Eğer paf üyelik sisteminde zarar görülmezse çok güzel olacağına inanıyorum. Musakka'ya anlattım pm'den. Bakalım ne gibi kötülükleri olacak paf üyeliğin veya eksileri ne olarak gözükücek.
bide bize açıklarmısın paf üyelik nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: [R][U][E][N]
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
Eğer paf üyelik sisteminde zarar görülmezse çok güzel olacağına inanıyorum. Musakka'ya anlattım pm'den. Bakalım ne gibi kötülükleri olacak paf üyeliğin veya eksileri ne olarak gözükücek.
Kısaca;
quote:
Antu.com'da normal üye oluyorsun, dh'ye üye olur gibi. Tüm forumları gezebiliyorsun ama hiç bir foruma cevap yazamıyorsun. Sen şu durumda paf üye sayılmaktasın. Ve paf üyeyken onların özel forumu var paf üyeler forumu diye. Yeni gelenler orada yazıyor.
Yani konu dışına yazamama falan diyorlar ya, dolayısıyla paf sistemi olduğunda paf üyeler bölümünde yine acil durumlar için konu açabiliyorlar, mesaj yazabiliyorlar.
Bu paf üyelik senin mesaj yazış şeklinde, mesaj sayına ve saygı hakaret durumuna göre bitiyor. Belirli bir süresi yok. Sen eğer hakaretten ceza alırsan orda pay üyeliğin uzuyor. Ama adam gibi foruma 10-20 mesaj yazan insan 15 gün civarında normal üyeliği geçiyor.
Bunu çok sıkı takip ediyorlar. Kısacası ince bir iş gerekiyor. Üyeleri orada takip etmek, onların mesajlarını irdelemek. Eğer diyelim ki sen hiç mesaj yazmadın veya 1-2 mesaj yazdın çekildin. Senin paf üyeliğin bitmiyor. Çünkü yönetime kendini kanıtlamadın.
Mesela ben 7 mesajla paf üyelikten çıktım 12 günde. 7 tane uzun mesaj yazmıştım, açıklayıcı, bilgilendirici ve bunun sonunda mesaj sayısına değil de mesaj içeriklerine göre paf üyeliğim bitti.
Burada neden olmasın? Kötü yanı yok gibi gözüküyor. Ama şunu da düşünüyorum. DH gibi büyük bir sitede takibi zor olacaktır. O yüzden en azından adam gibi paf forumuyla ilgili olan sadece yöneticiler (özenle seçilecek) onları dikkatli ayıklayacaklar. Bu durumda olabilir aksi halde pek bir şey olmaz.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: [R][U][E][N]
quote:
Kısaca;
quote:
Antu.com'da normal üye oluyorsun, dh'ye üye olur gibi. Tüm forumları gezebiliyorsun ama hiç bir foruma cevap yazamıyorsun. Sen şu durumda paf üye sayılmaktasın. Ve paf üyeyken onların özel forumu var paf üyeler forumu diye. Yeni gelenler orada yazıyor.
Yani konu dışına yazamama falan diyorlar ya, dolayısıyla paf sistemi olduğunda paf üyeler bölümünde yine acil durumlar için konu açabiliyorlar, mesaj yazabiliyorlar.
Bu paf üyelik senin mesaj yazış şeklinde, mesaj sayına ve saygı hakaret durumuna göre bitiyor. Belirli bir süresi yok. Sen eğer hakaretten ceza alırsan orda pay üyeliğin uzuyor. Ama adam gibi foruma 10-20 mesaj yazan insan 15 gün civarında normal üyeliği geçiyor.
Bunu çok sıkı takip ediyorlar. Kısacası ince bir iş gerekiyor. Üyeleri orada takip etmek, onların mesajlarını irdelemek. Eğer diyelim ki sen hiç mesaj yazmadın veya 1-2 mesaj yazdın çekildin. Senin paf üyeliğin bitmiyor. Çünkü yönetime kendini kanıtlamadın.
