Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
243.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cold Death

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

beyler ben bu oyunu oynuyorum fakat videolara baktığımda hedef aldığı bir adamn kollar kafa gövde yada bacak kısımlarından ateş edebiliyorlar.bu şekilde nişan anlamayı çözemedim.nasıl yapılıyor bu

hocam v ye basacaksın, harfi karıştırıyor da olabilirim.

saol hacım.işimi kolaylaştırıyor.isabet yeteneğimiz felan gelişiyormu?birde mesela 210 kg taşıysabiliyor. bunu artırmak nasıl oluyor?
  • evet hocam ilgili perklerle ve yeteneklerin arttırılması ile mümkün. sneak yeteneği falan isabet oranını artırıyordu. statların da etkisi büyük buna. açıklamaları yazıyor hepsinin, ingilizce ama anlaşılıyor.
  • Oyunu açtım. Vaulttan çıkana kadar herşey iyiydi. Vaulttan çıktım, ilk ateş ettiğim anda küt diye çalışmayı durdurdu. Exeleri filan değiştirdim saveler uçmuş (Kaydetmiştim oysa)
    Tekrar o kadar uğraş odada oyalan doğum günü partisinde oyalan (Aynı şeyleri tekrar yapmaktan sıkılan bir insanım) tekrar sınava gir tam vaulttan kaçarken gene çöktü.
    Şimdi konuda denilenleri yapacağım ama cesaret edemiyorum oyunu açmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Oyunu açtım. Vaulttan çıkana kadar herşey iyiydi. Vaulttan çıktım, ilk ateş ettiğim anda küt diye çalışmayı durdurdu. Exeleri filan değiştirdim saveler uçmuş (Kaydetmiştim oysa)
    Tekrar o kadar uğraş odada oyalan doğum günü partisinde oyalan (Aynı şeyleri tekrar yapmaktan sıkılan bir insanım) tekrar sınava gir tam vaulttan kaçarken gene çöktü.
    Şimdi konuda denilenleri yapacağım ama cesaret edemiyorum oyunu açmaya.

bunu bi dene bilader
    quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

evet arkadaşlar, 1 senedir çalıştıramadığım oyunu sonunda çalıştırdım,
    saat gibi de çalışıyor tıkır tıkır, gavur bu işi biliyor,
    bethesta nın forumunda buldum,
    windows 7 de fallout 3 te aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olmaktan zevk duyarım

Tried the Multi-Core Fix?:
    Find your .ini file in your My Documents\My Games\Fallout3 folder ...it is the configuration settings file named FALLOUT
    Open it with notepad and do a CTRL+F to search for the line

bUseThreadedAI=0

.....change it to =1

and below that line add this line

iNumHWThreads=2

• quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Bu şekilde görünmüyor mu? DLC leri kurduktan sonra .esm uzantılı data dosyalarını oyunun kurulu olduğu yerdeki DATA klasörünün içerisinde görebiliyor musunuz? Mesela DATA klasörünün içerisinde BrokenSteel.esm diye bir dosya var mı, DLC'yi kurduktan sonra?

Şurda Data Files'i seçip OK dedikten sonra, tekrar aynı yere girince hiç birisi seçilmemiş oluyor. Bu da nereden çıktı?

Önceki sayfalara baktım. Tonla gereksiz spoilerden başka birşey bulamadım.

Ayrıca o denilenleri yaptım gene donma sorunu devam ediyor. Napayım? Önceden oynayabiliyordum halbuki. Olmadı New Vegas'ı mı indirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 15 Kasım 2011; 1:47:20 >

• Falloutculara bir sorum olacak. Oyunu hakkını vererek oynamak için ingilizce seviyemizin ne kadar olması gerekiyor? Yani en azından görevleri ve hikayeyi(en ince ayrıntısına kadar olmasa da) anlamamız için orta seviye ingilizce yeterli midir?
    Ben yine Bethesda'nın yapımı olan Elder Scrolls IV ve V'i oynadım(2şer-3er kez) ve hayran kaldım. İngilizcemde bu iki yapımda bana yetti. Şimdi aynı firmanın yapımı olan Fallout 3'e başlamak istiyorum zaten eski oyunlarla bağlantısı da yokmuş. Ama korkuyorum oyunun ortasına gelince ne olduğunu anlamadan kalmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Falloutculara bir sorum olacak. Oyunu hakkını vererek oynamak için ingilizce seviyemizin ne kadar olması gerekiyor? Yani en azından görevleri ve hikayeyi(en ince ayrıntısına kadar olmasa da) anlamamız için orta seviye ingilizce yeterli midir?
    Ben yine Bethesda'nın yapımı olan Elder Scrolls IV ve V'i oynadım(2şer-3er kez) ve hayran kaldım. İngilizcemde bu iki yapımda bana yetti. Şimdi aynı firmanın yapımı olan Fallout 3'e başlamak istiyorum zaten eski oyunlarla bağlantısı da yokmuş. Ama korkuyorum oyunun ortasına gelince ne olduğunu anlamadan kalmaktan.

Ağır bir ingilizce yok oyunda rahatlıkla anlayarak oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Falloutculara bir sorum olacak. Oyunu hakkını vererek oynamak için ingilizce seviyemizin ne kadar olması gerekiyor? Yani en azından görevleri ve hikayeyi(en ince ayrıntısına kadar olmasa da) anlamamız için orta seviye ingilizce yeterli midir?

Ağır bir ingilizce yok oyunda rahatlıkla anlayarak oynayabilirsin.

