Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
243.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. lisedeyken fallout 2 oynardım hep fallout 3 çıkınca gidip oynayayım dedim baktım ki oyun baya uzun sürecek. benim pc de kaldırmıyordu. başka bahara dedim. artık kaldıracak. şimdi bi fallout 3 çekeceğim. daha önce hiç yüklemedim. işletim sistemi w7 neler yapmam lazım? ek paketler falan neler bunları bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

selamlar arkadaşlar. lisedeyken fallout 2 oynardım hep fallout 3 çıkınca gidip oynayayım dedim baktım ki oyun baya uzun sürecek. benim pc de kaldırmıyordu. başka bahara dedim. artık kaldıracak. şimdi bi fallout 3 çekeceğim. daha önce hiç yüklemedim. işletim sistemi w7 neler yapmam lazım? ek paketler falan neler bunları bilmiyorum

Umarım sisteminiz problem çıkarmadan saatlerce tadına varırsınız oyunun. Goty versiyonunu bulabilirseniz onu yükleyin derim.
  • goty versiyonu nedir? ben game of the year edition indirmeyi planlıyorum yani çıkan bütün ek paketleri falan beraber. ama Goty nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

goty versiyonu nedir? ben game of the year edition indirmeyi planlıyorum yani çıkan bütün ek paketleri falan beraber. ama Goty nedir bilmiyorum.

Ben de game of the year versiyonunu kastetmiştim. patch durumuna dikkat etmenizi öneririm.
  • Hmm aynı şeyden bahsediyormuşuz Şimdi de patch durumu çıktı o da ne ola ki?
  • Oyun motoru çok dengesiz. Bir çok patch çıktı F3 'e. Bazı oyunlar patchlenemiyor. Bazıları ise patchlense bile oyun içrisinde bir çok sorun çıkartıyor. Zaten Fallout NV 'nin orijinalini özellikle almıyorum. Çünkü o bile, sonradan çıkmış olmasına rağmen çok problemli. Artık F3 ü siz düşünün. Belki ileride düzelirse orijinalini alırım.
  • Hmm anlıyorum. Zaten ben oyunları buglarla oynamayı severim problem olmaz. Oyun hiç patch yapmasam da sorunsuz çalışabiliyorsa o bana yeter
  • Gerçekten çok güzel bir oyun. Umarım istediğiniz gibi olur. Tadını çıkartın !
  • :) Teşekkür ederim umarım öyle olur. Olmazsa çok üzülürüm. Lise sondayken oyunda tam yerini hatırlamadığım uzun bir kuleden kaçmaya çalışıyordum en son. Daha oyunun başlarıydı. Ben Üni 2 oldum daha oynayacağım
  • arkadaşlar, bu dlc lerin hepsinin olduğu bi oyun yok mu onu alıp oynayalım
    ben oyunu bitirdim devam edemiyorum, dlc leri de görmüyor,
    hepsini olduğu bi oyun kurarsam, şuanki save dosyasından devam edebilir miyim acaba?
  • www.zamunda.net e gir orada var.
  • arkadaşlar benim sorunumun çözümü bu sanırsam
    yahoo answers da aynı sorun ve çözülmüş
    ancak ben n demek istediğini tam anlayamadım
    administrator olarak giriyorum
    hatta klasöre de tüm kullanıcılardam ful yetki verdim yine de görmüyor launcher
    anlayanınız var mıdır acaba?

Resolved QuestionShow me another »
    Why can't I play my Fallout 3 Mods?
    I can save my mod, but when I go to activate it, whether in the Fallout 3 launcher, or the Fallout Mod Manager, it doesn't appear. And, I can't even find it in the files. But, when I go to save another mod with GECK, I can see it, but the file icon seems to have a lock on it.
    3 months ago
    Additional Details
    And yes, I did save it to the correct directory.
    3 months ago

Plus, my operating system is Windows 7
    3 months ago

Best Answer - Chosen by Asker
    And you have Windows Vista or Windows 7; it's the same problem! That's the most important thing you left out. With Windows Vista AND WINDOWS 7 you cannot change the files in Program Files without explicit permissions set up as Administrator. When you save a new mod in the GECK it is not being saved to Program Files>Bethesda Softworks>Fallout 3>Data rather it automatically places the file somewhere else on your computer where it's allowed and where FOMM cannot use it. It's all right there on the GECK Tutorial page 1:

"Under Vista..." AND WINDOWS 7 "..., if you are not running as Administrator, the data file may have been created in a shadow directory (with a name like "\Users\Me\AppData\Local\VirtualStore\Pr… Files\Bethesda Softworks\Fallout3\Data"), where it is visible to the GECK but not to the Fallout3 launcher. You can avoid this by always running the GECK as Administrator or by modifying the USERS permissions for the Fallout 3 directory ONCE."
    http://geck.bethsoft.com/index.php/Beths

When that was written in November 2008 on the launch of Fallout 3 there was no Windows 7.

