Şimdi Ara

Fake üyeler nasıl engellenir [şahsi düşüncem] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 Mesaj seviyesine gelene kadar konu açamasın mesela zaten 50 mesajda ne olduğu belli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

50 Mesaj seviyesine gelene kadar konu açamasın mesela zaten 50 mesajda ne olduğu belli olur.

En mantıklı fikirlerden biri
  • Aynen söylediğim gibi web tabanlı e mail adresi(ttnet,superonline,smileadsl)gibi paralı mail adresler ile üye olunabilsin..Eğer bir evde ya da iş yerinde birkaç bilgisayardan üye oluncaksa kişeler birbirine referans olmalı eğer feyk durumu varsa ikisi de atılmalıdır...

Bu arada kalkıpta bir yönetici bir çalışma yapıyoruz fikirleriniz neder diye sormuyor biz burada bi yerlerimizi yırtalım duralım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 7 Temmuz 2008; 14:18:55 >
  • benim şahsi görüşümde sitede ne kadar online olduğu zaman örneyin sitede toplamda 60 saat veyahut daha fazlada olablir online olmayan üyeler konu dışına mesaj atmasın zaten feyklerin amacı hemen hesap alip ortaliği karıştırmak olur

ömür türlü 50 mesaj işide sakat bu sefer öbür bölümler saçma sapan mesajlarla dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

benim şahsi görüşümde sitede ne kadar online olduğu zaman örneyin sitede toplamda 60 saat veyahut daha fazlada olablir online olmayan üyeler konu dışına mesaj atmasın zaten feyklerin amacı hemen hesap alip ortaliği karıştırmak olur

ömür türlü 50 mesaj işide sakat bu sefer öbür bölümler saçma sapan mesajlarla dolar

Saçma sapan mesajlar zaten siliniyor.
  • benim çalıştığım şirkete forum a 3,4 arkadaş giriyoruz aynı bilgisayrdan çok girmişizdir ilk zamanlar benimde fake olduğumu idda eden bir çok kişi olmuştu aynı şirkette çalışanlara ne gibi önlem alacaksınız??
  • Paf üyelik sistemi. Şuan uzun uzadıya açıklayamam ama antu.com'a üye olanlar bilir.
  • quote:

50 Mesaj seviyesine gelene kadar konu açamasın mesela zaten 50 mesajda ne olduğu belli olur.

Sadece konu dışı için iyi yöntem.
  • üyelik için cep tel verilip mesajla buraya ilk giriş kodu düşülürse fakeler herdefasındaq yeni cep no edinmek zorunda kalacaklardır en mantıklı çözüm bu günümüzde cepi olmayan kalmadı zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraman35

üyelik için cep tel verilip mesajla buraya ilk giriş kodu düşülürse fakeler herdefasındaq yeni cep no edinmek zorunda kalacaklardır en mantıklı çözüm bu günümüzde cepi olmayan kalmadı zaten

Dh'nin işine gelmez güvenlik kodu gönderirken ücret ödemesini kim yapacak dh mi?Aklımdan bile geçiremiyorum..
  • Önerdiğiniz fikirler hep konu dışı için. Ancak forumun Konu Dışı'ndan ibaret olmadığını bilmeniz gerekiyor. Konu dışı için 100 mesaj sınırı koyabiliriz, bunda zor birşey yok. Ancak bu sefer diğer bölümlere olan olacaktır, birşey değişmeyecektir. Ayrıca bu foruma Konu Dışı işe başlayan kişilerin sayısı oldukça fazla. Bir nevi yeni üyelere haksızlık olacaktır bu da.

Telefonla mesaj sistemi de kısmen mantıklı gibi görünse de sonuçta yurt dışından forumu takip eden kişiler de azımsanacak sayıda değil.

