PC de Türkçe mod çalışıyor mu ya da Türkçe yama. Elimde 4070 li laptop var ama karar veremedim series x te mi yoksa pc de mi oynasam bilemedim. |
Fallout 4 (2015) [ANA KONU] (232. sayfa)

-
-
Türkçe Yama pc de çalışıyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Çok iyi o zaman.
-
Oyun başı evden çıkıp vaulta koşarken oyundan attı. Gel de heveslen şu oyuna karşı. Bethesda gibi kalıbınızı sizin ben.
-
-
Deneyecegim hocam. Sevgiler.
O ayar bende offmuş zaten.
Helal olsun aynı yerde atıp duruyor. Ben bu kadar tutarlı k.ncıklık görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 10 Mayıs 2024; 22:48:1 >
Çok ilginç. Oyunun başında evden çıkar çıkmaz atmıştı bende de. Bu ayarı yapınca hiç atma olmadı. Tek çözüm fallout 4 crash yazıp kurcalayacaksınız artık 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyunda fps akıcı ama bazen çok düşüyor bunun çözümü nedir
bide nextgen versiyonu için hangi modları önerirsiniz?
-
arkadaşlar oyuna resmi mod menüsünden mod yüklersem oyun için başarımlar kapanır diyor, hatta grafik modlarında bile diyor, başarımlar açık kalsın istiyorum ne yapabilirim? resmi mod menüsünü kullanmayayım mı?
-
diablo 4 oynarken fallout dizisi yüzünden baştan sona tüm dlcler modsuz saf hali ile bitirmek isteğim geldi. belki 100 saati geçti. daha çelik kardeşlik görevlerini başlamadım ana hikayede. bu kez enstituyu seçeceğim. her seferinde öyle diyorum ama sonra kafaya kurşunu basıyorum oğlunun :D
-
Fallout 4 için uzun zamandır hazırlanan Fallout London eklentisi nihayet yayınlandı. GOG resmi duyurunun şerefine eklentiyi birkaç gün boyunca ücretsiz dağıtıyor:
-
Kısa süreli ücretsiz olduğunu bilmiyordum, gog hesabına ekledim ama Steam üzerinde bulamadım, gog'dan indirip Steam versiyonunda mod klasörüne mi eklemek gerekiyor acaba?
Çok büyük bir mod acaba buna da Türkçe yama gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 26 Temmuz 2024; 16:9:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam versiyonu üzerine de kurulabiliyor ama Steam'de versiyon indirip üzerine öyle kurmak gerekiyormuş.
-
Standalone olsaydi keske.
Gog üzerindeki mod'u gamepass versiyonuna uygulayabiliyormuyuz?
Hayır. Şu an sadece GOG ve Steam sürümlerinde çalışıyor hatta Steam sürümünde sürüm düşürme yapıp Next-Gen öncesi versiyona dönmek gerekiyor.
Bu arada London, Fgirl de de çıktı. İçinde hem Fallout 4 hem de Fallout London'ın olduğu paket 40 GB indirme, 68 GB yükleme sonrası boyut olarak gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Temmuz 2024; 15:30:43 > -
direkt modlu olarak mı kuruyor fitgirl'deki, bilgin var mı ?
-
Evet. Fallout 4'ü ve Fallout London'ı beraber kuruyor.
-
-
İmrendiğim fakat bir yandan da oynamamak için kendimi kinlendirdiğim seridir Fallout. Nedenine gelince; ufaktan bir giriş yapmıştım oyuna ve prologue kısmına kadar oynadım. Akabinde aynı durum var mı diye Fallout76'yı da satın aldım. FO4 2015 - FO76 2018 yapım oyunlar. Bu devirde hani internet yeni keşfedilmiş olsa, bilgisayarlar yeni yeni hayatımıza giriyor olsa anlarım. 60FPS kilit koymak nedir? Hadi FPS kilit koydun oyunların optimizasyonunu bari adam gibi yapsaydın. RTX 3080 gibi kart ile 60FPS altına düştüğüm noktalar olduğunu görünce direk oyunları silip kütüphanede gizledim. İlla ki herkes duymuştur etmiştir ama ben yine de okuyan olursa diye yenileme yapayım. "Hem FO4 hem FO76'da berbat ötesi bir optimizasyon var."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X