Şimdi Ara

FAİRY PLATINIUM 14'LÜ TABLET 5 TL !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lawyerdem

migroslarda bulamayanlar sanalmarketten alabilir.ben 10 paket aldım, 50 lira tuttuğu için gördüğünüze inanın kampanyasından 1400 ml omomatik sıvı deterjanı 7 liraya sepete ekledim.ayrıca 25tl alışveriş yapana 2,5 tl değerinde guınness kart hediye ediyorlar ondan da 2 adet beleşe ekledim.bütün aldıklarıma toplamda teslimat ücreti ile birlikte 59,75-tl ödeyeceğim

Yaw daha sabah sanaldan alis-veris yapmistim. Simdi sizin bu mesaji gorunce baktim sanalda 5tl.!! Hay aklima..

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

migroslarda bulamayanlar sanalmarketten alabilir.ben 10 paket aldım, 50 lira tuttuğu için gördüğünüze inanın kampanyasından 1400 ml omomatik sıvı deterjanı 7 liraya sepete ekledim.ayrıca 25tl alışveriş yapana 2,5 tl değerinde guınness kart hediye ediyorlar ondan da 2 adet beleşe ekledim.bütün aldıklarıma toplamda teslimat ücreti ile birlikte 59,75-tl ödeyeceğim

Şu anda FAIRY PLATINUM 14x 7,90 TL gözüküyor. Cazibesi kalmadı.
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=24093120&shopCategoryId=9938&isSearchResult=true

Gimat Nev Gross markette normal satış fiyatı 5,90 TL.

• 1-2 Şok markete baktım yoktu. Bitmiş sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

Reallerdede 5 TL yAPIŞTIRAYIM bUGÜN

Saolasın, kaptım 2 paket
    Girişe koli koli yığmışlardı.
  • normalleri 70li 90lısı 20tl filan, bu değer mi o kadar paraya farkı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatmank -- 27 Mayıs 2012; 19:49:03 >
  • Guzelyali parkin orada Migros ve Sok'ta yok.
  • Bursa'da olanlar için Milli Pazar'da 14lü platinum 4 TL !!!
  • Şok'tan tanesi 5 tl'ye 10 adet aldım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmank

normalleri 70li 90lısı 20tl filan, bu değer mi o kadar paraya farkı ne?

Bugün çağdaş tan 7 tane aldım, yanında aynı ürünün 70'li pakette olanı vardı ve fiyatı 44TL kusurdu.
  • Arkadaslar bu urun pehlivanoğlunda da 5 tl bilginiz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: gabba

quote:

Bugün çağdaş tan 7 tane aldım, yanında aynı ürünün 70'li pakette olanı vardı ve fiyatı 44TL kusurdu.

normal bulaşık deterjanlarından çoook daha mı iyi neden bu kadar para veriyosunuz?

• SAMSUNDAN ALMAK İSTEYENLER VARSA
    YENİ AÇILAN SAMMARDA 5 LİRA BİLGİNİZE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gabba

quote:

normal bulaşık deterjanlarından çoook daha mı iyi neden bu kadar para veriyosunuz?

Çevremde duyan herkes inanamıyorlar en iyi temizleyen detarjanın bu fiyata satılabildiğine...
  • ankara bahçeli de 2 şok 1 migrosa baktım yok.
  • K.Maraş Migros'a da ben bakmıştım, yoktu tabiki ve gereksiz 40 TL'lik alışveriş yapıp döndüm ..
  • Ben de bugün bizim oralara bakıyım bulabilirsem alayım valla,almazsam ayıp olur.
  • Herkes şöyle süper böyle süper diyor da biri de çıkıp Finish veya Pril'den ne üstünlüğü var söylememiş..

Daha dün 98'lik Finish'i 21.90'a aldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Herkes şöyle süper böyle süper diyor da biri de çıkıp Finish veya Pril'den ne üstünlüğü var söylememiş..

üstünlüğü lafla anlatılmaz. bir paket alıp deneyince anlarsın ne demek istediğimiz. çok para değil sonucta. al bir paket de yaşa farkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Herkes şöyle süper böyle süper diyor da biri de çıkıp Finish veya Pril'den ne üstünlüğü var söylememiş..

üstünlüğü lafla anlatılmaz. bir paket alıp deneyince anlarsın ne demek istediğimiz. çok para değil sonucta. al bir paket de yaşa farkı.

Arkadaşın da dediği gibi denemek lazım. Bende finish kullanıyorum.

Ama bunun içinde hem parlatıcı, hem makine temizleyicisi var diyorlar.

Eğer öyle ise (ki öyle deniliyor) parlatıcı ve makine temizleyicisi derdinden kurtarır.

• quote:

Birçok farkı var,parlaklık,yağ lekelerini çok daha iyi çıkarma gibi ve bence en önemlisi çok daha güzel kokuyor makinenin içi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.