Şimdi Ara

Fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk olarak ister max payne 3 oynayayım ister mount blade warband en iyi oyunda olsa en kötü oyunda olsa oyuna girdikten 2-3 dk sonra fan sesi yükselmeye başlıyor . Sıcaklık değeri yük altında 50-65 arası

• sıcaklık degerlerınız normal ama fan sesı ıcın bısı dıyemıyorum ..zamanla fanlar gurultulu çalısıyor..aslında bu durumda normal ..hatta stok fan kullanıyorsanız zaten kacınılmaz sonuc .. fan dvırlerını cesıtlı programlarla dusurmenız mumkun ama o zamanda sıcaklıgın artısı sozkonusu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sıcaklık degerlerınız normal ama fan sesı ıcın bısı dıyemıyorum ..zamanla fanlar gurultulu çalısıyor..aslında bu durumda normal ..hatta stok fan kullanıyorsanız zaten kacınılmaz sonuc .. fan dvırlerını cesıtlı programlarla dusurmenız mumkun ama o zamanda sıcaklıgın artısı sozkonusu ...

şu hızlara bir bakarmısın doğru mu ve 2. ssde fan hızı normal mi

Fan sesi

Fan sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeytaniAvci -- 26 Temmuz 2012; 14:11:30 >

• fan hızlarında cekırdek hızlarında defult ayarlarda yanı bır sıkıntı yok olması gerektıgı gıbı ..hatta bu kartı 950 cekırdek hızına oc. yapanlar bıle var..kı genelde oyle kullanılıyor ... ses konusunda bılemıyorum 560 tı lerde buna benzer sorunlar zaman zaman okuyorum ..bu kartın sogutmasıyla alakalı bır durumda olabılr ... abartı bır ses varsa garantı devam edıyorsa servıse gosterebılrsınız ..

ben konuyu ılk okudugumda ıslemcı fanı olarak algılamısdım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

fan hızlarında cekırdek hızlarında defult ayarlarda yanı bır sıkıntı yok olması gerektıgı gıbı ..hatta bu kartı 950 cekırdek hızına oc. yapanlar bıle var..kı genelde oyle kullanılıyor ... ses konusunda bılemıyorum 560 tı lerde buna benzer sorunlar zaman zaman okuyorum ..bu kartın sogutmasıyla alakalı bır durumda olabılr ... abartı bır ses varsa garantı devam edıyorsa servıse gosterebılrsınız ..

ben konuyu ılk okudugumda ıslemcı fanı olarak algılamısdım ..

bilgisayar bende 1 yıl kaldıysa garantide 2 ay kaldı . Bir gönderiyorum 1 aya geri gönderiyolar. Tüketici haklarına başvurayım diyorum 30 iş günü yazıyor 1 ay demiyor . Siz siz olun netbil denen yerden alışveriş yapmayın.

Da parçalardan olduğunu sanmıyorum . Bilgisayarı götürdüğümde onlarda ekran kartından işlemciden şüphelendiler . x4 ' e x6 fanı taktık . Ekran kartıda değişti durum hala aynı . İçindeki hava akışı saçma olabilir mi ?

• tabıkı ..sonucda bır anormallık var ..üstelik istisna bır durum ..sıradan herkesın fan sesı sorunu gıbı degıl demekkı onca gıdıp gelmesıne ragmen ya ilgisizlikden çözum bulunamamış yada teknık yetrsızlıkden .. bişi diyemıyorum uzakdan .. artık kasayı ıncelemek lazım nedır ne degıldır bır bakmak lazım sanırım ..
  • Sıcaklıklar normaldir.

Kasa içerisi ve fanlar tozlandıysa ses gelmesi normaldir kasayı açın ve komprasör ile içersini üfletin. Sorun devam ederse CPU fan çıkartın tekrar takın yerine tam oturmamış olabilir termal macunda yenileyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı gürültülü fan?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Sıcaklıklar normaldir.

Kasa içerisi ve fanlar tozlandıysa ses gelmesi normaldir kasayı açın ve komprasör ile içersini üfletin. Sorun devam ederse CPU fan çıkartın tekrar takın yerine tam oturmamış olabilir termal macunda yenileyin..

yardım edenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeytaniAvci -- 26 Temmuz 2012; 16:30:29 >
  • bende de şöyle bir sorun var pc yi açtım mı güç kaynagı çok sesli çalısıyor sonra açıldıktan sonra ses gidiyor ama tekradan oyun açtıgımda (hangi oyun olursa olsun) yine aşırı derecede ses çıkarmaya baslıyor güç kynagı yardımcı olacak arkadslar varmıdır ne yapmm lazım dün tozunu aldım pcnin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.