Şimdi Ara

Fan Yönleri ve SpeedFan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki resim hakıında yorumlarınızı bekliyorum ...
     Fan Yönleri ve SpeedFan

Arkadaşlar Resimde işaretlediğim Yerlerin tam olarak nerelere ait olduğunu söyleyebilirmisiniz acaba...
     Fan Yönleri ve SpeedFan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djmugi -- 4 Haziran 2011; 4:00:20 >

• doğrusu budur yandan ve önden taze hava gelir arkadan atılır üstede fan koyarsan ısınan hava yükselir ve dışarı atılır doğru yerleşim arkadaşım
  • mantıklı bence güzel hava dolaşımı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurpolo4

doğrusu budur yandan ve önden taze hava gelir arkadan atılır üstede fan koyarsan ısınan hava yükselir ve dışarı atılır doğru yerleşim arkadaşım

KATILIYORUM
  • ısınan hava yükeslir peki psu etkilemez mi ?
  • Kasa marka model nedir ?

@Kaçıksinoplu söylediği gibi psu kasalarda genelde üstte ve psu fanıda egzoz vazifesi görüyor..
    Ayrıca psu ya çok bir şey olmuyor , üzerindeki bileşenler çok yüksek ısılarda dahi çalışa biliyor..

Birde kullandığın işlemci fanı ve ekran kartı soğutucusu(varsa) nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

Kasa marka model nedir ?

@Kaçıksinoplu söylediği gibi psu kasalarda genelde üstte ve psu fanıda egzoz vazifesi görüyor..
    Ayrıca psu ya çok bir şey olmuyor , üzerindeki bileşenler çok yüksek ısılarda dahi çalışa biliyor..

Birde kullandığın işlemci fanı ve ekran kartı soğutucusu(varsa) nedir ?

Kullandığın işlemci fanı vb. bilgileri yazarsan net bilgi verilebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavanada 2 adet 120lik fan takarsan iyi bir hava akımı saglamış olursun..
  • hmm ama hani psu fanı içerideki havayı dışarı atmakla yükümlü ya onun için sordum
  • Kasanın üst kısmında duran ve PSU altın da 120mm gibi büyük bir fanı bulunan psu lar egzoz fanı vazifesi de görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 3 Haziran 2011; 22:50:12 >
  • Ben gereksiz diyorum bu kadar fana.Yan tarada o kadar fan olacağına büyük fan yerleştir hem sesten rahatsız olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Ben gereksiz diyorum bu kadar fana.Yan tarada o kadar fan olacağına büyük fan yerleştir hem sesten rahatsız olmazsın.

BEN BU KISIMA KATILIYORUM DİĞER TARAFI DESTEKLEMİYORUM.. Yan tarada o kadar fan olacağına büyük fan yerleştir hem sesten rahatsız olmazsın.
  • @mengen06

Sesi önemsemiyorsanuz tabiki istediğin kadar tak. O yüzden gereksiz dedim.Kafa şişer
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

@mengen06

Sesi önemsemiyorsanuz tabiki istediğin kadar tak. O yüzden gereksiz dedim.Kafa şişer

TAMAM Bİ YÖNDE HAKLISIN AMA SESTEN YANA SIKINTIM YOK BENDE ŞİMDİLİK
  • Arkadaşlar Fanların Seslerini Kesmek İçin Kasanın İçine Bir Arkadaş ( Strofor) Köpük Koymustu Hatırlarsam Ses Konusunda Derdi Olan Varsa Denemeli Bence
  • kasadan o kadar hava çıkıyor peki geri hava girmiyor içeriye ne yapacaksın? Anakart boğularak can verdi diye 2-3 gün sonra haberlere çıkar Fanın sesi deviri ve büyüklüğü ile alakalı bir de içindeki motorla. Sessiz fanlardan al sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38

kasadan o kadar hava çıkıyor peki geri hava girmiyor içeriye ne yapacaksın? Anakart boğularak can verdi diye 2-3 gün sonra haberlere çıkar Fanın sesi deviri ve büyüklüğü ile alakalı bir de içindeki motorla. Sessiz fanlardan al sorun çıkmaz.

Yan kapakta öfürdeçlerden alıyor havayı=)

• doğrudur :) ancak ufak bir araştırmylada bunu doğrulayabilceğin fikrindeyim :) ancak çok fan kullanman fanlar nekadar iyi olursa olsun bi uğultuya sebep olacaktır.gereksiz fan kullanma bence yan kapağa 4 fan fazla sanki
  • ben yandaki fanları da arkaya dönük olduğunu görünce onlarda egzost gibi olmuştu.
  • Strafor değilde , stüdyo larda kullanılan bir malzeme ver üzeri dalga dalga ondan konula bilir... inwin markasının 1 2 kasasında ver içinde o malzemeden.. ayrıca para çok sorun değilse kaliteli çok sesiz fanlar var onlardan alına bilir bence.. çok sesde yapmaz.. tabiki sürekli temizleyip yağlarsanız çok daha rahat olur çıt çıkmaz kasadan.. fan renk i çok sorun değilse noctua nın fanları çok sessiz (Şahsen kendi kasamda kullanıyorum..)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.