Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Will

oyunda tekleme yaşayanlar, npc karşısında fps düşüşü yaşayanlar
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
    daki dll dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre atsınlar(data klaösrüne değil). bendeki yavaşlama falan gitti takılma falanda kalmadı.

*çift monitör kullananlarda çökmeye neden oluyor öyle bir durum olursa sadece silin .

Bende çok etki etti. Özellikle NPC bolluğu olan yerlerde manasız kasıyordu oyun, dll'den sonra artık 60 FPS sabit.

ben 60 fps sabit oynuyordum zaten ama o tekleme sorunu hallolmuyor bunla

Teklemeden kastın nedir? Gothic 4'teki gibi bir tekleme mi?

Şöyle söyleyeyim, NPC dolu bir mekanda tüm grafikler sona dayanmışken 15 FPS'yi görmüştüm. Bu dll sonrasında 60 FPS oldu orada da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Will

oyunda tekleme yaşayanlar, npc karşısında fps düşüşü yaşayanlar
    http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778
    daki dll dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre atsınlar(data klaösrüne değil). bendeki yavaşlama falan gitti takılma falanda kalmadı.

*çift monitör kullananlarda çökmeye neden oluyor öyle bir durum olursa sadece silin .

Bende çok etki etti. Özellikle NPC bolluğu olan yerlerde manasız kasıyordu oyun, dll'den sonra artık 60 FPS sabit.

ben 60 fps sabit oynuyordum zaten ama o tekleme sorunu hallolmuyor bunla

Teklemeden kastın nedir? Gothic 4'teki gibi bir tekleme mi?

Şöyle söyleyeyim, NPC dolu bir mekanda tüm grafikler sona dayanmışken 15 FPS'yi görmüştüm. Bu dll sonrasında 60 FPS oldu orada da.

evet gothic 4 deki gibi ama daha küçük ölçülerde özellikle kamera çevirirken oluyor , dediğin olay başıma gelmedi benim ama olursa kullanırım yine bu dosyayı

• Alternatif d3d9 (ATI kartlar için)

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34970
  • kilitler nasıl açılıyor?

• ED-E questini bitiren var mı arkadaşlar ? tamir ettim fakat gerisini çözemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

kilitler nasıl açılıyor?

Bobbypin'i mouse ile hareket ettiriyorsun ve WASD tuşları ile tornavidayı zorluyorsun. Yapman gereken bobbypin'i doğru açıya getirip sonra tornavida ile çevirerek açmak ancak eğer açı doğru değilse ve tornavida ile çok zorlarsan bobbypin kırılır. Doğru açıda olduğunu anlamak için de pin'i hareket ettirip tornavidayı azar azar zorlayarak kilidin dönüp dönmediğini kontrol etmek gerekiyor.
  • "come fly with me" görevi harikaydı =)

Gönderdim uzaya kerataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 23 Ekim 2010; 23:08:49 >
  • Vault 22 ile alakalı bir soru ?

Vault 22 den HEPA filtrelerini almak için ya anahtar gerekiyor yada REPAIR in 50 olması bende 40 şuan buranın anahtarını nereden bulabilirim

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

"come fly with me" görevi harikaydı =)

Ben de o görevi yapıyorum şu an güzele benziyor mekanlar burada.

Bu arada inventory'deki ağırlık sınırını kaldırmak için ne yapmak lazım oyunun dosyalarında bilen var mı? Hardcore oynuyorum ama mermilerimi falan yere atmak istemiyorum. 200 e ulaştım ağırlıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Bu arada inventory'deki ağırlık sınırını kaldırmak için ne yapmak lazım oyunun dosyalarında bilen var mı? Hardcore oynuyorum ama mermilerimi falan yere atmak istemiyorum. 200 e ulaştım ağırlıkta.

Yanına birini almak en iyisi ilk önce primmdeki robotu alabilirsin tamir etmek için gereken metal elektronik parçalar yazıyor açıklamada ben o şekilde tamir etmiştim tabi birde Veronica'm var sağolsunlar baya yük taşıyorlar, yalnız biz eğitim görmeden power armor giyemiyoruz yanımıza aldığımız kişi giyebiliyor haksızlık bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Ekim 2010; 23:58:07 >

• Caesar Legionın suikast bölümü çok güzeldi
  • ilk defa Fallout oynamaya kalktım. Bu ne karışık bi oyundur yav :) Ben bişey anlamadım kasabada dolaşıyorum daha öyle.. Nasıl oynanacağına dair ipuçları olan faydalanabileceğim bişey varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

ilk defa Fallout oynamaya kalktım. Bu ne karışık bi oyundur yav :) Ben bişey anlamadım kasabada dolaşıyorum daha öyle.. Nasıl oynanacağına dair ipuçları olan faydalanabileceğim bişey varmı arkadaşlar?

Walkthrough izleyebilirsin en basitinden anlamana yardımcı olur.
  • şu yürüme olayını düzeltebilen bi mod yok mu arkadaşlar?
  • Oyunun en komik yeri Jacobstown, Nightkinler ve Lily süper olmuş ilk defa bukadar güldürdü bu oyun beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2010; 0:59:24 >
  • quote:

quote:

Menüden normal mode'a dönüş yapabilirsin... Ya da başlarken hardcore mode'u seçmeyecektin...

• Nvidia Kartlarda oyun 360 derece döndüğünüzde ani anlık takılmalar yapıyor. Buna daha Nvidia çözüm getiremedi ama 186.18 WHQL sürücüsü yüklerseniz tamamen sorun ortadan kalkıyor. Diğer sürücülerde sorun devam etmekte. Nvidia forumlarında bayağı hararetli bu sorun tartışılıyor.

Ayrıca NPC ler ve hayvanlara bakarken olan anlık fps düşmeleri de http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778 adresindeki d9d dosyasını fallout new vegas ana klasörüne atarak çözülüyor.

Toplamda d93d dosyası ve 186.18 sürücüsü ile son ayarlarda oyun kaymak gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 24 Ekim 2010; 1:11:00 >

• Bir oyun oynayalım dedik kan etti bizi..Havada asılı duran npc ler mi desem duvarın içine girmiş npcler mi desem, 6 7 yıllık oyun motorunda hayvan gibi sistemle 20 fps lere dusmek mi desen stuttering mi desem herşey var..Neymiş oyun oynıcaz yok dll kopyalıcaz takla atcaz. Bu 2 oldu gothic den sonra maymun olduk oyun oynicaz diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

quote:

Menüden normal mode'a dönüş yapabilirsin... Ya da başlarken hardcore mode'u seçmeyecektin...

Normale dönmeyeceğim ki. Sadece dosyalardan inventory limitini arttıracağım.

neyse buldumhttp://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34706

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Ekim 2010; 1:27:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Yanına birini almak en iyisi ilk önce primmdeki robotu alabilirsin tamir etmek için gereken metal elektronik parçalar yazıyor açıklamada ben o şekilde tamir etmiştim tabi birde Veronica'm var sağolsunlar baya yük taşıyorlar, yalnız biz eğitim görmeden power armor giyemiyoruz yanımıza aldığımız kişi giyebiliyor haksızlık bu

Yanıma birisini alabileceğimi hiç bilmiyordum doğrusu nasıl alınıyor acaba? veronica nerde? Birde power armor eğitimini nereden alabiliyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.