Şimdi Ara

Fan taktım ama işe yaramadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım biraz fazla ısınıyordu. Ben de bir tane 12'cm lik 3 tane 8 cm'lik fan aldım. 1 tane zaten vardı. Fanlar kaliteli ve güzel soğutuyolar. Özellikler 12 cm lik thermaltake'nin fanı aynı vantilatör gibi soğutuyor. 2 tane 8 cmlik fan dışarıya 12 cmlik fan dışarıya ve 2 tane 8 cmlik fan içeriye üflüyor. Bilgisayarı testlere felan soktum ısılarını kontrol ettim fakat bu kadar fana rağmen en fazla 2 derece sıcaklık düşüşü oldu. Sizce hava akımında mı bir sıkıntı olmuştur? 8 cmlik fanlardan biri arkadan dışarıya biri yandan dışarıya üflüyor. Diğer iki 8 cmlik fanlardan biri ön tarafdan içeriye diğeri kasanın tabanından içeri üflüyor ve son olarak 12 cmlik de yukardan dışarıya üflüyor. Üstelik hepsinin takılı olduğu yerlerde yeterince delik var. Lütfen sorunum için çözüm bulun arkadaşlar. Teşşekkürler...

• Fanları yanlış takmissın. Hava akımı yüksek olan fani egzoza monte et. Diğer fanları önden ve yandan olmak üzere içeri doğru hava üfleyecek şekilde monte et. Ayrıca o kadar fan aşırı gürültü yapar. Yerinde olsam hızı düşük çapı büyük fan alırım 2 tane... Onları monte ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.