat olabilir 😅
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uyarınız için,dediğiniz gibi sadece engelli park yerlerine park edenlere ceza yazabiliyorlarmış artık.Araç babamın üstüne olduğu için normal itirazdan sonra eğer babamı ikna edebilirsem görevi kötüye kullanmaya dair bir suç duyurusunda bulunmasını sağlayacağım.Benzer durumu yaşayan arkadaşlara da örnek olur.
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

ülkemizde geçerli değil bu kural. var mı ilgili kanun maddesi?

• trafik işaretlerine uymamak diyor, işaret yok ortada.

ilkokul mezununu fahri trafik müfetişi yapıyorlar mı yahu!

adliyeye gidip itiraz edin hocam. babanızın adınaysa onu ikna edip götürmeniz gerekir. bir tanıdığım araç abisinin adına diye abisini ikna edemediği için ödemişti haksız cezayı.

• ben de 73/a'dan ceza yedim, gittim adliyeye güzel bir dilekçe doldurdum internetten baka baka, mahkeme iptal etti.

• kesin fahrinin evinin önine her zaman onun park ettiği yere bırakmışsındır. Fahri arkadaş orayı kendine parsellemiştir çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.