Şimdi Ara

Fakir Latin Ülkeleri, Türkiye'yi Yaşanmaz ve Gelişmemiş Ülke Olarak Görüyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal medyada gezineyim dedim,bir video gördüm olay Özgecan kardeşimiz 5 yıl önce vefat ettiği bir olay ile ilgili bu olaydan yola çıkarak çoğunlukla Brezilya halkı, Türkiyeyi istediği gibi karalamişlar, Türkiyede kadın hakları yokmuş, iyiki orda doğmadım demişler. Arap ülkeleri ile filan kıyaslamislar, Brezilya den daha kötü halde demiş. Bunu diyende elin Latin çomari. Latin ülkelerinde, Brezilya da olan tecavüz, yolsuzluk olayları olmasa hak vereceğim.

Araştırmada göre Brezilya'da her 11 dakikada bir kadın tecavüze uğradı
    Latin Amerika ülkesi Brezilya da cinsel saldırıların oldukça yüksek olduğu ülkeler arasında yer alıyor.

Daha 4 yıl önce Brezilyada 16 yaşındaki kıza 30 kişi den fazla kişi tecavüz ediyor ve bu zanlılar serbest bırakıliyor.
    www.hurriyet.com.tr
    Brezilya'da toplu tecavüz zanlıları serbest
    https://www.hurriyet.com.tr/dunya/brezilyada-toplu-tecavuz-zanlilari-serbest-40110616
    Bunlar ne had ile kadın haklarından bahsediyor.

Biri şunlara Türkiye'nin Gelişmekte ülke olduğunu, Latin ülkelerinin Gelişmemiş ülkeler sıralamasında yer aldığını söylesin. Türkiyedeki kadın haklarının onlardan daha iyi durumda olduğunu söylesin.

Sadece Brezilya değil bir çok Güney Amerika, Latin ülkeleri bizi yozlaşmış gelişmemiş ülke olarak goruyor

SobreVivendo na Turquiayoutube
    Crime horrendo: A Turquia em Luto
    https://m.youtube.com/watch?v=MRAPNF6nJTg&t=1s

Gayet medenice tepkimi yazdım, Ülke genelinde bu olaydan sonra protestolar olduğunu adamın müebbet yediğini sonra öldürüldügunu yazdım, video sahibi 5 dakika geçmeden yorumu sildi işin tuhaf kısmı bunların %90 i Türk dizileri izliyor.

Birde Can Yaman olayindada Turkleri gömmüşler haksız görmüşler, libido ve espri olayının kendi medyalarinda komik görmüşler, Can Yamanın Avrupaya, Latin ülkelerine kaçması gerektiğini filan söylüyorlar Türkiye nin seviyesinin üstünde bir kişi olduğunu söylemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 18 Mart 2020; 13:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kanalı biliyorum.Tesadüfen denk gelmiştim önceden.Kadın sanırım bir türkle evlenmiş sonradan boşanmış.Videolarına göz gezdirmiştim.Kanalın tek amacı Türkiye'yi kötülemek olduğunu anladım.İzleyenlerine sürekli Türkiye'ye gelmeyin,Türk erkeğiyle evlenmeyin gibi şeyler söylüyor.Klasik Brezilya kezbanı.Az çok portekizcem sagolsun
    Afrika dan bozma latin ülkelerindeki kadınlar Türkiye nin büyük şehirlerine gelse İskandinavya ya geldim sanarlar.

Ülkemiz bazı konularda baya geride olsa.Ossuruktan latin ülkelerine göre Norveç gibi kalır.

İstanbul beşiktaş ta kadıköyde 2 tur atsalar mekanlara girseler köylü gibi aval aval bakarlar burası Türkiye mi diye
    Latin Amerika denilen yerde bir sürü ülke var. Aralarında da uçurumlar var. Bazılarındaki suç örgütleri, bizim mafya babalarını dansöz eder.
    Ekonomik olarak da iyi durumda değiller. Ama Peru'nun dağ kasabalarından birine yerleşmiş Türklerle röportaj içeren bir video izlemiştim . Bulursam eklerim.
    Oraya bile insanlar kaçıyorsa, burada bir sorun vardır.

