Şimdi Ara

Fan RPM Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemci fanım boşta 1300-1400 rpm de çalışıyor ve ses yapmıyor.Oyunda ise 2100 rpm de çalışıyor.Ses olarak sadece kafamı kasanın yanına soktugumda işitilebilen ufak bir ses var.Sizce bu rpm değerleri ve 2100 rpm deki ufak ses normalmidir ?

• normaldir,Sen birde 1055t'ye fan ayarı yapılmadığında 7000rpm'de dönerken çıakrdığı sesi dinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

normaldir,Sen birde 1055t'ye fan ayarı yapılmadığında 7000rpm'de dönerken çıakrdığı sesi dinle

Cevabiniz icin tesekkur ederim,sorun yoktur o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1055t nin fanı 7000 rpmye kadar çıkıyor mu ? OHA diyorum.Yaşasın fx
  • quote:

normaldir,Sen birde 1055t'ye fan ayarı yapılmadığında 7000rpm'de dönerken çıakrdığı sesi dinle

Birsey daha soracagim,mesela oyunda fan sesi cikiyor.Fakat oyundan ciktigim anda kesiliyor.Aniden kesilmesi normalmi ? Sanirim fanlar oyundan ciktigim anda yavas ve dolayisiyla sessiz donmeye basliyor sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Birsey daha soracagim,mesela oyunda fan sesi cikiyor.Fakat oyundan ciktigim anda kesiliyor.Aniden kesilmesi normalmi ? Sanirim fanlar oyundan ciktigim anda yavas ve dolayisiyla sessiz donmeye basliyor sizce ?

aynen dediğin gibi, oyundan çıkar çıkmaz aniden yavaşlar.Benim fan 7000rpm'de dönerken elektrikli süpürgeden farkı olmuyordu + olarak kasa titremeye başlıyordu gigabyte easy tune programı ile fan ayarı yapıp kısıtlama getirdim 4000 rpm'den yukarı çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

1055t nin fanı 7000 rpmye kadar çıkıyor mu ? OHA diyorum.Yaşasın fx

7100 rpm'i görmüştüm Ama gigabyte easytune programı ile ayar yapılabiliyor.Şuan 4000rpm'den yukarı çıkmıyor + ses'te olmuyor dolayısıyla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    120 mm sessiz fan önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

aynen dediğin gibi, oyundan çıkar çıkmaz aniden yavaşlar.Benim fan 7000rpm'de dönerken elektrikli süpürgeden farkı olmuyordu + olarak kasa titremeye başlıyordu gigabyte easy tune programı ile fan ayarı yapıp kısıtlama getirdim 4000 rpm'den yukarı çıkmıyor.

Ben max 2100 rpm gordum hocam.Stock fan kullaniyorum.Sikinti cikarmadi suana kadar

• Bu değerler çok yüksek arkadaşlar Gidin bir tane soğutucu alın 7000 rpm ne demek ne ses yapar lan o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.