Şimdi Ara

Fallout 3 Takılma Problemi !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire 5740g kullanıyorum Fallout 3 oynarken oyun sürekli takılıyor,sadece CTRL+ALT+DEL ile oyundan çıkabiliyorum.ekran kartının en son driverı ve oyunun 1.7 patchi yüklü durumda,sorunun W7 den kaynaklandığını düşünerek vista ve XP uyumluluk modunda çalıştırdım ancak değişen bişey olmadı .Cevaplarınızı bekliyorum...

• Belgelerim/Mygames/Fallout3 klasörüne gir

FALLOUT.ini diye bir dosya olması lazim

o dosyayı notepad ile aç

Notepadda şu dizini bul.. ve değiştir bunu yaz

bUseThreadedAI=1
    hemen altinada bu yaziyi yaz

İNumHWThreads=2

notepadi kaydet ve çık...

sonra bilgisayarinda k-lite codec pack yüklüse başlat/programlar/k-lite codec pack/configuration/ffdshow audio decoder tıkla karşına çıkan pencereden DirectShow control sekmesini bul "Dont Use Ffdshow in" Yazısındaki Çubuğa Bak edite tikla çıkan pencerede uygulamalar listesini göreceksin fallout3.exe yi ekle.. tamam tıkla ve çık..

Ben Bunu Yaptım Bendede Aynı Sorun Vardi Sürekli Donuyordu (Gerçi Şimdide Donuyor Ama Çok Nadir)Bende Xp Vardı Dolayısıyla Belgelerimdeki fallout3 dosyasi farkli bir yerdede olabilir ayrica oyunu çalıştırırken arkaplanda antivirüsten başka bir program özellikle medya çalıcılar çalışmasın..

belki bu senin sorunu çözer arkadaş..

iyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 14 Mart 2010; 22:32:15 >

• Malesef,takılma devam ediyor
  • K-lite codec te bahsettiğin şeyi video decoder a da uyguladım ve ondan itibaren takılmadı inş böyle devam eder..eyvallah dostum,en sevdiğim oyun böyle bi sorun çıkarınca içime dert olmuştu çok büyük sevaba geçtin valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.