Şimdi Ara

FAİRY PLATINIUM 14'LÜ TABLET 5 TL !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

Kampanya olunca ürüne göre birkaç aylık almak iyi güzelde 2-3 yıl yetecek kadar almak neyin nesi bi türlü anlamıyorum. Su kampanyası oluyor odanın birini suyla dolduran var. Lafta herkes işini biliyor ama bu gereksiz talep fazlası bi süre sonra fiyatlarda artış olarak geri dönmeyecek mi? Ha diyeceksiniz ki birkaç yıllık stok yaptık biz etkilenmeyiz. Fiyatlar biraz artınca da en çok sesi çıkanlar bu stokçular. Bu kadar stok yapmazsanız sadece siz değil diğer tüketicilerde etkilenmez. Sakin olun, bu kadar stok yapmadan da yaşayabilirsiniz.

Genel olarak size katiliyorum ama soyle bir durum da var

Uzun suredir kullanilan ve az cok dip fiyati belli olan urunleri stoklamak bence dorgu bir hareket

Ornegin seker iki liraya bulursan diptir, bebek bezi ve bulasik deterjani keza en fazla bir fiyata kadar duser.

Acikcasi ben bu urunleri bu fiyata gorursem direk stoklarim, kampanya kovalamakla ugrasmam.

Ha uc bes lira kara gecmek icin deger mi derseniz o baska bir boyut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

stokta.com dan daha önce alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar

cevap yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Dün Ankara Eryaman Makro markette, 84'lü paketi 30 liraya gördüm. Aynı fiyata geliyor...

platinium muydu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: hegoatANKARA

Kampanya olunca ürüne göre birkaç aylık almak iyi güzelde 2-3 yıl yetecek kadar almak neyin nesi bi türlü anlamıyorum. Su kampanyası oluyor odanın birini suyla dolduran var. Lafta herkes işini biliyor ama bu gereksiz talep fazlası bi süre sonra fiyatlarda artış olarak geri dönmeyecek mi? Ha diyeceksiniz ki birkaç yıllık stok yaptık biz etkilenmeyiz. Fiyatlar biraz artınca da en çok sesi çıkanlar bu stokçular. Bu kadar stok yapmazsanız sadece siz değil diğer tüketicilerde etkilenmez. Sakin olun, bu kadar stok yapmadan da yaşayabilirsiniz.

Genel olarak size katiliyorum ama soyle bir durum da var

Uzun suredir kullanilan ve az cok dip fiyati belli olan urunleri stoklamak bence dorgu bir hareket

Ornegin seker iki liraya bulursan diptir, bebek bezi ve bulasik deterjani keza en fazla bir fiyata kadar duser.

Acikcasi ben bu urunleri bu fiyata gorursem direk stoklarim, kampanya kovalamakla ugrasmam.

Ha uc bes lira kara gecmek icin deger mi derseniz o baska bir boyut

aynen..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Dün Ankara Eryaman Makro markette, 84'lü paketi 30 liraya gördüm. Aynı fiyata geliyor...

platinium muydu acaba

Evet Platinium...
  • bu arada bu kampanya bitmedi ki neden biten kampanyalar kısmına koymuşlar başlığı
  • quote:

bu arada bu kampanya bitmedi ki neden biten kampanyalar kısmına koymuşlar başlığı

Migroslarda bitti diye biliyorum?
  • ataköy atrium ile astoria migrosta 5 liraya satılmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

carrefoursa'larda da 5 liraya satılıyor. dün nautülüs avm deki carrefoursa da gördüm.

İzmir Carrefour'da 5.75, bugün gördüm. Şok'larda bitmiş gibi ama Pehlivan'larda hala var 5TL'ye.
  • netreye elimi atdam kurutuyorum. dün bilent real de baktım 7,90 yzıyordu. ya dur kasaya okutiim dedim. kız aa bunlar 5 liraydı geçen gün dedi okuttu 7,90 . ulan işe bak ya. bu gidişle stokta.com dan 90 liralık alacaz kargo parası vermemek için
  • Bugün öğlen ÇAĞDAŞ Markette gördüm. 14'lü 5 TL
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.