• vista ve windows7 de yetki olmadan program dosyaları içerisinde değişiklik yapilamadığından bahsetmiş.. bu daha cok modlamayla ilgili bi sorun gibi.. soruda da modlardan bahsedilmiş
    çözümüne gelirsek , admin olarak girmek yerine UAC (kullanıcı hesabı denetimi) ı devre dışı bırakmayı, fallout 3 ün yüklü olduğu klasörlere sağ tıklayarak salt okunur tikini kaldιrıp dlcleri tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz
  • Allahım :D ben bu fall2 cileri anlamıyorum ya.Gerçekten Ben fall2 manyağıyım fall3 un yanında hala oynuyorum fal2 yi değişik karakterler değişik stratejilerie (dün new reno da bishop'ın kızı ile yattım elimde vaulttan aldığım suitcase olmasına rağmen benle savaştı öldürdüm sonra adamlarının arasından kaçtım sonra intikamım acı oldu :D) Abi oyun voice comunicating var Fallout 2de veya 1de 5k dialog olduğunu düşünürsek (eminim daha fazladır) Bundada hadi 3.5k dialog olsun.Oyunun boyutunu düşünebiliyormusunuz? herhalde bi 70 80gb olurdu.Ha sadece text base olsaydı yazılar ve dialoglar bu denli az olsaydı tamam.sizin laflarınızla hep ön yargılı baktım 2 yıl boyuncada ah ulan keşke erkenden oynasaydım 4. günümdeyim daha gnr ye gitmeden kuzey batıdaki bütün satcom arrayleri gezdim scavanger la trade yaptım vs vs.Oyun bir kere post apokaliptik çağda geçiyor, Fazla aksiyon beklemek saçmalık.Herkes gırtlağının derdinde can kurtarma derdinde hangi delikanlı o zamanda elinde silahla meydanda asker gibi nağralar atar mantıklı olun az.Çok yanlızsın.Tek kötü yanı susamak acıkmak ve yorulmak gibi öğelerin olmaması.Hanginiz realistik düzeyde oyunu oynuyor? en zor seviye + karakterin yoruluyormuş gibi düşünüp tüm haritayı yürüyerek ve bazı yerleri koşarak oynuyor?? Galiba tek manyak benim.Satcom lara gelecem diye canım cıktı ahah :D önüme bir sürü çin ismini taşıyan ucube yaratıklar cıktı, deathclawların mahsenını buldum sanırım içeri girmedim yemedi açıkcası :D ve mümkün oldugunca melee oynuyorum.Mermi topluyorum ama mermiler bence o dünyaya göre aşırı fazla.Daha az olsun isterdim açıkcası başta mermi sıkıntısı cekiyoruz evet ama ilerde baya fazlaşıyor.Ripper bulmuştum biyerde onla baya ilerledim neredeyse herkesi Melee doğrayıp biçiyordum.Birde agility i kasıtlı düşük yaptım Vats da maksimum 1 yada 2 defa ateş edebiliyim diye: D bazı silahlarda ateş edilmiyor ahah.Bence fallout 3 aşırı harika bi oyun.FAllout 2 ve 1 ile kıyaslanabilecek hatta ve hatta ezebilecek bi oyun.Savaş sistemi stabil değil ama o kötü çok kısıtlısın savaşta.Bir kere wasteland i first person dan görüyorsun o kaos ortamı radyasyon etki etmesin diye suya deydiğimde pimpiriklenmeler mümkün oldugunca radyasyonlu şeyler yememeye calısıyorum.Babamın çift çekirdekli bilgisayarına talip olursam oyuna tekrar başlayacam :D böyle low grafikle 800 600 ile hiç olmuyor ahahah komedi ya :D sneak critical strike olayı harika genellikle survivalist mantığında oynuyorum.Kaya taş arkasına geçip hedefin temiz durduğu bi zamanda cuf kafadan ucuruyorum (vats sız bence vats ız oynayın) eksileri yokmu? var olmazmı aimin sistemi çok salakça mesela skill yükseldikçe namluyu nereye cevirirsen cevir adama gitmesi gibi bir olay var (bug olduğunu sanmıyorum ama insallah bugdır) Şimdi oyunda 12 saatlik kısımdayım sanırım yeni bi karakter acıcam cünkü bu karakter öyle denemelik oldu ve Megaton ı uçuracam sanırım.Yutuptan izledim harika ötesi o patlama falan ohş :D Ayrıca Mr.Burke a şerifi öldürtmedim hiç konuşmadım bile adamla direkt defuse ettim 25 explo ile adam bi anda kayboldu şimdiki amacım lockpick i 100 leyip (son level kaldı) burke'ın evine girmek.Ayrıca Moira kaşarı ile yatmak istiyorum yokmu bunun bi yolu ahaha moira nın kitap olayı olabildiğince stat ağırlıklı cevaplar verin skillerinize bonus olarak geri dönüyor.TEk kötü yanı Yeteri kadar şehir yok.Fallou2 ve 1 o bakımdan ezer fall3 ü ve evet yeteri kadar (!) âsi bir karakter oynayamıyoruz.Sadece 1 2 yerde npcler ile alay edip küçümseyip dalga geçebiliyorsun. I'M outta here olayı 1 kere gördüm :D Dediğim gibi text base olsaydı betesta yardırırdı emin olun.Eski karakterleri göremedik vs vs diyenler içinse aradan 200 yıl geçmiş 200 yıl hangi insan yaşayabilir ki? Harold sanırım görüyoruz fall3 te emin değilim ama görceğimi hissediyorum :D Bu arada Roy philip de sanırım eski fallout serilerinde olan biriydi ismi hiç yabancı gelmiyor.Sanki fall2 de broken hillsde bar'ı işleten adamdı.Daha undercity,River city e gidemedim garip garip geziyorum tozuyorum :D şimdi Kuzey bölgesinde bütün bölümleri açıyorum.Level 12 idim sanırım :D Bence oyun harika ötesi fall2 ciler fal1 ciler haksızlık ediyor oyuna.Hayal kırıklığıymış bence değil süper ötesi.Ha biraz daha iyi combat sistemi yapılabilirdi ama olsun.Bu bile çok çok harika.Birde ingilzcesi olmayıp oynayanları anlamıyorum.Oynamayın arkadaşım... Daha adam kafesten cıkamıyor koca wasteland de ingilizcesiz nası yapacaksın ? Git action fps oyna önüne cıkan herkesi öldür.Rpg bu aksiyonla alakası yok ve olan aksiyonlarda yerinde ve mükemmel ötesi.Tennpenny sanırım düşman oldu bana satcomda gezerken bi tane squattan benimle ilgil bi yazı gördüm tennpeny de geçiyordu içnde çok dikkat etmedim yazıya kesin vault 101 zımbırtısıdır diye :D Tennypeny e gidip dağıtacam herkeşi orda muhaha.