Peki umarım öyle olur Olmadı forumdan sürekli yardım isterim anlamadığım yerlerde

• arkdaşlar bu ek paket görevleri nasıl başlıyor.

5 adet ek paket kurdum ana oyunu daha bitirmedim. 4.leveldeyim

acaba ek paketlerin questlerini oynamak için ana oyunumu bitirmek gerekli.
  • fikri olan yokmu arkadaşlar.
  • launcher ı aç datafiles dan seç işte bu kadar
  • Ek paketlerin çalışması için ilk önce oyun açılmadan önce açılan bi ekran var ya ilk açtığında çıkan sonradan istersen açabileceğin şu menü, ilk önce oradan data files a gir tüm quest lerin seçili olduğundan emin ol.

Sonra oyuna gir, Vault tan ilk çıktığın da tüm questlerin aktif hale geldiğini gösteren harita işaretlemeleri uyarısı yapıyor oyun. Daha sonra haritana bakarak 5 farklı dlc(5 taneydi sanırım) senaryosunun olduğu bölgeleri kendin keşfetmen gerekiyor, yani oyun içinde haritaya pusulana bakarak kendin gidip buluyorsun dlc leri.

Menüden yada başka şekilde seçilmiyor ayrıca oyunu bitirmen şart değil, level sınırlaması da yok diye hatırlıyorum sadece gidip bulman lazım.
  • benim fallout 3'te bir süre oynadıktan sonra oyun donuyor ve sadece ses geliyor.anca kapatabiliyorum.bu hatayı nasıl düzeltebilirim ?
  • lütfen su oyuna Türkce yama yaparmisiniz biktim artik ingilizce oyun oynamaktan ülkemize orjinal oyun sokup satiyorlar oyunlarinda cin dili bile ekliyorlar ama Türkiyeyi tanimiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

lütfen su oyuna Türkce yama yaparmisiniz biktim artik ingilizce oyun oynamaktan ülkemize orjinal oyun sokup satiyorlar oyunlarinda cin dili bile ekliyorlar ama Türkiyeyi tanimiyorlar

Malesef ülkemizde orijinal oyun kültürü olmadığı için, Hiçbir firma boşuna bütçe ayırmaz türkçe dil desteğine.Türkiye üzerinden orijinal oyun geliri yok denecek kadar az çünkü.Sen oyunu cıkarsan Hiç orjinal oyunun satılmayacağını düşündüğün bi ülkenin Dil desteğini yaparmıydın? Hadi oyunu Türkçe yaptın İngilizce de yapardın maksat daha fazla kitleye ulaşsın.Ama tutup başka potansiyeli düşük dil desteği yapmazdın buna adım gibi eminim.
  • önce dilini koyucaksn sonra orjinal saticaksin bak Diablo 3 cin ce koymus 2 milyar nifus ülkedeki korsan satisi bizden 5 milyon kat daha fazla koyan koyuyor taniyan taniyor demek kiben türkce dil olana kadar orjinal oyun almam beni ülkemi tanimayani bende tanimam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underoath777

quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

lütfen su oyuna Türkce yama yaparmisiniz biktim artik ingilizce oyun oynamaktan ülkemize orjinal oyun sokup satiyorlar oyunlarinda cin dili bile ekliyorlar ama Türkiyeyi tanimiyorlar

Malesef ülkemizde orijinal oyun kültürü olmadığı için, Hiçbir firma boşuna bütçe ayırmaz türkçe dil desteğine.Türkiye üzerinden orijinal oyun geliri yok denecek kadar az çünkü.Sen oyunu cıkarsan Hiç orjinal oyunun satılmayacağını düşündüğün bi ülkenin Dil desteğini yaparmıydın? Hadi oyunu Türkçe yaptın İngilizce de yapardın maksat daha fazla kitleye ulaşsın.Ama tutup başka potansiyeli düşük dil desteği yapmazdın buna adım gibi eminim.

bulgarlar cokmu orjinal oyun aliyor ruslar cokmu orjinal oyun aliyor butun korsan oyunlar rus bulgar ve cinliler tarafindan yapiliyor buna ragmen adamlar gidip bulgarca,rusca,cin ce dil eklentisi koyuyorlar firlandiya gibi fakir korsanin tavan yaptigi bir ulkenin dilini koyuyorlar amac korsan deyil onlardaki amac türk düsmanligi bukadar basit

• Koskoca romanlar, ansiklopediler vb. eserler Türkçe'ye çevriliyor; bir oyunun en azından alt yazıları neden Türkçe olmasın?
  • Orjinal oyun alınmadığı sürece bi kitleye hitap söz konusu olunamaz.Bu kadar basit Rus çin diye irdelemeyin bu olayı.Yapmak isteyen yapsıntabi türkçe dil desteği isterizde Rpg oyunlarına çok zor.Sanırım blizzard Türkçe destek sağlayacak bakalım durumlar ne olacak. Unutun bence Türkçe dil desteğini. Oyun konusundada mükemmel derecede geriyiz.Knight online'a Türk oyunu diyen var yani.
  • Orijinal oyun almayıp, adamlara zerre kuruş kazandırmayıp, onlardan hizmet mi bekliyorsunuz?
    Hırsızlara mı hizmet yapacaklar?
    Oyunun satması gerek hizmet vermeleri için. Bu işten normalde kazanacaklarından daha fazla para kazanmayacaklarsa, niye sana hizmet versinler? Onların ne kazancı var?
    Hırsızlığa bahane bulmaktan başka bir şey değil yaptığınız. Kendinizi kandırıyorsunuz ve bunu yaparken de piyasaya zarar veriyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.