Bildirim
Fan RPM Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
normaldir,Sen birde 1055t'ye fan ayarı yapılmadığında 7000rpm'de dönerken çıakrdığı sesi dinle -
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
normaldir,Sen birde 1055t'ye fan ayarı yapılmadığında 7000rpm'de dönerken çıakrdığı sesi dinle
Cevabiniz icin tesekkur ederim,sorun yoktur o zaman
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1055t nin fanı 7000 rpmye kadar çıkıyor mu ? OHA diyorum.Yaşasın fx -
quote:
normaldir,Sen birde 1055t'ye fan ayarı yapılmadığında 7000rpm'de dönerken çıakrdığı sesi dinle
Birsey daha soracagim,mesela oyunda fan sesi cikiyor.Fakat oyundan ciktigim anda kesiliyor.Aniden kesilmesi normalmi ? Sanirim fanlar oyundan ciktigim anda yavas ve dolayisiyla sessiz donmeye basliyor sizce ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888
quote:
Birsey daha soracagim,mesela oyunda fan sesi cikiyor.Fakat oyundan ciktigim anda kesiliyor.Aniden kesilmesi normalmi ? Sanirim fanlar oyundan ciktigim anda yavas ve dolayisiyla sessiz donmeye basliyor sizce ?
aynen dediğin gibi, oyundan çıkar çıkmaz aniden yavaşlar.Benim fan 7000rpm'de dönerken elektrikli süpürgeden farkı olmuyordu + olarak kasa titremeye başlıyordu gigabyte easy tune programı ile fan ayarı yapıp kısıtlama getirdim 4000 rpm'den yukarı çıkmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
1055t nin fanı 7000 rpmye kadar çıkıyor mu ? OHA diyorum.Yaşasın fx
7100 rpm'i görmüştüm Ama gigabyte easytune programı ile ayar yapılabiliyor.Şuan 4000rpm'den yukarı çıkmıyor + ses'te olmuyor dolayısıyla... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888
quote:
aynen dediğin gibi, oyundan çıkar çıkmaz aniden yavaşlar.Benim fan 7000rpm'de dönerken elektrikli süpürgeden farkı olmuyordu + olarak kasa titremeye başlıyordu gigabyte easy tune programı ile fan ayarı yapıp kısıtlama getirdim 4000 rpm'den yukarı çıkmıyor.
Ben max 2100 rpm gordum hocam.Stock fan kullaniyorum.Sikinti cikarmadi suana kadar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu değerler çok yüksek arkadaşlar Gidin bir tane soğutucu alın 7000 rpm ne demek ne ses yapar lan o
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X