Şimdi Ara

Fake üyeler nasıl engellenir [şahsi düşüncem] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Superdeve

Benim yönetime önerim konudışına 70 Mesaj altında ki kimse giremesin. Böylece millet fake alıp konu dışı bölümüne akmaya çalıştığında sınır yüzünden giremiyecek. Fake hesap alımından vazgeçerler. Sınırı yönetim de ayarlayabilir.

Sadece bir tavsiyedir. Sakın kızmayın bana

Ne yani diğer bölümler önemsiz mi ki ne bu kadar konu dışını vurguladın...Bence asıl önemli bölümler konu dışı hariç tüm bölümler...Fake girecek diğer bölümlere saçma sapan konular açacak zaten diğer(özellikle ikinci el bölümü)bölümler çok kötü bir halde...

• Orjinalden alıntı: finisher>

Dostum tehlikeli iş tc kimlik no vermek ttnet maili neden salla onu anlamadım...

Herkes ttnet üyesi değil ki.Yurtdışından bağlananlar var, kablonet kullananlar var, quicknet kullananlar var.Sizin dediğiniz gibi olursa bunlar nasıl girecek?

Orjinalden alıntı: finisher>

Orjinalden alıntı: THESİMPSON

Orjinalden alıntı: on/off

ttnet mailini salla.davetiye sistemi iyi olur ama tanıdığın yoksa sallarlar seni.Tc kimlik noyuda atmak çok kolay yine fake üye olunabilir

Dostum tehlikeli iş tc kimlik no vermek ttnet maili neden salla onu anlamadım...

Herkes ttnet üyesi değil ki.Yurtdışından bağlananlar var, kablonet kullananlar var, quicknet kullananlar var.Sizin dediğiniz gibi olursa bunlar nasıl girecek?

dostum ttnet derken burada sadece hangi internet kullanıyorsan onun mail adresi ile sonuçta herkesin bir bağlantı maili var..Yanlış bilmiyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 7 Temmuz 2008; 11:57:52 >

• 100 mesajı olmayan konu dışına mesaj atamaz olur biter... Tamamen engellemez ama %90 biter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: on/off

bazı IPler değiştiremez eher ki yöneticiler bilgisayarınızda nereye cookie bırakacağını biliyorsa işiniz biter nahaha.

aspde kullanıcının bulamayacağı biryere cookie bırakılıp okuturulursa babayı fake açarsınız

Ccleaner
  • ücretli maillerle kayıt
  • quote:

Orjinalden alıntı: GurkanLee

Davetiye sistemi olmalı! Fake üyeye davetiye verene hesap sorulmalı! En azından ortada bir kişi olur! Herkesede sınırsız davetiye verme hakkı!

ama her kullanıcıda davaetiye gönderememeli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

ücretli maillerle kayıt

Sen bunu benimsiyor musun gerçekten ? Yahoo,Hotmail,Gmail varken kim gidip ücretli mail satın alır ? Akla yatkın bir çözüm değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

quote:

ücretli maillerle kayıt

Sen bunu benimsiyor musun gerçekten ? Yahoo,Hotmail,Gmail varken kim gidip ücretli mail satın alır ? Akla yatkın bir çözüm değil.

denemesi bedava gör bak nasıl temizleniyor forum
  • sadece binbaşılar konu dışına girse nasıl olur acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

İp ile olucak iş değil modemi kapar tekrar açar yeni üyelik alır yani.En mantıklısı tc kimlik no bazı büyük sitelerdede o sistem kuyllanılıyor zaten.

• quote:

quote:

ücretli maillerle kayıt

Klas kişiler özel mail kullanır zaten ve buda mantıklı özel email uygulaması
  • Musakka noktayı koymuş . Bunların hiçbiri çözüm değil.

Belli bir mesajtan sonra konu dışına girme olayı hayata geçirilemez. Çünkü Musakka'nın da dediği gibi acil işi olan yeni üye olcak kişiler konu dışına hemen girip sorununu yazamaz sorusunu soramazsa forumdan belki iyice uzaklaşır kimseye tavsiye etmez. Bunlarıda düşünmeniz lazım. Yeni üyelerin çoğunluğunun üye olma sebebi belli soru ve sorunlarını forumda sormak istemesi.
  • <?
    $ip = getenv("remote_addr");
    $query = mysql_query("select ip from kullanicilar where ip=$ip") or die ($mysqlhata);
    $query2 = mysql_Fetch_array($query);
    if ($query2) {
    print "Üzgünüz siz bir feyksiniz bu IP adresinden bir üyelik daha açamazsın!";
    } else {
    // Kayıt
    }
    ?>
  • quote:

quote:

quote:

ücretli maillerle kayıt

Yorum yazmaya gerek yok.Sen başlı başına klas olmuşsun zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESİMPSON

dostum ttnet derken burada sadece hangi internet kullanıyorsan onun mail adresi ile sonuçta herkesin bir bağlantı maili var..Yanlış bilmiyorsam

Benim internetim yoktu mesela kafeden bağlanıyordum. Bence mantıklı bir çözüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 7 Temmuz 2008; 13:05:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ücretli maillerle kayıt

klas kişiler ücretli mail kullanmaz kendi domainin olduğu mail kullanırlar

• quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

quote:

quote:

quote:

quote:

ücretli maillerle kayıt

klas kişiler ücretli mail kullanmaz kendi domainin olduğu mail kullanırlar

Aynı şey hemen hemen klas dediğim ciddi oturaklı kişiler demek istedim zaten domainede para ödeniyor zaten pek bir ücrette değil zaten 15 ytl birşey.

• aynı evden iki kişi kullananda var, bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım

not: benim için geçerli değil
  • arkadaşlar fake diyoruzda ben formumuzda nadiren fake kullanıcılar filan görüyorum şükürler olsun.önlem alınması konusundada haklısınız tabi işin b.ku cıkmadan önlem alınmalı
  • yeni açan konu açamasın ama konuya mesaj atabilsin 1 ay böyle olsun kimse uğraşmaz. feyk açacakda 1 ay beklicekde konu açacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.