Yorumların %80 fazlası aynı şeyi düşünüyor. Turk dizilerimizi izlemeleri bir şeyi değiştirmez. Nasıl bizde Hint dizileri yayınlıyor yinede Hindistan hakkında bir şey bilip yorum yapıyoruz ama bunlar Türkiye hakkında hiç bir şey bilmeden ta dünyanın bir ucundan yanlış yorumda bulunuyorlar. Ünlü olan Türk aktörleri (Kenan,Burak, Kıvanç vb) Türke benzemedigini söylüyorlar bunu bir kişide söylemiyor, hayır bir Türk erkeği Burak Özcivite benzemecek de kime benzeyecek Afganliyami? Çok cahiller gerçekten.
  • Latin Amerika denilen yerde bir sürü ülke var. Aralarında da uçurumlar var. Bazılarındaki suç örgütleri, bizim mafya babalarını dansöz eder.
    Ekonomik olarak da iyi durumda değiller. Ama Peru'nun dağ kasabalarından birine yerleşmiş Türklerle röportaj içeren bir video izlemiştim . Bulursam eklerim.
    Oraya bile insanlar kaçıyorsa, burada bir sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 17 Mart 2020; 23:59:11 >

• Latin Amerika ağır çomar bir toplum zaten ne bekliyordun ki Bizdeki çomarların avrupa aç aç dediği gibi işte
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Latin Amerikada en gelişmiş 3 ülke Brezilya, Meksika ve Küba düşün. Venezuela dışında aralarında pek uçurum farkı olduğunu düşünmuyorum.

• Bu kanalı biliyorum.Tesadüfen denk gelmiştim önceden.Kadın sanırım bir türkle evlenmiş sonradan boşanmış.Videolarına göz gezdirmiştim.Kanalın tek amacı Türkiye'yi kötülemek olduğunu anladım.İzleyenlerine sürekli Türkiye'ye gelmeyin,Türk erkeğiyle evlenmeyin gibi şeyler söylüyor.Klasik Brezilya kezbanı.Az çok portekizcem sagolsun

• Latin ülkelerinde gelişmiş olan tek şey kadınların kalçalarıdır. Gerisi çöp.
  • her ülke iyi ve kötü yanları görebilirsiniz. meksika'da kadınlar korsan taksilere tarafından kaçırılıp tecavuze şiddete uğruyor. okul çıkışı küçük bir kız çocuğu bir çift tarafından kaçırıldı ve ardından kızın cansız bedeni bulundu

geçen ay meksika'da bir adam, karısını feci şekilde öldürdü önce yaktı sonra derisini yüzdü iç organları çıkardı görüntüyü görünce kendime gelemedim.
    venezuelalı göçmenler peruda insanların önünü kesip onlardan para istiyor.
    brezilya zaten ayakta adamı soyuyorlar.hapishanelerde mahkumlar polisi gırtlaklıyor.
    bolivya'da polonyalı turist kadın 2 erkek tarafından öldürülmüştü. yine ülkede morales sağcılar tarafından devrildi şiddet çatışmaları çıktı

peru'da vlog çeken youtube para kasan tipleri izlemeyin. latinlerle internetten konuşun. türkiye diyince 4 kadınla mı evleniyorsun dinin islam mı soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 18 Mart 2020; 0:29:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç kişinin yorumuyla koca kıtayı yargılamayın lütfen.
    Latin Amerika çok büyük bir kıta ve özellikle Türk dizilerinden dolayı Türkiye'ye karşı sempati var.
    Bir de unutmamanız gereken bir şey var. Latin Amerika sonradan yerleşim yapılan bir kıta olduğu için çok karışık bir demografisi var. Elbet aralarında Türkiye'den hoşlanmayan insanlar da vardır.
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    En gelişmişten kasıt nedir?

