Şimdi Ara

Fakir insanlar neden çocuk yapıyor? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
5
Favori
26.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi net olalım duygusallığı bir kenara bırakalım. Fakir insanın en büyük eğlencesi cinselliktir. Korunacak eğitim veya maddiyattan dolayı kondom olmayınca sonuç bu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin çocuğu seni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında bu bir hayvansal içgüdüdür. Yaşama şansı ne kadar azalırsa çocuk sayısı o kadar artar ki yaşama şansıda artsın. Yarını çıkaracağının garantisi olmayan hayvanlar genelde çokca doğurur.

Bunu insana uygularsak fakirçok zengin az doğurur çünkü fakirin yarın garantisi yoktur. Ben yaşamasamda genlerim hayatta kalsın gibi bir içgüdüleri vardır

• Fakir insanlar neden çocuk yapıyor?

ekşi sözlük
    zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış
    https://eksisozluk.com/entry/3399459

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 30 Mart 2019; 15:23:25 >

• konu sahibi ve konu sahibinin görüşüne katılanlar neden intahar etmiyor acaba neden önce kendi analarına babalarına gidip bizi niye yaptınız demiyorlar önce bunu sormak lazım

• Akabey kullanıcısına yanıt

• InnocentHate kullanıcısına yanıt
    öyle olsa kör tuttuğunu...

• Kültür çok büyük faktör bu koşulda.

- Cehalet / Eğitimsizlik.
    - Çocuğu veren rızkını da verir.
    - Çocuk evin bereketini arttırır.
    - Aile ve toplum baskısı.
    - Erkeğin ( erkekliğinin kanıtı ) egosu.
  • adam fakir. dogum kontrol ucuz degil hocam
  • Bir laf vardır.. Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar. Diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Okumayın kıskanmış milleti
    Kıskanmak ile ne alakası var. Tabi ki de zır cahillik. Doğuda hep ürüyorlar Ne aile terbiyesi veriliyor çocuğa, ne de doğru düzgün yaşama hakkı.
    Ortaya salmışlar çocuğu, gerisi Önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 30 Mart 2019; 16:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris0189

konu sahibi ve konu sahibinin görüşüne katılanlar neden intahar etmiyor acaba neden önce kendi analarına babalarına gidip bizi niye yaptınız demiyorlar önce bunu sormak lazım
    Boş konuşmuşsun.kendinden haberin yok.
    Haberin olsun biraz.
    Adam orda maddi gücü olmayanların, zorluk çekenlerin yapmasına çekmiş lafı. Zamana eskisi gibi değil. Bir çocuk bile bu berbat dünyaya getirilir iken, bin kere düşünülmesi gereken bir olay.

• fakir dediginiz oyle zor birsey degil bu cagda yuzyillar onceye gore mutis seylere sahipler mesela evlerinde su akmasi bundan bi kac yuz yil geriye gidin bakalaim boyle bi zenginlige kac kisi sahip
    15 cocuk yapsalarda ac kalmiyolar hepsi buyuyor goruyosunuz demekki bi bereket var...

Nufus icin gonul ister egtimli beyaz yaka cocuk yapsin ama olmuyor onlar herseylerini kariyere veriyor bi cocuk yapsa nerdeyse hic ilgilenmiyor.

Nufus herseydir.

Turkiyeyi guclu yapan 14milyondan kisa surede 80milyona cikmasidir bakin eskiden yuyanistan rakibimizdi ama ne oldu 7milyondan 10.8 milyona cikti dogal olarak artik rakip degil ama simdi 40-50milyonluk kisi basi geliri 20k lik yuyanistan olsa gene rakip olurdu...

Nufusun belli yuzdeden cok ozel insanlar cikar nekadar cok nufus o kadar cok ozel insan demek bakiniz china
  • Dh forumda açılan bu konuda insan kalitesi yorumlara yansır bir düzeyde ne diyelim iyi bir insan olmak herkese nasip olmaz!

• idris0189 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sizin kafalar 1 milyon.. Kimse kimsenin özgürlüğüne karışmıyor sadece alt yapınızı kurmadan evlenmeniz doğru değil. Hem evlilik sandığımız kadar kolay birşey değil. Dünya yıldızı Elvis Presley 14 yaşında bir kıza aşık olmuştu ve 21 yaşına geldiğinde onunla evlenmişti. Uzun zaman sonra ona bir karate hocası tuttu ve elvisi "basit bir hayat yaşamak istiyorum" diyerek aldattı. Elvis de 10 dan fazla uyuşturucuyu karıştırarak yutunca kalp krizinden banyoda ölü bulundu.

Akıllı karar vereceksin, karşındakine güveneceksin.. Öyle evleneceksin. Ne kadar paran olursa olsun, ne kadar iyi yerlere gelirsen gel. Alt yapını kursan bile akıllı oynayıp karşındakine öyle güvenip evleneceksin.. 1.Aşama altyapı 2.Aşama güven. Televizyonlarda ve gazete köşelerinde gördüğünüz insanlar, ali ağaoğlu'nun eşi gerçekten onu seviyor mu? Donald Trump'un eşi gerçekten onu seviyor mu zannediyorsunuz? Herşey para için. Ben ne kadınlar gördüm 10 gün önce başka erkeklerle sevişip kalkan 10 gün sonra da biriyle evlenme kararı veren ve çocuk yapan.. Bunlarıda bizlere anlatıp, şöyle beraber olduk şunları yaptık şöyle seviştik diyorlardı. Sonra da kadını biriyle evlenmiş, çocuk yapmış vaziyette görüyorsun.

