Şimdi Ara

Fan Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim msi cx640dx laptopumun fanında bir sıkıntı oluştu.1 aydır oyun falan oynadıgımda kapanıyordu.Sıcaklıgı sistem boşta iken 60 derecelerde.oyunlarda 90-99 dereceye kadar cıkıyor.fanın çalışmadıgını farkettim.bilgisayarın 2-3 aylık bir garantisi kaldı fakat servisinin kötü oldugunu bildigimden göndermek istemiyorum.acaba bilgisayarın içini açsam temizlesem düzelr mi?şuan arada sırada fan cılız bir şekilde dönüyor.ama sıcaklık degerleri düşmüyor.görüntülü konuşma yaparken bile kapanıyor.sebebi ne olabilir, parça değişimi gerekir mi yoksa tek sorun tozların birikmesi mi?

• Alihandro A kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa, servise gonder derim ama acip bakmasi bedava.
    Bence yeni parca gerekme ihtimali daha yuksek. Yalnizca toz birikmesiyle tikanmaya baslayan fanlari ben yalnizca 7-8 yillik makinalarda veya asiri tozlu ortamda calisan makinalarda gordum.
  • açtım içini.fanda sıkıntı vardı dönmekte zorlanyodu tozdan falan degil.fanı da actım içini biraz yag damlattım rahat dönmeye başladı şimdi çalışıyor ama uzun süre calısacagnı düşünmüyorm yine de idare ediyo şimdilik sagolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.