Şimdi Ara

Fallout 4 (2015) [ANA KONU] (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.640
Cevap
57
Favori
159.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir preset modunu kullanıp aynı görünüşü alan var mı ?
    bugüne kadar hangi preseti denesem yüz bir türlü aynı olmuyor. modların çakıştığından dolayıdır diye düşünüyordum geçen oyunu tekrar yüklediğimde sadece modu yapan kişinin kullandığı modları kurdum yine olmadı.
  • Bir atolyede topladığımız parçaladığımız şeyleri sadece o atolyede mi kullanabiliyoruz ? Bi yerde atolye ile askeri radyo kulesi kurabilirken diğer yerde kuramıyorum.Ve oyunda devre ,kristal gibi şeyleri nasıl bulacam ? Tahta çelik seramik var genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Bir atolyede topladığımız parçaladığımız şeyleri sadece o atolyede mi kullanabiliyoruz ? Bi yerde atolye ile askeri radyo kulesi kurabilirken diğer yerde kuramıyorum.Ve oyunda devre ,kristal gibi şeyleri nasıl bulacam ? Tahta çelik seramik var genelde

Gereken malzemelere bakın kuraBildiğiniz yerde o malzemeleri Envantere ekleyip fast travel yapsanız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Bir atolyede topladığımız parçaladığımız şeyleri sadece o atolyede mi kullanabiliyoruz ? Bi yerde atolye ile askeri radyo kulesi kurabilirken diğer yerde kuramıyorum.Ve oyunda devre ,kristal gibi şeyleri nasıl bulacam ? Tahta çelik seramik var genelde

Hocam Local Leader perk'ini açtığınızda settlementler arasında caravan gönderebiliyorsunuz böylece ortak oluyor envanterler.
  • Türkçe yama geldiği doğru mu

• Türkçe yama var mi

• oyun için dlcleri de birlikte almayı düşünüyorum da bu dlc ile ilgili şeylere erişmek için menüden mi seçim yapıyoruz yoksa haritada belirli bir noktaya gidince mi dlc'ye geçiş yapılıyor? yoksa her şey iç içe mi oyunda?
  • 570mb güncelleme gelmiş ne içindir acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

oyun için dlcleri de birlikte almayı düşünüyorum da bu dlc ile ilgili şeylere erişmek için menüden mi seçim yapıyoruz yoksa haritada belirli bir noktaya gidince mi dlc'ye geçiş yapılıyor? yoksa her şey iç içe mi oyunda?

İki baba DLC ayrı diyarlarda geçiyor. DLC yüklü olduğu an göreve başlar ister gidersin ister bekletir.
    Yan dlc ve basit dlc lere denk gelirsin, radyo sinyali vs vs vs gibi.
    Özetle Far Harbor ve Nuka World baba 2 dlc ve onlar ana oyundan ayrı bi dünya
  • Drima kullanıcısına yanıt
    indirim girer girmez almayı düşünüyorum

oyun zaten çok hoşuma gitti.Türkçe olmasa çabuk sıkılırdım ama türkçe oynamak cidden ayrı bir keyif verdi.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim iki büyük DLC'de Türkçe yama yok yalnız onu belirteyim ve ana oyunu Türkçe yapan arkadaş tek başına yapıyor DLC'leri.. O iş çoook uzar.
    Türkçe olayı şart değilse Goty paketi alın yardırın derim ama ille de Türkçe olsun derseniz ana oyun tek başına kat kat yeter. Kesinlikle boş değil ana oyun
    Önceden Oblivion, Skyrim, Fallout 3 ya da New Vegas oynadıysanız aynı ayarda dolulukta diyebilirim.
    Modlara zaten diyecek yok.. Güncelleme geldimi tırsar oldum o kadar mod yüklü ki
    nasıl yok ya ben ps4 'de mod kısmında far harbor ve nuka world'U gördüm türkçe çeviri olarak hatta indirdim bile kaldırılma ihtimaline karşı.

bütün dlclerin türkçe yamasını sunmuştu arkadaş
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    O yamaları yapanlar ayrı kişi diye biliyorum..
    Sen en temizi bi TR yama PC konusuna bak:https://forum.donanimhaber.com/korsan-c-e-fallout-4-100-turkce-yama--123044996
    ayrı kişi dediğiniz gibi herhalde ps4 ve xboxta dlc ler dahil hepsi paylaşılmış yani yine de bir sorayım oraya , teşekkürler
  • Umarım burada cevap alabilirim. Şimdi ben bir mod arıyorum NMM'e ne yazacağımı da açıkçası bilmiyorum, sağda solda toplanabilir eşyalar var ve ben bu eşyalara baktığımda bir kutucuk açılmasını ve o eşyanın parçalanırken ne vereceğini görmek istiyorum. Böyle bir mod var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10654

Hocam bu mod o dediğin şeyi yapıyor gibi. Ama sanırım olması için bir sorting modu ile beraber kullanman gerekiyor. Mod sayfasında öneriler var zaten ordan birini seçebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mavi AT kullanıcısına yanıt
    Bu bende kurulu da bulamadım maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun geçtiği bölgeye wastalend çorak topraklar diyoruz ama mubarek tropikal yağmur ormanları. oyunu ne zaman açsam fırtınalı yağmur yağıyor buda göze çok batıyor ve saçma geliyor. bu yağmur olayını kaldıracak bir mod yok mu?
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4472

bu modla havayı istediğin gibi değiştirebilirsin hocam. mod direk pipboya holotype yüklüyor onu kullanarak hava durumunu değiştirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar yardım!

Bir yerde "daha çok insana ihtiyacımız var, fedailere daha çok insan katılması için bir şeyler düşün" diye bir görev var.
    Askeri kule kurdum, yiyeceği, güvenliği arttırdım yine de fedai sayısı artmadı.

Burayı nasıl geçebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.