< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 12 Aralık 2021; 11:12:11 > |
letgonun lezbiyen ve gay reklamlar yayinlamasi
-
-
Homoseksüellik illegal mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yalnız kendi hesabını bagliyorsun o hesapla demek ki googleda öyle şeylere bakmışsın ki öyle reklamlar geliyor. reklamlar böyle çalışır hocam zuahaha
ben mesela hep piyano bakarım piyano reklamları cikar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 12 Aralık 2021; 14:54:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdıgın oyuna baktım da homolukla bir alakası yok gibi gözüküyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi sizin o yuksek mantiginiza uyup heryerde gay lezbiyen reklamlar verilsin
isteyen istedigi halti yesin ama reklam verilmesi suctur bence hernekadar musluman bir toplum oldugumuzu dusunmesemde toplumun hassasiyeti var
ben letogda verdikleri reklamdan bahsediyorum direk oyuna bakinca cikmio olabilir ayrica googlede oyle bisi aratmadim
-
görünüşe göre hassasiyeti olan bi sensin
-
herkes kendinden sorumlu farketmez
-
Toplumdaki belli bir kesimin kapalı olmayan kadın görmeye karşı da hassasiyeti var, ona da suç diyelim mi? Suç ne demek onu düşün bence bir. Hoşuna gitmediyse kullanma uygulamayı, tepkini öyle göster, hoşuna gitmeyeni sansürleme isteğin günü geldiğinde senin özgürlüklerini de kısıtlayarak geri döner.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şoray millet normalleştirmeye baslamıs bu tür durumları
-
sence değil mi
-
sen ne dersen benim için o şekerim :)
-
onun muslim olmadığını ne biliyorsun
Letgo adsense reklamları yayınlıyor, bu reklamlar sizin arama geçmişinize site tercihlerinize göre size gösteriliyor. Haliyle bende çıkmıyor fakat sizde çıkıyorsa internette bu şekil içeriklere girmeyin, çerezleri temizleyin çıkmasın önünüze.
-
Aşko zoruna mı gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam yalnız kendi hesabını bagliyorsun o hesapla demek ki googleda öyle şeylere bakmışsın ki öyle reklamlar geliyor. reklamlar böyle çalışır hocam zuahaha
ben mesela hep piyano bakarım piyano reklamları cikar |
Homoseksüellik illegal mi?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X