Şimdi Ara

fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fan konusnda pek bilgim yok ama güç kaynağını soğutan fan afedersiniz hayvan gibi çalışıyor

öle ki tahta masa bile titriyor

ne yapmalıyım

• kimse yokmuuu
  • yok galiba
  • daha sessiz bir fan alıp fanı değiştirebilirsiniz
  • valla başka çözüm yok gibi gözüküyor
  • o fanin degerlerini bulman lazim once. Buyuklugu ve hava ufleme kapasitesi. Fan o kadar hizli calisiyosa guc kaynagin isiniyordur. Eskisinden daha dusuk hava basincina sahip fan alirsan guc kaynagin yeterince soguyamaz ve ciddi sorunlarla karsilasabilirsin. Sadece guc kaynagini degil butun sistemi riske atarsin...
  • bende PSU nun içini aç bi yağla fanı.eğer hala banamısın demiosa yeni bi PSU al zaten fan parasına PSU satıolar ama tawsiye etmem tabiki öle bi PSU yu..paran warsa sağlam bi tane al ne PSU da sorun yaşarsın nede ses konusunda mesela bende ANTEC Neo 480 war walla sinek uçsa duyarsun yanında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzos sesi problemi..
    17 yıl önce açıldı
    Aşırı gürültülü fan?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler

ama dayak cennet ten çıkmamıdır neyse artık bi çaktım bizim kasaya yerine mi oturdu ne olduysa sinek gibi çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: skylords

teşekkürler

ama dayak cennet ten çıkmamıdır neyse artık bi çaktım bizim kasaya yerine mi oturdu ne olduysa sinek gibi çalışıyo

Demekki pek ısınmamış sadece ilgi görmek istiyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: awallabilla

quote:

teşekkürler

Demekki pek ısınmamış sadece ilgi görmek istiyormuş

• quote:

teşekkürler

yaw bende tam yazının başını okudum bu yazdığını önerecektim bende benzeri bişey var hatta ben bazen kendi ses yapmadan 2 çakıyorum daha da sessiz çalışıyor. Arada bir gözünü korkutmak lazım kasanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.