Şimdi Ara

Fan sesi çok yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Lenovo z510 marka bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayara dün windows 8 pro yükledim. Bilgisayarı ilk açtığımda ses normal ama fifa 15e girdiğimde fandan cok yükses ses cıkmaya baslıyor ve oyunu kapattığımda ses azalmıyor. Fan daha yeni temizlendi. Sorun nedir acaba ? yardımcı olursanız sevinirim.

• Bazı 8.0 larda problem var galiba. Arkadaşa geçen format attım 7 iken bir sorun yoktu şimdi aynı sorun mevcut ondada. 8.1 kurun düzelir büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 yükledim zaten. BIOS ve sürücüler de güncel zaten. Anlayamadım bi türlü
  • sistemin ısıları ne durumda kontrol edin
  • O da normal 49-50 civarı
  • Yardımmm??
  • Bu arada pildeyken fan sesi azalıyor, şarj cihazını takınca tekrar hızlanıyor.
  • sorun sanırım işlemcide. işlemci ısınıyor ve bu fan'a etki ediyor olabilir.

oyunun ayarlarını düşürüp tekrar deneyin,olmazsa işlemciye el atmanızı öneririm.

ha eğer işletim sisteminden kaynakdığını düşünüyorsanız, bence win 8 kullanmayın. oyun oynuyabilmek için en uygun işletim sistemi win7 ve win xp'dir.
  • alejandro0 A kullanıcısına yanıt
    Hocam guc modundaki ayarları kontrol ettiniz mi.bende z500 var.güc ayarlarından inteli calistirmiyorsa ısınabilir.Pile takili ve pildeyken diye tercihler var

• Güç seçeneklerinde sıkıntı yok. Oyun ayarlarını düşürüp girdim Eskisi kadar çok değil ama yine de olması gerekenden yüksek çıkıyor.
  • Sorunun windows 8 de gereksiz programlar var onlar islemci ile harddiske yük bindiriyo ve çözüm olarak da bir SSD almaniz benim size tavsiyem okadar para veripde SSD almanıza gerek yok win 8.1 yukleyerek bu sorundan kurtulabilirsin

• Hocam 8.1 zaten kurulu olan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.