Arjantin İLE Uruguay duruken bunlar ne alaka.Ekonomi büyüklüğü ise mesele Türkiye Avusturyadan gelişmiş bir ülkedir mi diyeceğiz?
  • brezilya dünyanın 4 . uçak üreticisi.bunu atlamayalım..
  • Karlo kullanıcısına yanıt
    Yorumların %80 fazlası aynı şeyi düşünüyor. Turk dizilerimizi izlemeleri bir şeyi değiştirmez. Nasıl bizde Hint dizileri yayınlıyor yinede Hindistan hakkında bir şey bilip yorum yapıyoruz ama bunlar Türkiye hakkında hiç bir şey bilmeden ta dünyanın bir ucundan yanlış yorumda bulunuyorlar. Ünlü olan Türk aktörleri (Kenan,Burak, Kıvanç vb) Türke benzemedigini söylüyorlar bunu bir kişide söylemiyor, hayır bir Türk erkeği Burak Özcivite benzemecek de kime benzeyecek Afganliyami? Çok cahiller gerçekten.

• Kanala göz atmıştım kadın önceki yıllarda Türkiyeyi öven içerik ler yapiyordu hatta iki Türk ile soru cevap şeklinde röportaj yapmis, İstanbulu ziyaret etmiş son yıllarda Türkiye hakkında olumsuz içerikler var demekki sebep kocasindan boşanmasiymis 😀

Senin yorumunu sildiyse Türkiyeyi öven yorumları da silmiştir.
  • Genel olarak ve popülerlik açısından dedim. İnsanlara Latin Amerikada yaşamak istediğin 3 ülke say desem çoğunlukla Brezilya, Küba, Meksika der.

Sosyal bir ortam isteyenler eğlenceye ilgi duyanlar güzel kızları ile popüler Brezilya yi tercih eder.

Kimisi devrimin, geçmişe özlem duyanların, klasik arabaların ve hayallerin ülkesi Kübayi.

Kimisi Amerikan filmlerinde suçluların bir şekilde ulaşmaya çalıştığı ve mutfağı dillere destan olan Meksika yi tercih eder hem ABD 🇺🇸 hemen başının ucunda sınırında.

Uruguay ve Arjantinin bu ülkelerden bir artısını veya fazlasını göremiyorum

• Her yerin çomarı var çok takılmamak lazım böyle olaylara.
  • Afrika dan bozma latin ülkelerindeki kadınlar Türkiye nin büyük şehirlerine gelse İskandinavya ya geldim sanarlar.

Ülkemiz bazı konularda baya geride olsa.Ossuruktan latin ülkelerine göre Norveç gibi kalır.

İstanbul beşiktaş ta kadıköyde 2 tur atsalar mekanlara girseler köylü gibi aval aval bakarlar burası Türkiye mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 18 Mart 2020; 2:20:48 >
  • Meksika'da yaşayan biri olarak hiç kimsenin bizim ülke hakkinda iyi yada kötü bir fikri olduğuna şahit olmadım. Ayrıca Meksika bize medyanın pompaladigi gibi bir yer değil. Ne karteller önüne geleni öldürüyor ne de halk mabadinda 40 gr eroin taşıyarak geçimini sağlıyor.

Korkarım bu sizin bilgisizliğiniz.Meksika Brezilya gayet tehlikeleri ile biliniyor.

Arjantin Uruguay ise zaten yerlinin ve zencinin olmadığı.Avrupalı insanların ülkesi en modern ülkeler orası.Kıtanın en az suç oranı da keza orda.

Arjantin ve Uruguayda avrupai hava vardır.Kalan kıta ise keşmekeş ve bitiktir.Uruguay ve Arjantin ekonomisi şu an çok iyi olmasalar da halen hukukun üstün olduğu ülkelerdir ve halkı bilinçlidir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.