Şimdi Ara

Fan pervanesini sökemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim gibi Zalman NC2000 laptop coolerım var. Fakat fanlardan biri bu sabah açtığımda aşırı gürültü çıkarmaya başladı. İçerde biyerlere sürtüyor gibi bir hırıltı var. Cooler ı açtım fakat fan pervanesini yuvasından sökemedim.

Arkasındaki yapıştırma kağıdını da söktüm orada da herhangi birşey yok. Bu pervaneyi oradan nasıl sökebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NouNMooN -- 4 Temmuz 2015; 15:27:01 >

• Güncel.
  • Güncel arkadaşlar.
  • Arkadaşlar yardım edecek yok mu 1 fanı boşuna çöpe atmak istemiyorum
  • Ben fan temizliği yaparken şans eseri çıkartmıştım hocam pervaneyi süpürgeyi tam orta kısmına biraz fazla yaklaştırmışım kendiliğinden çıkmıştı. Sen yine temkinli ol da sonra arkamdan sövme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wogi -- 5 Temmuz 2015; 22:37:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc2000 miydi hocam sendeki de? ben baya zorladım ama kırmaya korktum çıkaramadım kırılır mı acaba zorlasam biraz
  • Benimki hp g6 hocam ben ilk açtığımda hiç birşey bilmiyordum tamamen şans eseriydi yani. İnternetten o fanın fiyatına bir bak çok pahalı değilse zorla :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırık fan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik servisle konuştum tek fanın fiyatı 41 tl ye geliyor :) Senin fan çekince çıkan tiplerdenmiş sanırım hocam, araştırdım baya internetten en kolayı o fanlar. Bu lanet olası fan pervanesini hiç bir şekilde yerinden sökemiyorum, yani ben yapamıyorum bir tekniği vardır heralde :)
  • Bende de aynı sıkıntı vardı bir ara değiştirmeyi falan düşünmüştüm ama Allah razı olsun gittiğim adam bu fan iş yapar daha dedi sprey sıktı süpürge gibi birşeylede temizledi bide benim fanın üstünde de delikler vardı kablo falan değiyordu sanırım ama artık ses çıkmıyor çok fazla istersen götür bir temizlet.
  • Temizledim yerine taktım güzelce şuan geçti ses. :) Çok hafif bir hırıltı sesi var ama müzikten falan duymuyorum hiç. Umarım tekrarlamaz. :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.