Bildirim
Faiz indirimi sonrası taşıt kredileri ne olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir süre sonra yansıtırlar. Sene sonuna kadar toplam 700 bp indirim bekleniyor. Aceleniz yoksa bekleyin derim. -
Kredili alacaksan hiç yoktan bir ay daha beklemek gerek. Geçen sene papaz muhabbeti yüzünden nasıl çıktıysa bu sene de öyle düşmeli. YTD.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haddi olmayarak minik bir tavsiye.
Paranızı döviz ya da altında tutun yıl sonuna kadar. Kasım aralıka kadar zaten kademeli olarak faiz düşecekler.
Bugün istisna idi, mb faiz düştükçe döviz artacak.
Yıl sonu kampanyası ve kredisi ile bir şeyler kovalarsınız. En azından benim planlamam bu yönde.
Bilmediğimden soruyorum;
700 BP ne oluyor ? -
7 puan demek. Mesela 24 ten 17 ye düşmesi gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Hanzoli
Bilmediğimden soruyorum;
700 BP ne oluyor ?
Teşekkürler -
Benim kafamdaki soru ise Aralık aynı bekleyince krediler düşecek ancak fiyatlarda illaki yükselecek. Beklemek mi yoksa şimdi almak mı avantajlı karar veremedim. -
Döviz arttıkça araba fiyatları artacak senin cektigin kredi bir işe yaramayacak
Döviz arttıkça araba fiyatları da artacak ama paran zaten dövizde olduğu için bu çok fark yaramayacak "sizin" için.
Burada amaç, paranızın değerini koruyup, faizlerin düşmesi ile yıl sonunda uygun kredili araç bulmak.
İsterseniz TL'de kalın. Naçizane bir tavsiye verdim ben.
sizce bu dönemde araç almak riskli mi olur avantajlı mı? -
İmkanınız varsa almalısınız sene sonuna döviz kuru dahada artacaktır. Hep böyle olmuştur olacakta...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Döviz arttıkça araba fiyatları da artacak ama paran zaten dövizde olduğu için bu çok fark yaramayacak "sizin" için.
Burada amaç, paranızın değerini koruyup, faizlerin düşmesi ile yıl sonunda uygun kredili araç bulmak. İsterseniz TL'de kalın. Naçizane bir tavsiye verdim ben. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X