Şimdi Ara

fan ve hardisk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd 3200 am2 işlemci aldım ve kendi fanıyla asus anakartıma taktım bilgisayar ilk acıldıgında gelen siyah ekranda dikkat işlemci fanınız cok yavas diyor biosta fan hızı sıfır gozukuyor fakat fan iyi calısıyor cpu ısısı 30-35 derece arası fan hızını neden sıfır gosteriyor bu sorunu nasıl cozebilirim

ikinci sorum samsung sata 2 160 gb harddisk aldım samsungu secmemin nedeni kullanıcı yorumlarında cok sessiz oldugunun belirtilmesi fakat ben sesinden şikayetciyim kapanırken acılırken dosya kopyalarken cazırt czurt malum hdd sesleri cıkarıyor fakat cıkardıgı ses bana fazlaymıs gibi geliyor acaba hard diskimde problemmi var yoksa bu normalmidir gidip deiştirmem gerekirmi

• Belirttiğin HDD'den bende de var! Arkadaşlarım kendi sabit disklerinin(aynı marka) sessiz çalıştığını söylüyorlar.. Ne kadar doğru bilmiyorum!!
  • seninkindede ses sorunu varmı seagate kullanlar kasadan sadece fan sesi geldigini soyluyorlar çok sessizmiş ben pişman oldum samsung aldıgıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_storm -- 13 Şubat 2007; 15:50:30 >
  • var ama o kadar da fazla değil.. yinede kopyalama yapakrn yada biraz kasaınca baya bir ses çıkarıyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.