Şimdi Ara

Fakir Latin Ülkeleri, Türkiye'yi Yaşanmaz ve Gelişmemiş Ülke Olarak Görüyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'den dandik latin ülkelerine göç etmeyi tercih etmezdim
  • Ciddiye alınacak bir konu değil. Büyük ihtimalle bizi arap ve ortadoğunun kötü ülkelerinden biri olarak algıladıkları içindir. Tabi işin içinde dini ve siyasi gerekçeler var. Birde eğitim-kültür seviyemiz düşük olduğu dışarda kendimizi anlatamıyoruz. Ve reklam yapamıyoruz. Latin Amerikada doğru düzgün iki ülke var. Arjantin ve Uruguay diğerleri bizden iyi değiller. Ama şunu kabul etmek lazım. Kültür ve eğitim seviyeleri bizden iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Latin ülkelerinde gelişmiş olan tek şey kadınların kalçalarıdır. Gerisi çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayip etmisler. Her yonden o ulkelere cok benziyoruz. Ozellikle yolsuzluk bakimindan Brezilya resmen kardes ulkemiz gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Brezilya ve Venezuelayı saymazsak medeniyet olarak, insanlık olarak daha ilerideler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu Latin Amerikalılar önce koko sorununu çözsünler ondan sonra dünyanın jeopolitik olarak en önemli ülkelrinden biri olan TR'ye laf etsinler. Evet belki kültür seviyemz düşük teknolojimiz yok ama inanın biz insanlıkta da ,çalışkanlıkta da, dünya siyasetinde de onlardan iyiyiz.
  • İnin cinin körü. Kaç milyon insan yaşıyor...
    Referans almayın şöyle şeyleri.
    Türk karavanlı gezginlerden biri, meksikadan abd ye geçmişti, nerdeyse sınır karakolundaki kaldırımı öpecektim demişti...
    Kelle koltukta gezdik demişti.

• Normal. Adamlar aç. Tr nerde desen bilemezler. Sanki sınır komşumuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Latin Amerikada en gelişmiş 3 ülke Brezilya, Meksika ve Küba düşün. Venezuela dışında aralarında pek uçurum farkı olduğunu düşünmuyorum.
    en gelişmiş şili diye biliyorum
  • dinime söven bari müslüman olsa... her sene rio karnavalından sonra geride binlerce babasi belli olmayan hamile kadın kalan ülke bana ders verecek.

• Şiddet içeren 'gore' sitelerinde Brezilya ilk sırada. Kartellerin yaptığı infazlar Mortal kombat finishlerinden beter. Tamam super gelişmiş bi ülke değiliz ama onlardan kat kat iyiyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyada ortadoğudan daha kötü bir yer varsa o da latin Amerikadır. Bütün vahşet, geri kalmışlık onlarda mevcut.

Seküler gibi görünmeleri sadece aldatmaca tamamen bağnaz ülkeler.

Kuzey Amerika(ABD ve Kanada), Avrupa(Batı ve kuzey Avrupa) ve uzakdoğu (G. Kore ve Japonya) harici coğrafyalarda umut yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 18 Mart 2020; 12:39:34 >
  • Sanki benim çok şeyimde.Latin kökenlilerin ne olduğunu bilmesem tamam diyeceğim de mesaj yazmaya bile tenezzül etmemek lazım.Bizden uzak, kendilerine yakın olsunlar
  • Daft Punk D kullanıcısına yanıt
    Okyanusyayı unuttun

• Fare dağa küsmüş misali bir olay.

Aslında bunu biraz da yurtdışına bizi şikayet edenlere bağlıyorum.

Kaldı ki ülkemizde kadın hakları bence dünyadaki bir çok ülkeden ileride.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    insanlık olarak sadece Arjantin-Uruguay halkını ele alabiliriz... Zaten bu iki ülkenin insanlarının neredeyse tamamı İtalya-İspanya ülkelerden gelme...

geriye kalanı arabistan-hindistan-iran-Türkiye gibi ülkelerden gram farkı yok...
  • Türkiye'nin saydığın ülkelerden bir farkı yok demeniz biraz ağır olmuş.Bizim en azından gelişmis ülke olma şansımız var geleceğimiz onlara göre daha umutlu. Ama saydığın ülkelerin değişmesi cok zor.

• Uruguay'ın zenci ve yerlilerinin soyları sömürgeciler tarafından tüketildi

"Uruguay'ın yerli halklarının soyu Avrupalı yerleşimciler tarafından 19. yüzyıla kadar imha ve ayrımcılık politikalarıyla soyları tüketilmiştir[4]. Günümüzde Uruguay'da çoğunluğu Avrupalılar alırken, Afrika kökenli zenciler ile Kızılderili melezleri oldukça azınlıktadı"

fakat Arjantin'in halen azımsanmayacak yerlileri bulunmakta. En yakın örnekler Tevez, Maradona gibiler...
    en.wikipedia.org
    Indigenous peoples in Argentina - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_peoples_in_Argentina

• steinwalker kullanıcısına yanıt
    Resmi kaldırın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.