arkadaşlar fan konusnda pek bilgim yok ama güç kaynağını soğutan fan afedersiniz hayvan gibi çalışıyor
öle ki tahta masa bile titriyor
ne yapmalıyım
kimse yokmuuu
yok galiba
daha sessiz bir fan alıp fanı değiştirebilirsiniz
valla başka çözüm yok gibi gözüküyor
o fanin degerlerini bulman lazim once. Buyuklugu ve hava ufleme kapasitesi. Fan o kadar hizli calisiyosa guc kaynagin isiniyordur. Eskisinden daha dusuk hava basincina sahip fan alirsan guc kaynagin yeterince soguyamaz ve ciddi sorunlarla karsilasabilirsin. Sadece guc kaynagini degil butun sistemi riske atarsin...
bende PSU nun içini aç bi yağla fanı.eğer hala banamısın demiosa yeni bi PSU al zaten fan parasına PSU satıolar ama tawsiye etmem tabiki öle bi PSU yu..paran warsa sağlam bi tane al ne PSU da sorun yaşarsın nede ses konusunda mesela bende ANTEC Neo 480 war walla sinek uçsa duyarsun yanında
ama dayak cennet ten çıkmamıdır neyse artık bi çaktım bizim kasaya yerine mi oturdu ne olduysa sinek gibi çalışıyo
quote:
Orjinalden alıntı: skylords
teşekkürler
ama dayak cennet ten çıkmamıdır neyse artık bi çaktım bizim kasaya yerine mi oturdu ne olduysa sinek gibi çalışıyo
Demekki pek ısınmamış sadece ilgi görmek istiyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: awallabilla
quote:
teşekkürler
Demekki pek ısınmamış sadece ilgi görmek istiyormuş
quote:
teşekkürler
yaw bende tam yazının başını okudum bu yazdığını önerecektim bende benzeri bişey var hatta ben bazen kendi ses yapmadan 2 çakıyorum daha da sessiz çalışıyor. Arada bir gözünü korkutmak lazım kasanı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme