Şimdi Ara

fan sürekli çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sapphire 3870 ekran kartım ilk aldıgımda bi çalışıp bi duruyordu ama şuan hiç bi işlem yapmasam bile sürekli çalışıyor rahatsız ediyor beni nasıl eskisi gibi yapıcaz bu aleti bilenlerin değerli görüşlerine ihtiyacım var

• 1. toz ile alakalı olabilir. kartı sökün, kompresörle fanını temizleyin.
    2. driver ile alakalı bir durum bence. bende ilk aldığımda 8.5 driverını kurmuştum, kart 70derecelerde çalışıyordu, sıcak çalışması göze alınmış olmalı ki fan duruyordu masa üstü modda. sonraları yeni driverı kurunca 8.11, 8.12 bu driverlarda kartın daha soğuk çalışmak için fanının daha çok döndüğünü gördüm. şuan masa üstünde 60 derecede. sende kartın fanının az döndüğü zamanki driverını bir daha kur bakalım, durum nasıl olacak. Ama eski driver performans düşüklüğü getirecektir, bu nedenle her zaman güncel driverlar tavsiye ederim. eğer çok kafa şişiriyorsa, harici fanlar var. akasa vortex falan, veya daha kaliteli bişeyler. gerçi onlarda bi kart parası

• kardeş yeni bi drıver yükle bi bak. olmazsa riva tuner adlı program indir. ordan fan hızını düşür.
  • kartın fanında toz yok 2 haftada bir tozunu alıyorum kartla birlikte gelen cd sinde 8,6 sürümü vardı herhalde onda durark calışıyordu demekkı bu son surumlerde o olayı kaldırmıslar bu sekılde kafa sısıryor bostaykende calısıyor uygulamadada ama ne hikmet ise benim kartta ben 60 derece hiç görmedim bosta 36 derece oyunlardada 50 cok zorlansa 52-53 arasında geziyor.
  • 3850 ler fazla ısınmaya alışkın. masa üstü 60, yük altında 85
  • Son yüklediğiniz sürücünün otomatik fan kontorlü kapalı olabilir veya kart hız kontrolünü donanımsal olarak yapabilir. Bu durumda donanımsal bir arıza olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

1. toz ile alakalı olabilir. kartı sökün, kompresörle fanını temizleyin.
    2. driver ile alakalı bir durum bence. bende ilk aldığımda 8.5 driverını kurmuştum, kart 70derecelerde çalışıyordu, sıcak çalışması göze alınmış olmalı ki fan duruyordu masa üstü modda. sonraları yeni driverı kurunca 8.11, 8.12 bu driverlarda kartın daha soğuk çalışmak için fanının daha çok döndüğünü gördüm. şuan masa üstünde 60 derecede. sende kartın fanının az döndüğü zamanki driverını bir daha kur bakalım, durum nasıl olacak. Ama eski driver performans düşüklüğü getirecektir, bu nedenle her zaman güncel driverlar tavsiye ederim. eğer çok kafa şişiriyorsa, harici fanlar var. akasa vortex falan, veya daha kaliteli bişeyler. gerçi onlarda bi kart parası

tozla alakası yok fanın tasarımdan kaynaklanıyor

sapphirenın 4670 DDR4 ve 4870 toxic den başka sessiz ekran kartı yok bu firmanın

değirmen tipi fanların hepsi seslidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Şubat 2009; 20:29:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.