Şimdi Ara

~~~~ Fake Hikayeler ~~~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayal gücümüzle gerçek olmayan yani fake hikayeler yazalım yanlız fazla abartmayalım terbiye sınırlarında kalalım ; konu uçabilir.

• en sest hikayeler buraya millet
  • Öyle bir yeteneğim olsaydı Şok ya da Bulvar gazetesinde yazar olurdum
  • Bugün bi uyandım özel güçlerimi kaybetmişim Güneş tutulmasından dolayı sanırım Ayrıca geçen dönercide para çıkışmayınca scllya yı rehin bıraktım . Mike a ne diyicem bilmiyorum. Onu bunu bırak Cameron hiç yüz vermiyor bu aralar , şeytan diyor yaklaş sinsice kap çipini salla tuvalete bas sifona gitsin. Ama kıyamıyom yavsss. Bu kız milleti başa bela . Cameronla takıldı takılalı Serenaylada aram çok açık. Hep şu Blair yüzünden durmuyoki bi rahat rahat yerinde. Hep dedikodu hep dedikodu. Ah bi bulsam şu gossip girli ne dedikodular anlatıcam ama Lost adasına düşmüş diyolar. Hayır yemiyoda gidip aramak garip bi ada malumunuz. Ama adamım Jacke bi çağrı attım aratıcak orda , bulur bulur, bulmassa eğer bütün fizk kurallarını alt üst edicem o adanın. Neylemi süper güçlerimle tabiki. Uzayı , zamanı, otu , bku, herbişeyi bukebilen bi insanım uzak durun benden.

Not: Butun gun cnbc-e izliyorum nolcak halim

• Aslında fake değilde reklam düşüncem var hep aklımda.. Anlatayım mı?
  • Google'dan malum hikaye sitelerine bakın. %98'i has ve öz fantezi ürünleri.

Belediye otobüsleri en sürrealistleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AcunMedya Forumda Fake Bi Edwird
    15 yıl önce açıldı
    Yabancı Fake Hesaplar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle değilde edwerd gibi fake hikayeler,komedi tarszı hiper olurdu
  • ARKADAŞLAR EDWİRDİ BULDUM EVİNİ ZİYARETE GİTTİM OTURDUK
    KONUŞTUK SONRA DEDESİ GELDİ TANIŞTIRSANA DEDİ EDWİRDA
    EDWİRD NE YAPCAN GIT İŞİNE DİYİNCE ONA KIZDI BEN ARAYA
    GİRİNCE SURATIMA BALGAM ATTI BEN ONA BUNUN ONUR KIRICI OLDUĞUNU SÖYLEDİM
    BU SEFER AGZMA TKRDU
  • Geçen ay anneannemler bize taşındı bende anneannemi hiç sevmem geçen çok içmişim sızdım kaldım sabaha anneanemin balgamıyla uyandım yüzüme balgam atmış koca gacı sonra bende ona tekme attım kalpten gitti ne yapmalıyım önerileriniz neler derken Anneanem aslında özel birisyimş yani ölmüyormuş kendini iyileştirebildi bende ona atş fırlattım bende özel birisyim sonra Boka Naboka zamanı geri aldı bende Nikiyle öpüştüm sonra Nikiyle uzun geceler geçirdik sonra ben her yeri ateşle yaktım sonra Claria geldi onunlada öpüştük bütün hatunları ateşledim böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 24 Ocak 2009; 21:11:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Geçen ay anneannemler bize taşındı bende anneannemi hiç sevmem geçen çok içmişim sızdım kaldım sabaha anneanemin balgamıyla uyandım yüzüme balgam atmış koca gacı sonra bende ona tekme attım kalpten gitti ne yapmalıyım önerileriniz neler

bu hikaye dimi eminsin yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Geçen ay anneannemler bize taşındı bende anneannemi hiç sevmem geçen çok içmişim sızdım kaldım sabaha anneanemin balgamıyla uyandım yüzüme balgam atmış koca gacı sonra bende ona tekme attım kalpten gitti ne yapmalıyım önerileriniz neler

bu hikaye dimi eminsin yani

Senin insan olduğun kadar eminim

• Gökyüzü grimsi bir tona bürünmüş üstünde durduğumuz toprağı yağmur damlaları ıslatıyor havanın böyle olmasına neden olan şey belli aslında ve bizim amacımızda belli bu şeyi ortadan kaldırmak bu nükleer tesisi. Tesis rus bir işadamı Sergey zaitseve ait gözünü hırs bürümüş belli o derece bir hırs ki bu dünyanın gittiği noktayı görmüyor göremiyor biraz sonra saklandığımız yerden çıkacağız ve bu puslu havada sadece silahlarımızdan çıkan ateşler görülecek bazılarımızı kaybetçez belki ama görevimiz bu ve bunu yapmak zorundayız 5 kişilik bir birliğiz biz Rüzgar Birliğiyiz komutanımız yzb. Kemale bakıyorum ana karargahla hararetli ama sessiz bir konuşma içerisinde sanki. Bozkurta bakıyorum yüzünde herzamanki