Şimdi Ara

Fan hızı lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar r9 380 4gb ekran kartına sahibim ve ekran kartımda bir sorun var ekran kartı çalısıyor fanda calısıyor ama bir sıkıntı var pc yi açtıgımdan itibaren fan %100 hızda 3000 rpm de calısıyor yani otomatik değil ve durmuyor msı afterburner indirdim onda fanı manuele alıp 50 lere cekiyorum ondada otomatiğe alamıyorum bu şekilde %100 de cok ses cıkarıyo ve ekran kartına zarar verixem diye korkuyorum lütfen yardım edin (ekran kartı garantisi yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismaildmr -- 2 Ağustos 2017; 9:8:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ddu ve ya Your Unisntaller! 7 ile sürücüleri komple kaldırarak yeniden kurun. Olmadı bir iki önceki sürücüleri kurun. Ayrıca sıcaklıklar kaç derecede seyrediyor? Ne zamandan beridir o şekilde çalışıyor? Ekran kartının markası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 2 Ağustos 2017; 9:16:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı markası msı iki gündür böyle fan sıcaklıgı sıcak değil ısınmadan bilr pc yi açtıgımda %100 performansla calısıuor fanlar ekran kartını silip yüklesem tekrar düzelirmi

• crimson üzerinden otomatik seçili ve hala %100 mü fan hızı ?
  • Evet malesef ve manuel olarak afterden düzenlememe ragmen pc yi açıp kapattıgımda tekrar yüzde yüz olarak başlıyo ve durmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ismaildmr

Ekran kartı markası msı iki gündür böyle fan sıcaklıgı sıcak değil ısınmadan bilr pc yi açtıgımda %100 performansla calısıuor fanlar ekran kartını silip yüklesem tekrar düzelirmi

Ddu ile önce ekran kartı sürücülerini silip bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra Amd 'nin sitesinden ekran kartınıza ve işletim sisteminize uygun olan en güncel sürücüyü indirip kurun. Yani manuel kurulum yapın. Tekrar bilgisayarı yeniden başlatın. Düzelmez ise aynı şekilde sürücüleri silip bir iki önceki eski bir sürücü kurup deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim akşam deneyeceğim söylediklerinizi ve sonucu yazacağım tekrar çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

quote:

Orijinalden alıntı: ismaildmr

Ekran kartı markası msı iki gündür böyle fan sıcaklıgı sıcak değil ısınmadan bilr pc yi açtıgımda %100 performansla calısıuor fanlar ekran kartını silip yüklesem tekrar düzelirmi

Ddu ile önce ekran kartı sürücülerini silip bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra Amd 'nin sitesinden ekran kartınıza ve işletim sisteminize uygun olan en güncel sürücüyü indirip kurun. Yani manuel kurulum yapın. Tekrar bilgisayarı yeniden başlatın. Düzelmez ise aynı şekilde sürücüleri silip bir iki önceki eski bir sürücü kurup deneyin.

malesef ekran kartını silip tekrar yükledim ama yine aynı fan hızı %100 ile başlıyor ve durmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.