Şimdi Ara

Fan Hızlanınca Pc Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC açılıp biraz ısındıktan sonra daha fan hızlı -sesinden anlaşılıyor- çalışınca kapanıyor.
    Garantisi Dolduğundan Normal bi tamirciye götürdüm. Ama aynı problem. Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrunlumrt -- 3 Haziran 2015; 1:26:28 >

• Sogutma sıstemınızı degıstırebılırsınız , macun kullanabılırsınız , kasanun bakımını yapmanızıda tavsıye ederım acıl ıcındekı tozları vs alın.Hayırlı gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrunlumrt kullanıcısına yanıt
    Isıdan kapanıyor demek ki.Hızlı çalışması ısının artmasından, ve sonunda da ısıyı düşüremediğinden kapanıyor.
    Arkadaşın da dediği gibi kasa temizliğinizi yapın, macunları sürün.Olmazsa da iyi bir işlemci fanı alın
  • ısıdan olduğunu düşünmüyorum. ilk aldığımda ısıdan kapanıyordu. ama bi süre sonra ısıdan kapanmamaya başladı.
    laptop olduğu için açmaya cesaret edemiyorum.
    Arkadaşların dediği gibi fan hızlandıktan sonra kapanması soğutmanın kötü olmasından kaynaklı. Güzel bir temizlikten sonra ısı problemi kalmaz tabii modelin orjnalinde ısı problemi yok ise bazı hp laptoplar gibi. Götürdüğün tamirci neler yaptı bilemiyorum ama macun ve fan temizliğinden sonra %99 çözülüyor bu sorunlar. Pek aşina değilsen youtube dan videolara bakabilirsin hemen hemen her modelin nasıl temizlendiğini gösteren videolar mevcut. Kendin yapman her zaman daha sağlıklıdır dikkatli olduğun sürece. Kolay gelsin
  • arkadaslar. suanda bilgisayar tamamen iptal. acilirken fan devreyi girdikten 3 sn sonra fisi cekilmis gibi gidiyor. ne yapmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadasim bazi laptoplarin arkasinda sadece fan kismi var onu acip kendin temizleyebilirsin yoksa laptobun arkasindan toplamda 5~6 tane vidayi sokuyosun arka kapagi aciyorsun ordan fani cikartip temizleyip geri yerine koyuyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temizle yada değiştir. Bilgisayar kapanıyorsa güç kaynağında sıkıntı olabilir. İyi forumlar...

• arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için. power supply değiştirince pc onarılmış oldu.
  • Benim laptopda en hizli sekilde calisiyordu fm15 oynuyorum zorladigi icin surekli hizli ama birden kapandi. Artik fan hizli calisinca dit dit otup kapaniyor. Ustudeki dugmeye basinca hizlanip otuo daha oncede bozulmustu fan acaba ayni sorunmu. Ama cok guzel ufluyor fan?

• sericatil18 kullanıcısına yanıt
    Benimki temiz ama cok yuklenmekten surekli calisti bozuldumu acaba ustte yazdim cok iyi ufluyor ama otup kapaniyor

• Kardeş Bende de aynısı oluyordu ama benim ki masaüstü , bizimki de açılınca kapanıyordu gittik fanda mı ne sorun varmış 35 tl ye değiştirdiler şimdi rahatım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.