Şimdi Ara

fallout 2 ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde orjinal versiyon var...humongous installation yapıyorum...yükleme bitiyor exesine tıklıyorum hata alıp duruyorum...win32 uygulaması değil diyip duruyor..xp kullanıyorum...bi çözümü varmı arkadaşlar ??

• quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

elimde orjinal versiyon var...humongous installation yapıyorum...yükleme bitiyor exesine tıklıyorum hata alıp duruyorum...win32 uygulaması değil diyip duruyor..xp kullanıyorum...bi çözümü varmı arkadaşlar ??

oyun eski olduğundan yeni makinelerde sorun yapabiliyor, sana tavsiyem fanlarının eksik kalan quest ve mekânları eklediği "Restoration Pack" in en son versiyonunu indirmen, hem oyunun açılmalardaki yada oynarkenki takılma problemleri giderilmiş hemde piyasaya çıkarken bilinmeyen sebeplerden ötürü haritasından çıkarılan yerleri ve questleri ekliyor

• uygulama dosyasına (*.exe) sağ tık yapıp uyumluluk modunda çalıştırmayı dene.... aslında bunu oyunu kurarken yapmak gerek yani önce setup u uyumluluk modu ile çaliştirip sonra da oyun un exe sini çaliştirmak gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: chaos7

uygulama dosyasına (*.exe) sağ tık yapıp uyumluluk modunda çalıştırmayı dene.... aslında bunu oyunu kurarken yapmak gerek yani önce setup u uyumluluk modu ile çaliştirip sonra da oyun un exe sini çaliştirmak gerek

Yalnızca birkaç saat önce Fallout'u bilgisayarıma kurdum. XP kullanıyorum ve herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadan oyuna başlayabiliyorum. Uyumluluk modu ile çalıştırmak bu problemi çözmez.

Arkadaşın problemi oyunu hiç açmaya kasmadan patch yüklenerek çözülebilir.
  • arkadaşlar bende dün bir şey farkettim bu oyunun 2 versiyonu varmış avruap ve amerika....
    avrupa versiyonunda çocukları göremiyormuşsunuz sadece konuşmaları var ortalık yerde ama kendileri görüntü olarak yok. usa versiyonunda ise böyle bir problem yok. eğer child killer oma niyetinde iseniz USA versiyonunu bulun bence.. ha ben mi yok canım ben severim çocukları :)

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Yalnızca birkaç saat önce Fallout'u bilgisayarıma kurdum. XP kullanıyorum ve herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadan oyuna başlayabiliyorum. Uyumluluk modu ile çalıştırmak bu problemi çözmez.

Arkadaşın problemi oyunu hiç açmaya kasmadan patch yüklenerek çözülebilir.

şöyle bir durum da var sanırım Dave örneğin uyumluluk modu ile kurdun diyelim sonra oyunu kaldırdın... tekrar kurduğunda windowz hafızasına mı alıyor nedir tekrar uyumluluk moduna sokman gerekmiyor... senin durum öyle mi acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 10 Ekim 2008; 23:48:00 >

• Buna benim olayımı göz önüne alarak net yanıt veremiyorum, doğru olabilir çünkü benim harddisk sıfır ve ilk defa kuruyorum Fallout'u. Önceki harddiskime de ilk defa kurmuştum yine uyumluluk muhabbeti yoktu. win32 uygulama hatası verip oyunun menüsüne dahi geçmemesi aklıma birkaç problem türünü getiriyor ama bunların arasında uyumluluk modu problemi yok. Pek format atan biri değilim, Fallout'u da format atmadan silmem. Haliyle benim bu tekrar yüklendiğinde böyle problem yaşanması ile ilgili en ufak tecrübem yok.

Ülkemizde çoğunlukla sansürsüz versiyonu bulunmakta. Fakat netten indirdiklerinize dikkat edin derim. İkinci şehirdeki barların önünde bara girerken pick pocket yapan çocukların inventorysine zamanını ayarladığınız dinamiti bırakmak ve uzaktan patlama zamanını beklemek zevkli oluyor. Acaba sansürlü versiyonunda çocuklu görevlerde de görevi tamamlamak için gerekli çocuk gözükmüyor mu merak ediyorum.

Muhtemelen Fallout 3'de çocuk göremeyeceğiz. Oblivion'da neden çocuk olmadığını açıklayan Bethesda, Fallout'ta da aynı çizgiyi sürdürecek gibi gözüküyor. Bunun ile ilgili bir açıklama yapmıştı oyun firması ama onu da hatırlayamadım.