Özet geçeyim *inci* : Oyun çok çok iyi atmosferi harika ötesi biraz daha maceracı tipler olsa daha güzel olurmuş çok yanlız hissediyorsun yani aşırı yanlız.Birde bazı yerleşim yerleri 2 3 aileden oluşuyor :D nası yaşıyorlar nası yemek buluyorlar vs merak ediyorum.Ah ulan Rusya amerika savaş açsa nükleer ler patlasa şöyle bir dünyada yaşasak of.

• bu arada türkçeyi katletmişim.Heyecan mutluluk hevesimi düşünün yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver1

evet arkadaşlar, 1 senedir çalıştıramadığım oyunu sonunda çalıştırdım,
    saat gibi de çalışıyor tıkır tıkır, gavur bu işi biliyor,
    bethesta nın forumunda buldum,
    windows 7 de fallout 3 te aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olmaktan zevk duyarım

Tried the Multi-Core Fix?:
    Find your .ini file in your My Documents\My Games\Fallout3 folder ...it is the configuration settings file named FALLOUT
    Open it with notepad and do a CTRL+F to search for the line

bUseThreadedAI=0

.....change it to =1

and below that line add this line

iNumHWThreads=2

Harfiyen yerine getirdim. yine olmuyor olmuyor. new vegası sorunsuz oynayıp bitirdim. F3'e nasip değilmiş oynamak... iki versiyoun indirdim bir repack yukledim olmadı sildim tekrar bu sefer toothlessin versiyonunu yukledim bu sefer oyuna hic girmedi.... windows 7 64 bit kullanıcıları icin baska cozum onerileri varmı. kafayı yedim de

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape
    Harfiyen yerine getirdim. yine olmuyor olmuyor. new vegası sorunsuz oynayıp bitirdim. F3'e nasip değilmiş oynamak... iki versiyoun indirdim bir repack yukledim olmadı sildim tekrar bu sefer toothlessin versiyonunu yukledim bu sefer oyuna hic girmedi.... windows 7 64 bit kullanıcıları icin baska cozum onerileri varmı. kafayı yedim de

bende 32 bit vardı, ve tam oyunun başında doğarken ölüyordum
    aynı şekilde bir kilitlenmeyse çözüleceğini düşünüyorum aynı sistemlerde
    ama şartlar farklıysa bişi diyemiyceğim
    ama yabancı forumlarda 64 bit için farklı çözümler var, ben onlara bakmadım benimki 32 diye

• ya arkadaşlar bugün aklıma bi mod geldi, ismini hatırlayamadım, kafayı yedim. oyunda bi tuşa basınca matrix gibi yavaşlıyordu oyun, daha iyi şekilde silah kullanabilmek için. yani oyunun orjinalindeki tuşa basınca duran ve adamın kafaya mı bacaklara mı ateş edebileceğini seçebildiğimiz sistemden daha çok aksiyona yönelikti, durmuyordu oyun devam ediyordu. neydi hatırlayan, bilen var mı?
  • V.A.T.S. (Vault-Tec Assisted Targeting System)

"V" tuşuna basarak kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.