@ THESİMPSON, fikirlerinizi belirtebilirsiniz ancak olay çıkartıp forumu kötülemeye çalışmaktan vazgeçmenizde yarar var. Size açıklama yapılıyor, hala yönetim ilgilenmiyor diyorsunuz. Bu da amacınızı ortaya koyuyor. Bir sorununuz varsa somut bir biçimde üst konuya yazabilirsiniz ancak alakasız şekilde ortamı germeye çalışmayınız. Ayrıca ufak (kimileri için önemsiz) bir açığı kapatmak için binlerce dolar harcayarak size daha güvenli bir site sağlamaya çalışan DH'den bahsediyorsanız, bu konuda bilginiz olup olmadığını kendi kendinize tartışın öncelikle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sayın musaKKa en azından referans sistemine geçemez miyiz?Ben bu sisteme geçildiği takdirde Fake üyelerin önüne büyük ölçüde geçilebileceğini düşünüyorum.Sadece Konu Dışı için değil her bölüm için.
  • quote:

Evet böyle bir forumda daha vardı.Mesaj yazabilir ama konu acamaz 50 msj kadar.Bencede iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Evet böyle bir forumda daha vardı.Mesaj yazabilir ama konu acamaz 50 msj kadar.Bencede iyi

Sonra diğer bölümlerde, yani mesaj sayısı artan bölümlerde saçma saçma mesajlar görmeye başlarız. Post kasmalar, her konuya yapmalar. Bu işi daha da zorlaştırır. Ve bu sefer forumun geneline yayışmış olur bu sorun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Sayın musaKKa en azından referans sistemine geçemez miyiz?Ben bu sisteme geçildiği takdirde Fake üyelerin önüne büyük ölçüde geçilebileceğini düşünüyorum.Sadece Konu Dışı için değil her bölüm için.

Referans sisteminin neden olamayacağını yukarıda belirttim. Bu sistem tamamen burada mevcut üyelerin sadece tanıdıklarının foruma dahil olmasını istemektir. Peki buradaki üyeleri tanımayanların suçu nedir? Yani burada üyeliği olan kişiler için bunu söylemesi kolay, ancak siz üye olmasaydınız böyle mi düşüncektiniz? Hiç sanmıyorum.

• mesaj sınırı koyarsınızda... bu forumda yüksek post sayısı olan herkesin kafasının çalıştığı,polemik yaratmadıgı,küfretmediği diye birşey yokki
  • Ya bırakın fakelerle uğraşmayın. Fakeler hayatın tadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

quote:

Sonra diğer bölümlerde, yani mesaj sayısı artan bölümlerde saçma saçma mesajlar görmeye başlarız. Post kasmalar, her konuya yapmalar. Bu işi daha da zorlaştırır. Ve bu sefer forumun geneline yayışmış olur bu sorun.

Biraz ayrıntılı düşününce eksi'ler hemen ortaya çıkıyor zaten, değil mi? Bizler de bu konudan şikayetçiyiz, bizi en çok uğraştıran konular bunlar ve bizim içimizde de durmadan fikirler sunuluyor, tartışılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

quote:

Biraz ayrıntılı düşününce eksi'ler hemen ortaya çıkıyor zaten, değil mi? Bizler de bu konudan şikayetçiyiz, bizi en çok uğraştıran konular bunlar ve bizim içimizde de durmadan fikirler sunuluyor, tartışılıyor.

Sonuçta bu kadar çok insanın, aradığınız her yerden insan olan bir toplulukta böyle şeylerin olması çok doğaldır. Çözüm üretilir sözde. Ama uygulamak o kadar kolay değil. Kazandırmaktan çok kaybettirebilir. Dediğim gibi bu kadar kalabalık bir toplumda böyle sorunların olması gayet normal.

İyi çalışmalar...

• Düşüncelerinize saygı duyuyorum..Peki sizin bir çalışmanız varmı bu konuda? Paylaşabilirmisini fikirlerinizi, ya da çalışmalarınızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 7 Temmuz 2008; 15:51:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.