< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 18 Mart 2020; 13:1:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 18 Mart 2020; 13:1:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kanalı biliyorum.Tesadüfen denk gelmiştim önceden.Kadın sanırım bir türkle evlenmiş sonradan boşanmış.Videolarına göz gezdirmiştim.Kanalın tek amacı Türkiye'yi kötülemek olduğunu anladım.İzleyenlerine sürekli Türkiye'ye gelmeyin,Türk erkeğiyle evlenmeyin gibi şeyler söylüyor.Klasik Brezilya kezbanı.Az çok portekizcem sagolsun
|
Latin ülkelerinde gelişmiş olan tek şey kadınların kalçalarıdır. Gerisi çöp.
|
Afrika dan bozma latin ülkelerindeki kadınlar Türkiye nin büyük şehirlerine gelse İskandinavya ya geldim sanarlar.
Ülkemiz bazı konularda baya geride olsa.Ossuruktan latin ülkelerine göre Norveç gibi kalır. İstanbul beşiktaş ta kadıköyde 2 tur atsalar mekanlara girseler köylü gibi aval aval bakarlar burası Türkiye mi diye |
Latin Amerika denilen yerde bir sürü ülke var. Aralarında da uçurumlar var. Bazılarındaki suç örgütleri, bizim mafya babalarını dansöz eder.
Ekonomik olarak da iyi durumda değiller. Ama Peru'nun dağ kasabalarından birine yerleşmiş Türklerle röportaj içeren bir video izlemiştim . Bulursam eklerim. Oraya bile insanlar kaçıyorsa, burada bir sorun vardır. |
Latin Amerika ağır çomar bir toplum zaten ne bekliyordun ki Bizdeki çomarların avrupa aç aç dediği gibi işte
|
Yorumların %80 fazlası aynı şeyi düşünüyor. Turk dizilerimizi izlemeleri bir şeyi değiştirmez. Nasıl bizde Hint dizileri yayınlıyor yinede Hindistan hakkında bir şey bilip yorum yapıyoruz ama bunlar Türkiye hakkında hiç bir şey bilmeden ta dünyanın bir ucundan yanlış yorumda bulunuyorlar. Ünlü olan Türk aktörleri (Kenan,Burak, Kıvanç vb) Türke benzemedigini söylüyorlar bunu bir kişide söylemiyor, hayır bir Türk erkeği Burak Özcivite benzemecek de kime benzeyecek Afganliyami? Çok cahiller gerçekten.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 17 Mart 2020; 23:59:11 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 18 Mart 2020; 0:29:9 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 18 Mart 2020; 2:20:48 > |
|