Öncelikle Yardımlar İçin Şimdiden Teşekkürler .. Arkadaşlar Benim Power Fanım Bozuldu Ve Dönmüyordu.Çıkardım Temizledim Taktım Fişe Denedim Çalışmadı (Bu Arada Elektrikte Çarptı Ama Zafere Giden Yol Bu Çile Kutsal) Sonra Böyle Takayım Kalsın Dedim Daha Sonra 5 Dakika Geçmeden Çok Fazla Isındığını Gördüm Bu Sitede Zararlarını Okudum Anakart Bile Yanabileceğini Duyunca Ben Bunu Yapmam Gerek Dedim Besmeleyi Çektim Başladım Yeniden Sökmeye Bu Arada Pcnin Boşta Olan Bir Fanını Çıkardım Oraya Yerleştirdim Ve Bozuk Fanı Kablolarından Kestim.
Bu Kasa Benim Değil Fakat Size Anlatmak Amacıyla Koyuyorum. Kendi Kasamda Altta Olan 2. Fanı Çıkardım Üstteki Power Fanın Yerine Taktım Alttaki Yer Şuanda Boş Fakat PCmin Yanlarındaki Demirleri Çıkardım Ve Hava Almasını Sağlıyorum. Sizce Herhangi Bir Sorun Çıkarmı? Power Fan Şuan Isıtmıyor. Fakat 2. Kısmın Boş Olması Bir Şey Değiştirirmi Lütfen Yardım ..
Hiçmi Cevap Verecek Arkadaş Yok
Anladığım kadarı ile kasa fanlarından birini çıkarıp PSU ya takmışsın hiç bi sorun olmaz PSU fansız bırakma yeter
Evet Öyle Yaptım İlgin İçin Teşekkür Ederim İçim Rahatladı