Şimdi Ara

Fakir Latin Ülkeleri, Türkiye'yi Yaşanmaz ve Gelişmemiş Ülke Olarak Görüyorlar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ducatine

Ciddiye alınacak bir konu değil. Büyük ihtimalle bizi arap ve ortadoğunun kötü ülkelerinden biri olarak algıladıkları içindir. Tabi işin içinde dini ve siyasi gerekçeler var. Birde eğitim-kültür seviyemiz düşük olduğu dışarda kendimizi anlatamıyoruz. Ve reklam yapamıyoruz. Latin Amerikada doğru düzgün iki ülke var. Arjantin ve Uruguay diğerleri bizden iyi değiller. Ama şunu kabul etmek lazım. Kültür ve eğitim seviyeleri bizden iyi olabilir.
    Daha iyisi olan Şili'yi unutmuşsun ama evet o ülkeler de sayılabilir fakat Arjantin şu an iyiye gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Latin ülkelerini bilemem ama Türkiye hakkında söyledikleri gerçek acı ama öyle
    Türkiye bir avrupa ülkesi değil hiçbir zaman da olmadı ne coğrafi ne de kültürel anlamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acı ama gerçek bir avrupa ülkesi değiliz olmicaz da bu gidişle
  • Hocam biz araplara sempati duyduğumuzu, kültürel olarak onlara doğru hızla ilerdiğimizi bütün dünyaya gösterdik. En samimi olduğumuz ülke katar. Yani yabancıların gözünden bir ülkeni görsen şoka girersin biz napıyoruz dersin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Afrika dan bozma latin ülkelerindeki kadınlar Türkiye nin büyük şehirlerine gelse İskandinavya ya geldim sanarlar.

Ülkemiz bazı konularda baya geride olsa.Ossuruktan latin ülkelerine göre Norveç gibi kalır.

İstanbul beşiktaş ta kadıköyde 2 tur atsalar mekanlara girseler köylü gibi aval aval bakarlar burası Türkiye mi diye
    hee zaten Türkiye besiktas kadikoyden ibaret, elazig,van, sirnak, hakkari buralarda da tur atsinlar istersen, veya istanbulda Fatih, Esenler vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.