Mesela ben 7 mesajla paf üyelikten çıktım 12 günde. 7 tane uzun mesaj yazmıştım, açıklayıcı, bilgilendirici ve bunun sonunda mesaj sayısına değil de mesaj içeriklerine göre paf üyeliğim bitti.
Burada neden olmasın? Kötü yanı yok gibi gözüküyor. Ama şunu da düşünüyorum. DH gibi büyük bir sitede takibi zor olacaktır. O yüzden en azından adam gibi paf forumuyla ilgili olan sadece yöneticiler (özenle seçilecek) onları dikkatli ayıklayacaklar. Bu durumda olabilir aksi halde pek bir şey olmaz.
Mantıklı.
Pay üyelik konusunda olumlu veya olumsuz görüşleri alırsak iyi olacağı kanaatindeyim. Sanırım daha önce forumda gündeme gelmemiş bir sistem.
quote:
quote:
Paf üyelik güzel gibi.Fakat bunun için çok iyi bir altyapı lazım.Öncelikle bu forumdaki yöneticilerin söylediğiniz işlere vakit ayırabileceğini sanmıyorum.Bu yüzden bu iş için özel kişilerin seçilmesi iyi olur.
Yav T.C kimlik NO ile üyelik çok tehlikeli.
Sonuçta ben T.C kimlik numarasını verdiğim adamın kötüye kullanıp kullanmayacağını nerden bileyim?
Davetiye diyorusunuz da adamın referans göstereceği kişiyi kafadan atmayacağı ne malum?
50 mesaj diyorsunuz.Atıyorum acil bir konu gerekti.Örneğin kan bağışı.Adam bunun için ne yapacak?Veya sorununu paylaşmak istiyor.Ama mesaj sayısı 50'nin altında.Ne olacak o zaman?Hadi birine PM attı şifrenizi verir misiniz işte konu açacağım diye.Aadamın o kişinin şifresiyle girip küfür etmeyeceği ne malum?
Puanlama denmiş.+1+2+3 mantıklı olabilir ancak birbirine sinir olan insanlar ve gruplar arasında forum tekelleşir.
Evet.Başka?
on/off sen hackerpowers daki on off musun? bende oraya üyeydim eskiden
100 mesaj olayı mantıklı. Neden derseniz; fake üyeliği açan kişi, fake üyeliğini 100 mesaj yapacak+1 mesaj atıp tarihe karışacak.Hiç uğraşılacak bir yol değil.bu nedenle olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Paf üyelik güzel gibi.Fakat bunun için çok iyi bir altyapı lazım.Öncelikle bu forumdaki yöneticilerin söylediğiniz işlere vakit ayırabileceğini sanmıyorum.Bu yüzden bu iş için özel kişilerin seçilmesi iyi olur.
İşin altyapı kısmını bilemem ama o bölüm için 9-10 kişi forumun eskilerinden güven veren kişiler atanırsa, orada düzen sağlanır ve gereksiz kişilerin foruma gelmesi engellenebilir.
Sadece konu dışı olarak bakmayın olaya, o bölümde her türlü mesaj yazılabilecek derken mesajlar incelenip uygun görülenler foruma alınacaklar. Kimse mağdur olmayacak, acil durumu varsa yazabilecek. Eğer forumun her köşesinde gördüğümüz küfürleri bu sefer de orada ederler derseniz varsın 1 bölüm açık kalsın orada yapsınlar. 9-10 yönetici sırf oraya yetkili olduğunda elbet birisine denk gelirler.
Paf üyelik bana mantıklı gibi geldi.
Üye olurken fazlaca bilgi istenerek fake üyeler bıktırılabilir...Zaten gerçekte üye olmak isteyenler bunları bir kere dolduracağı için problem olmaz...
Musakka pm'i okumadı sanırım, görüş ne bana belirtildi ne de burada yazılmış. Okumadığı gözüküyor oysa forumda kendisi anlamadım ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme