Şimdi Ara

FAİRY PLATINIUM 14'LÜ TABLET 5 TL !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yok mu gören bayrampaşa civarında allah aşkına :)
  • Konuya yazılan mesaj sayısına ve günlük hayatta insanların birbirleriyle "Fairy Platinum 14'lü paket 5 liraymış gomşuuu" şeklindeki paylaşımlarına bakıyorum da...

Sanırım firma amacına ulaştı. Şu an sessizce piyasayı izliyorlar ve insanların nabzını tutuyorlar.
  • arkadaşım forumun amacı bu zaten o yüzden sıcak fırsatlar denmiş.Söz ettiğin şey bu forumdaki tüm açılan
    başlıklar için geçerli o zaman..
  • bu fiyata kaçmaz.
  • carrefoursa'larda da 5 liraya satılıyor. dün nautülüs avm deki carrefoursa da gördüm.
  • Merhaba,

Market ürünleri satan sitemizde bu ürünü 2'li paket halinde 9,95 TL'ye alabilirsiniz. (Toplam 28 Tablet)

http://www.stokta.com/2_x_fairy_platinum_bulasik_makinasi_kapsülü_(14_yikama)-urun618.html

Ayrıca 90 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. Tüm indirimli market ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

FAİRY PLATINIUM 14'LÜ TABLET 5 TL !!!

• Bugun maltepe-sureyyapasa migrostan on paket aldim bes tl'den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stokta.com

Merhaba,

Market ürünleri satan sitemizde bu ürünü 2'li paket halinde 9,95 TL'ye alabilirsiniz. (Toplam 28 Tablet)

http://www.stokta.com/2_x_fairy_platinum_bulasik_makinasi_kapsülü_(14_yikama)-urun618.html

Ayrıca 90 TL üzeri alışverişlerinizde kargo bedava. Tüm indirimli market ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

FAİRY PLATINIUM 14'LÜ TABLET 5 TL !!!

iyiymiş ya market market dolaşacasğımıza kapımıza gelsin 90 lralık alırız argo da beleşe gelir . normalde kasrgo ne kadar ki acaba

• Ücretlendirme
    Stokta.com olarak size en iyi hizmeti verebilmek için kargo ücretini sabitledik! Aldığınız ürünlerin niteliğine, boyutuna ve mesafenize bakmaksızın Stokta.com'a vereceğiniz her sipariş için ödeyeceğiniz adrese teslim* kargo bedeli sadece 4,90 TL.
  • dün kurtuluş şoka gittim normal olanı vardı,sonra çağdaşa geçtim rafın birinde bikaçtane vardı tam o sırada eleman ürün dolduruyordu sordum daha varmı diye hepsi bu kadar diye 13 paketi tamamladı bende gaza geldim aldım 1 senelik :) popüler olmayan şubelere bakın vardır oralarda.
  • stokta.com dan daha önce alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar
  • Dün Ankara Eryaman Makro markette, 84'lü paketi 30 liraya gördüm. Aynı fiyata geliyor...
  • 5 gündür capitol migrosta reyonda görüyorum.Kimsede kapışmıyor.Bence ürünün fiyatı çok abartılıyor.
  • Hakkaten çok abartılıyor bir deneyeceğim almadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

5 gündür capitol migrosta reyonda görüyorum.Kimsede kapışmıyor.Bence ürünün fiyatı çok abartılıyor.

Aynen efsane yapıldı ürün. Carrefourda yığınla vardı kimse oralı bile değil. Haftasonuda realde kapıya girişe yığmışlar 14lü tablet 5tl diye. fairylerden nerdeyse 2 metrelik bir stand oluşturmuşlar. Öylece duruyordu:)
  • limonlusundan 2x60 kullandım pek fark göremedim.ucuz ise alınabilir ama abartmaya gerek yok. 10 paket 15 paket alacaksınız 6 ay sonra bir kampanya olacak daha iyisi ya da daha ucuzu çıkacak elinizdekileri keşke almasaydım deyip etrafa dağıtmaya kalkacaksınız. elinizdeki stok erisin diye gün sayacaksınız. vs.vs.
  • İst-Anadolu yakası Capitol migrosta 5 tl kampanyası devam ediyor..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

limonlusundan 2x60 kullandım pek fark göremedim.ucuz ise alınabilir ama abartmaya gerek yok. 10 paket 15 paket alacaksınız 6 ay sonra bir kampanya olacak daha iyisi ya da daha ucuzu çıkacak elinizdekileri keşke almasaydım deyip etrafa dağıtmaya kalkacaksınız. elinizdeki stok erisin diye gün sayacaksınız. vs.vs.

kullandığınız normal fairy olabilir mi?
    zira burda bahsi geçen ürün fairy platinium.
    calgonit'in de var ya, birisin klasik, birisi hepsi bi arada gibi birşey.
    aynı markanın ürettiği ne ka ekmek o ka köfte tarzı ürünler yani.
  • Kampanya olunca ürüne göre birkaç aylık almak iyi güzelde 2-3 yıl yetecek kadar almak neyin nesi bi türlü anlamıyorum. Su kampanyası oluyor odanın birini suyla dolduran var. Lafta herkes işini biliyor ama bu gereksiz talep fazlası bi süre sonra fiyatlarda artış olarak geri dönmeyecek mi? Ha diyeceksiniz ki birkaç yıllık stok yaptık biz etkilenmeyiz. Fiyatlar biraz artınca da en çok sesi çıkanlar bu stokçular. Bu kadar stok yapmazsanız sadece siz değil diğer tüketicilerde etkilenmez. Sakin olun, bu kadar stok yapmadan da yaşayabilirsiniz.
  • bende bugun carrefoure dan aldım 4 tane 10 tane falan almayı dusundum baktım ragbet yok oylece yıgılı bıde heryere koymuslar bosver dedım 4 tane aldım carrefourelarda cakılı yani almak ısteyenlere bıde bana paketlerde dıkkatımı cektı urunlerın seklı falan bı garıp dıger pahalı paketlere gore bunlar adamları uretımde sorunlu olan urunlerı kaktırmak ıcın bı stratejısı olmasın dedım sonra aman sende dedım makınede hepsı suya karısıyo dıye aldım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.