sert ifade ülkesi için kendini feda etmeye hazır gibi psikoya bakyorum umursamıyor sanki bu olanları yüzünde hep bir umursamazlık var bu adamın birde onu çatışmada görseniz. Şenşakrak ise sağlık ekipmanlarını kontrol ediyor çarpışma öncesi. Sonunda komutanımız yzb kemal mekezle konuşmasını bitiriyor ve başlıyoruz diyor ilk hamle bozkurttan planlandığı gibi tesis girişindeki 2 nöbetçiyi keskin nişancı tüfeğiyle hızlı bir şekilde indiriyor ve yerlerimizden çıkıyoruz yaklaşıyoruz çatışma noktasına yüzbaşı elindeki makinalıyla birini indirdikten sonra artık sesimiz duyuluyor ve gerçek çatışma başlıyor ortalık birden silah sesleriyle çınlıyor hızlanan yağmurla beraber. Seri ama bir okadarda dikkatli hareket ediyoruz ancak oda ne psiko vuruluyor ayağından o sırada ilk defa heryerde bahsedilen zaitsevin o efsanevi hayalet birliğiyle karşılaştığımızı anlıyorum hemen ardından yüzbaşıyı görüyorum omuzundan bir mermi girmiş ama onları bir türlü göremiyoruz adlarının hakkını veriyorlar derken oda nesi birini görüyorum silahımı ateşliyorum 3 mermi göğsünden giriyor ve adam yerde ardından karşı cepheden gelen silah sesleri kesiliyor hızlı hareket edip tesisi ele geçiriyoruz hemen ama ne zaitsevin izine rastlıyoruz nede hayalet birliğin neyseki bir nükleer tesisini ele geçirdik ama bu adamın daha okadar çok ele geçirilcek yeri varki bizi daha çok görevler bekliyor gibi olay yerinde şenşakrak yüzbaşı ve psikonun tedavisini yapıyor ve bir görev daha başarı ile sonuçlanıyor.

Evet beğenilirse devamını getiririm belki

• Evde TV izliyordum. Annem ekmek al dedi. Bende banane dedim. Bunun üzerine annem muya markalı ortopedik terliğinin sağ tekini bana fırlattı. Niyovari bir hareketle ondan kurtuldum. Terlik koltuk döşemesinin sol çaprazından sekerek vitrin camını kırdı. Annem hiddetle bağırmaya başladı. Kaçmaya başladım. TV'nin önünden geçerken annem muya markalı ortopedik terliğinin sol tekini fırlattı. Bu terlikte beni ıskıladı ama başka birşeyi vurmuştu. Artık çok geçti. Terlik TV'yi vurdu. TV camını kırdı ve içeri girdi. Daha sonra şartellerden ses gelmeye başladı. Çat pat çut derken bom etti birden. Daha sonra baktım ki evde yangın çıktı. Daha sonra içimizi bir korku sardı. Sabah sporuna giden babam ve okula giden kardeşlerim evde yoktu. Annem suratıma bakıp nalet olsun senin gibi evlada dedi. Bende bişi diyemezdim. Çünkü zaman kısıtlıydı. İlk olarak mutfak infilak etti. Hemen annemle berlona markalı koltuğa siper ettik. Evi duman kapladı. Kaçmam gerektiğini anladım. 6. kattan aşşağı atladım ve virajdan aşşağı doğru inmeye başladı.

Berbat oldu.

• Geçen Bi Uyandım Ki Yanımda 20 Tane Hatun Aslında Uyanmamışım Uyanınca Gördüm Ki Rüyam Gerçek Olmuş !!
  • dönerciye gittim bi döner aldım yemeye başladım bi ısırık aldım. o ne! ağzımda bişey kımıldıyo !! bi tükürdüm eşşek kadar bi örümcek... kusacak gibi oldum gittim dönercinin yanına bu ne lan dedim ne yediriyon sen bize dedim dönerci yavaşça döndü bana ondan sonra ağzından hızlıca yüzlerce örümcek çıktı heryere dağıldılar

dipmot: bunu sessizce yazıyodum şimdi kitaplığımın altından bi kitap düştü hopladım birden

• geçen msn açtığımda rutin e-posta kontrolümü gerçekletiriyordum birden baktığımda recep tayyip erdoğan diye e-posta geldiğini gördüm bir benle dalga geçiyor sandım ama bir telefon numarası vardı merak bu ya aradım birden dırı dırı dırı rı diye melodi çaldı başbakanlık servisi buyurun dedi bende e-posta atmışınız ben samet dedim oda o buyrun samet bey dedi tuş sesi geldi ve birden alo haykırışı duydum evet oydu başbakandı evet dedim emriniz nedir dedim emir değil rica olur sametcim dedi buyrun ricanız dedim o da bıktım bu mizah dergilerinin muhalefetinden kendi dergimi kuruyorum senide çizer olarak almak istiyorum dedi bende mizahın siyasete karışması taraftarı olmadığım için reddettim sizce ayıp mı ettim lütfen bir çöüm yolu önerin ne zaman istersen beni ara özellikle fikrin değişirse dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.