Şimdi Ara

Family Guy Fan Club (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
285
Cevap
3
Favori
17.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilk 8 sezonu bitirdim inanılmaz komik. bi dosya indirdim içinde 9 ve 10. sezonlar var ama 9. sezonda bir bölüm var. normalde kaç bölümdür bilen var mı ?
  • Nasıl bu kadar az kişi izler şu forumda bu diziyi?!?!
  • Zamanında denk gelmiştim bir bölümüne. Belki hatırlayanınız vardır. Kiss konserine gidiyorlardı Peter ve Lois. Brian ise çölde deve'yi kesip içine Steweie'yi koymuştu ( Star Wars göndermesi ) Kaçıncı sezon ve hangi bölüm. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grub Killer

Zamanında denk gelmiştim bir bölümüne. Belki hatırlayanınız vardır. Kiss konserine gidiyorlardı Peter ve Lois. Brian ise çölde deve'yi kesip içine Steweie'yi koymuştu ( Star Wars göndermesi ) Kaçıncı sezon ve hangi bölüm. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

sezon 3 bölüm 20
  • Fox ekranlarında onuncu sezonunu da geride bırakan komedi türündeki animasyon televizyon dizisi Family Guy, kanaldan yapılan duyuruyla 11. sezon onayını resmi olarak aldı. Ayrıca, yapılan anlaşma serinin 2013-14 yayın sezonunda da ekranlarda olmasını garanti altına alıyor.

Hayranlarına duyurulur.
  • müthiş gerçekten, ama bana biri 9 ve 10. sezon kaç bölüm söyler mi ? sanırım eksik indirdim.
  • 9. sezon 18 toplam bölüm, 10. sezonunda en son 20. bölümü yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevikoglu

9. sezon 18 toplam bölüm, 10. sezonunda en son 20. bölümü yayınlandı.

tahmin ettiğim gibi benimki eksikmiş tekrar indiricem, teşekkürler
  • Rica ederim
  • Güzel bir dizi. Düzenli olarak takip etmiyorum ama denk geldiğinde izlerim.
  • 10 gün sonra 10. sezon da 22. ve 23. bölümün birlikte yayınlamasından sonra sona erecekmiş.
  • ilk dokuz sezonu asagı yukarı 45 günde izledikten sonra yeni bolumlerin cıkmasını beklemek cok zor oluyor yahu

• stewie:Onu uyandırmak için öpmelisin
    brian:İyi o zaman Meg'i çağırayım
    StewieOoo where am I where am I!1??!

Bu arada stewie gay galiba, şüpheleniyordum ama bir bölümde edison'a gay olduğu göndermesini yapıp "dahiler hep gaydir" dedi ve kendisinide dahi olarak kabul etti, bir bölümdede kaslı erkeklerin olduğu evrene ışınlandıkları vakit "burası kalsın" demişti, bu çocuk beni kopartıyor resmen
  • Gerçek zamanlı takip ettiğim 4 dizinin içinde tek animasyon olanı. 2. sezonundan beridir sıkı takipçisiyim, bana tüm rakiplerini bıraktırdı, diğerlerine rastlarsam bakıyorum. Şimdi onlar düşünsün.

en çok sevdiğim karakter ise tabikiii who else but quagmireee
  • alım devam ediyorsa benide ekleyin. 2. sezona başladım süper dizi
  • 1 kızı 1 oğlu 1 de bebeği olan bir aile. The simpsons bildiğiniz. Bir de konuşan köpekleri var ve evlerinde maymun var
  • Ekle (:
  • arkadaşlar 7 sezonu izledim ne zamandır var bölümler birikti komple indirebileceğimiz bi yer var mı?
  • Stewie!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Facebook'ta bir "Family Guy Türkiye" sayfası kurdum.Daha hiç admin alımı yapmadım.Admin olmak isteyenler benimle http://facebook.com/alpteking13 bu linkten bağlantıya geçebilirler.Sayfasın adresi de bu http://facebook.com/familyguyturkey
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.