Şimdi Ara

Fakir insanlar neden çocuk yapıyor? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
5
Favori
26.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogaunl

Bir laf vardır.. Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar. Diye
    Ben o lafı değiştirdim...

"Fakir karısıyla, Zengin metresiyle oynar"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar çocuk yapıp yapmayacakları size mi soracaklar? Yönetmekten aciz olduğunuz kendi hayatlarınıza yoğunlaşın.

• blok
  • Para kazanmak = Stres = Cinsel problemler (Eğitimli olmak korunmaya yol açar.+Çapkınlık vs)

Fakirlik=Eğitimsizlik+ Bol vakit.= En büyük eğlence Cinsellik.= Çocuk (Eğitimsizlik korunmamaya yol açar.)
  • Arkadaş varlığını sorgulamaya başlamış

• Gerçek olay: Kars'ta yıllar önce vali köylere ziyaret ediyor. Vatandaşa soruyor kaç çocuk var diye? Vatandaş 13 diyor. Vali neden bu kadar çocuk yaptığını sorunca, vatandaş cevabı patlatıyor: sayın valimiz,ne yapalim. İş yok, güç yok. tek eğlencemiz bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Allah rızkını verir düşüncesiyle paso çocuk yapıyorlar sonuç ne mi ekonomik sıkıntı sefalet içerisinde bir yaşam
    Bunlar hep cehalet
    hehe verir :P
  • Bence kendisine ait evi ve arabası olmayan adam çocuk yapmamalı. Araba çocuk yüzünden şart .

• Frank W. kullanıcısına yanıt
    Allahın rızkını yanlış anlamışlar Allahın rızkı ilk 6 ay için anne sütü birde çoçuğa iyi eğitim verilirse çoçuk yolunu bulur ama onlar havadan para yağacak gibi birşey sandıkları için 31 tane çoçuk yapıyorlar

• Fakir ve çirkinlerin evlenmesi bile kötü bence çünkü evlenip çoçuk yapınca çirkin geni ile doğacak çoçuk ve buda kısır döngü oluyor ve ev kredisi alıp ödeyemiyorlar "nede olsa hayatımızda bir kere yaşıyacağız" diyip geçiştiriyorlar ama fakir olmasaydı 3152 kez bile evlenirdi tabi fakirler çoğunlukla cahil olduğu için bunu düşünemiyorlar

• Zengin parasıyla Fakir karısıyla oynarmış

• Kondom alıcak paraları yok

• Ben hayalimde hesap yaparken bile çocuğun masrafları çıkışmadığı için hayalimi yarıda kestim. Gelirimde ortalama bir miktar yani.

• doğurduğun çocuğu nitelikli, donanımlı, ahlaklı, vs. yetiştiremeyeceksen doğurma daha iyi çocuğu doğurup sokağa salmakla olmuyor ki iş sonra uyuşturucu bağımlısı , serseri tipler olup çıkıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroTrumpSimulator2

blok
    çok da umrumda
  • Simdi arkadaslar bu sorunun tek ve net cevabi yok. Aslinda soru da hatalar iceriyor. Ama bir ornek vereyim, mahallede 9,10 cocugu olan bir dogulu ile vardi, adam issizdi ve bildim bileli hayatlarina her sene bir cocuk ekleye ekleye devam ediyorlardi. Yani keske imkan olsa da bu soruyu onlara direk sorabilseydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentsecurity

Simdi arkadaslar bu sorunun tek ve net cevabi yok. Aslinda soru da hatalar iceriyor. Ama bir ornek vereyim, mahallede 9,10 cocugu olan bir dogulu ile vardi, adam issizdi ve bildim bileli hayatlarina her sene bir cocuk ekleye ekleye devam ediyorlardi. Yani keske imkan olsa da bu soruyu onlara direk sorabilseydik.
    Ben sordum cevabı şuydu

Çocuk gibimi var ya rabbim rıskını veriyor 500 kere sordum 500 ündede yılmadan aynı cevabı verdi

• Bunların yaptığı ve bakamadıkları için sokağa attığı bireyler terör örgütlerinin , dini cemaatlerin ve diğer yasadışı örgütlerin insan kaynağı oluyor..İşleyen bir çark var ve bozulmasını istemeyen guruplar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz 1 tane yapayim mi diye dusune durun , bazilari 10 senede 10 tane yapiyor, 20 sene sonra senin gibi dusunen insanlar 3 olmusken onun gibi dusunenler 12 oluyor.

sana gore onun cocuk yapmasi yanlis, ona gore de senin.

kim hakli peki?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.