Önce altyapı, sonra güven. Yoksa güvenemediğin biri, çapkın ol hayatını yaşa. 30-35 e kadar asla evlilik düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 30 Mart 2019; 19:5:54 >

• Nüfus da bir güç
    yıllarca aile planlaması adı altında Türkiyenin büyümesini engellemeye çalıştılar
    neymiş çok insan olursa ben aç kalacak mışım muasır medeniyet olamaz mışım millet aya çıkmış mış
    ulan aya çıktılar da şimdi niye çıkmıyorlar???
    şuanki teknolojiyle maliyetleri de ucuzlatıp aya sefer düzenlemeleri gerekmez miydi?
    milleti kekliyorlar anca fasa fiso

gelelim asıl meseleye rızkı ALLAH verir
    ALLAH Kuranda buyuruyor ki açlık korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin
    adam napıyor ona kim bakacak deyip kürtaj yapıyor bu mu çağdaşlık
    gerekirse kuru soğan ekmek yeriz gene de 3-5 çocuk yaparız inşaallah
    hem ne dedi tayyip en az 3 tane ona göre
    hesaplamalara göre bu çocuk yapma işiyle bile bazı ülkeleri geçebiliyoruz
    bakın çine 1.5 milyar nüfusu var ama amerikayla yarışıyor kafa tutuyor
    bizde 80 milyon nufüs var toprak verimli adam diksen adam çıkacak nerdeyse ona rağmen şeytan insanı açlıkla fakirlikle korkutuyor
    5 çocuk olunca iş vermiyorlar mı nasıl oluyor okula mı almıyorlar?
    sınava mı giremiyor burs mu alamıyor
    hem çalışıp hem okuyanlar var
    gerekirse simit satar okursun ne ayak

bakmayın bunun dediğine
    sağlıklı çocuk sahibi olmak çok büyük nimet
    alıyorsun kucağına sana dost arkadaş mis gibi kokuyor evin içinde neşe kaynağı vicir vicir sırtına biniyorlar
    neymiş köpek beslemeliymişiz hoşşşt o pis köpeğin benim evimin içinde işi yok salyalı hastalık saçıyor pis hayvan
    rahmet melekleri bile eve giremiyor köpek olan eve

rızkı veren ALLAH bizler müslümanlar olarak buna inanırız
    sinemaya gideceğim diye çocuk yapmaktan vaz mı geçilir
    tv de dolu film var zaten o da eksik kalsın
    sinema filmiyle mi ülke kalkındırıyoruz hayırdır
    elin corçu sana kendi batıl kültürünü öğretecek sinemada ya ne öğretecekti tank yapmayı iha yapmayı mı öğretiyorlar sinema filmlerinde hıı
    bu zamana kadar izlediğimiz filmlerle profesör olmalıydık şimdiye kadar ama nerdeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 30 Mart 2019; 17:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Arkadaşlar sizin kafalar 1 milyon.. Kimse kimsenin özgürlüğüne karışmıyor sadece alt yapınızı kurmadan evlenmeniz doğru değil. Hem evlilik sandığımız kadar kolay birşey değil. Dünya yıldızı Elvis Presley 14 yaşında bir kıza aşık olmuştu ve 21 yaşına geldiğinde onunla evlenmişti. Uzun zaman sonra ona bir karate hocası tuttu ve elvisi "basit bir hayat yaşamak istiyorum" diyerek aldattı. Elvis de 10 dan fazla uyuşturucuyu karıştırarak yutunca kalp krizinden banyoda ölü bulundu.

Akıllı karar vereceksin, karşındakine güveneceksin.. Öyle evleneceksin. Ne kadar paran olursa olsun, ne kadar iyi yerlere gelirsen gel. Alt yapını kursan bile akıllı oynayıp karşındakine öyle güvenip evleneceksin.. 1.Aşama altyapı 2.Aşama güven. Televizyonlarda ve gazete köşelerinde gördüğünüz insanlar, ali ağaoğlu'nun eşi gerçekten onu seviyor mu? Donald Trump'un eşi gerçekten onu seviyor mu zannediyorsunuz? Herşey para için. Ben ne kadınlar gördüm 10 gün önce başka erkeklerle sevişip kalkan 10 gün sonra da biriyle evlenme kararı veren ve çocuk yapan.. Bunlarıda bizlere anlatıp, şöyle beraber olduk şunları yaptık şöyle seviştik diyorlardı. Sonra da kadını biriyle evlenmiş, çocuk yapmış vaziyette görüyorsun.

Önce altyapı, sonra güven. Yoksa güvenemediğin biri, çapkın ol hayatını yaşa. 30-35 e kadar asla evlilik düşünme.
    ne kadar çabuk olursa o kadar iyi evlilik için
    buluğ yaşına girdin mi evlenmeye hazırsın demektir
    boş boş beklee beklee ne manası var
    vakitli evlenince şeytanın işi de zor olur

• Ananala babana sor
  • Ben kimle uğraşıyorum bir bilsen..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.