• http://fallout.bethsoft.com/images/art/fallout3screens/screen39B.jpg

Şu resimde önde olan tiplemeler çocuk değil o zaman. Ben çocuk olduklarını düşünmüştüm gerçi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uncharted 2
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır, bunlar çocuk tabi ki

Ben oyunu Bethesda yeni aldığı zamanlar yapılan bir röportajı hatırlıyordum. Eski serilerdeki gibi esprili bir ortam, ironik bir yaklaşım olmayacağını belirtmişlerdi. Ayrıca çocuk muhabbetinin olup olmayacağı ile ilgili de bir şeyler okumuştum. Ya fikir değiştirmiş olmalılar, ya da şimdi yanlış hatırlamışım Oblivion'daki politikalarını Fallout 3'e geçirmeyeceklerdi.
  • Fallout 2 bende de sorun çıkarıyordu, uyumluluk modunu ayarlayınca sorun kalmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 11 Ekim 2008; 0:26:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Fallout 2 bende de sorun çıkarıyordu, uyumluluk modunu ayarlayınca sorun kalmamıştı.

Aynı problem miydi?
  • sanırım aynı hata, tamda hatırlamıyorum uzun zaman oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 11 Ekim 2008; 0:45:22 >
  • Bilmediğin bir problemin nasıl çözülemeyeceğini nereden bilebilirsin ki diyebilirsiniz. Ben bu win32 muhabbetini Vampire the Masquerade: Bloodlines oyununda çok yaşadım, uyumluluk ile oyuna girememe problemini değil, hard diski değiştirdikten sonra aynı oyunu yükleyip hiç problem yaşamadan oyuna girdiğimde kontrollerin bazen sapıtma problemini düzeltmiştim. Yani uyumluluk modu bir nevi oyunu açamama problemini değil, oyun içi veya oyunun menüsünden sonraki adımlarda oluşan problemleri düzeltiyor.

Ama her oyunda aynı olacak diye bir kaide yok. Eğer ki aynı hata, ve çözüm ortak; o halde bu problemin çözümü de sizin dediğiniz şekildedir

Neyse ben sevdiğim bir arkadaşımın aylar önce yaptığı 2 int ile Fallout karakteri yapma tavsiyesini dinleyip oyuna geçiyorum. Size bol RPG'li günler

• Bu da UK versiyonlarında bulunmayan çocukları oyuna eklemek için patch:

http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=569&sid=6f96457b5f2026b7a75b08aa331df166
  • Fallout 2 sorunsalı için

quote:

Btw I had lots of problems running Fallout 2 with my XP. When starting the game, in case that game drops to desktop after you see "please stand by" you have to open the fallout2.cfg with notepad file which is located in game's directory and delete a certain line from the file.

Look for the line "art_cache_size=1029" and remove it. Save and exit.
    I did it like this and game ran perfectly after it.

Don't forget to save a backup of the fallout2.cfg file instead this doesn't work for you or you'll have to reinstall the game. I hope this information will be useful.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Fallout 2 sorunsalı için

quote:

Btw I had lots of problems running Fallout 2 with my XP. When starting the game, in case that game drops to desktop after you see "please stand by" you have to open the fallout2.cfg with notepad file which is located in game's directory and delete a certain line from the file.

Don't forget to save a backup of the fallout2.cfg file instead this doesn't work for you or you'll have to reinstall the game. I hope this information will be useful.

Dostum bu oyun menüsüne girerken, yani oyunu çalıştırdıktan sonraki problem. Arkadaşın problemi exe'ye tıkladığı anda hata alması.

• gene garip bir durumla karşı karşıyayım...
    bu fallout 1'de de çocuk olduğunu öğrenmemle usa versiyonunu aradım netten ve indirdim, kurdum. 1.1 versiyonunda kaydetmiş olduğum saveleri yükledim ve old versiyon uyarısı geldi.... ama oyun ekranında alt tarafya 1.0 yazıyordu.. hatta 1.0 yazmasına rağmen aim shoot yapabiliyorduk ki ben fallout 1 de böyle bir şeyin olduğunu bile bilmiyordum... neyse 1.1 versiyonunu yükleyeyim dedim. saveler çalişti aim shoot gitti çocuklar da gitti... garip bir vaka anlayacağınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Fallout 2 sorunsalı için

quote:

Dostum bu oyun menüsüne girerken, yani oyunu çalıştırdıktan sonraki problem. Arkadaşın problemi exe'ye tıkladığı anda hata alması.

XP sp3 ile sorunsuz oynuyorum.
    şu patchler yüklü ama
    http://news.filefront.com/unofficial-fallout-2-patch-final-version/
    http://files.filefront.com/Fallout+2+v102d+Patch/;6355240;/fileinfo.html

Bunu da deneyebilirsiniz.
    high resolution f2
    http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=42386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 14 Ekim 2008; 15:58:45 >

• quote:

XP sp3 ile sorunsuz oynuyorum.
    şu patchler yüklü ama
    http://news.filefront.com/unofficial-fallout-2-patch-final-version/
    http://files.filefront.com/Fallout+2+v102d+Patch/;6355240;/fileinfo.html

Bunu da deneyebilirsiniz.
    high resolution f2
    http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=42386

Bir haftadır arkadaşımın pc için bunları arıyordum. Çok makbule geçti Ömür abi sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.