Fiyatlar çok iyi. Vatanla aşağı yukarı aynı. Kargo ücreti yok. Ücretsiz montaj ve test. Her şey iyi güzel de nasıl güvenebiliriz bilmiyorum. Kimdir bu adamlar , geçmişleri nedir, yetkinlikleri nedir hiç bir şey bilmiyoruz. Ortada mutlu mutsuz hiç bir müşteri yorumu da yok referans alınabilecek. Güven sorunu olmazsa bu fiyatlar varken kimse vatan computerla filan uğraşmaz. Adamlar vatanla aynı paraya pc'yi montajlayıp göndersin evine oh ne güzel mis.
quote:
Orijinalden alıntı: freqX
Fiyatlar çok iyi. Vatanla aşağı yukarı aynı. Kargo ücreti yok. Ücretsiz montaj ve test. Her şey iyi güzel de nasıl güvenebiliriz bilmiyorum. Kimdir bu adamlar , geçmişleri nedir, yetkinlikleri nedir hiç bir şey bilmiyoruz. Ortada mutlu mutsuz hiç bir müşteri yorumu da yok referans alınabilecek. Güven sorunu olmazsa bu fiyatlar varken kimse vatan computerla filan uğraşmaz. Adamlar vatanla aynı paraya pc'yi montajlayıp göndersin evine oh ne güzel mis.
Alıntıları Göster
valla ben olsam o kadar çok parça alıp birleştirmeye internetten güvenemezdim elimle gider alır orda birleştiririm sorun olursada götürür her türlü işlemi yaptırırım canlı birebir yüzyüze konuşuruz.ben bugüne kadar bütün OEM alışverişlerimi vatandan yaptım hiç başım ağrımadı. en son hdd sorunluydu aynısı üretilmiyormuş aynı değerde istediğim şeyi alabilirdim veya para iadesi isteyebilirdim gittim kasaya istedim anında parayı elime verdiler... internetten alınan sistemlerde o kadar çok şikayet duydum ki + bunu geçtim sonra muhattap bulamıyorsun paranla rezil oluyorsun birşey çıksa kargolara ver birde bilgisayar parçası oldumu bu kargolarda gitti geldi acaba zarar gördü mü görmedi mi birde bunu düşünüyorsun. sonra bilgisayarda sorunun nerde olduğunu anlamak için bir parça göndermek yetmiyor onuda gönder bunuda gönder + güven meselesi var. alanlara hayırlı olsun ama ben asla internetten büyük paralarla büyük parçaları almam.
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
valla ben olsam o kadar çok parça alıp birleştirmeye internetten güvenemezdim elimle gider alır orda birleştiririm sorun olursada götürür her türlü işlemi yaptırırım canlı birebir yüzyüze konuşuruz.ben bugüne kadar bütün OEM alışverişlerimi vatandan yaptım hiç başım ağrımadı. en son hdd sorunluydu aynısı üretilmiyormuş aynı değerde istediğim şeyi alabilirdim veya para iadesi isteyebilirdim gittim kasaya istedim anında parayı elime verdiler... internetten alınan sistemlerde o kadar çok şikayet duydum ki + bunu geçtim sonra muhattap bulamıyorsun paranla rezil oluyorsun birşey çıksa kargolara ver birde bilgisayar parçası oldumu bu kargolarda gitti geldi acaba zarar gördü mü görmedi mi birde bunu düşünüyorsun. sonra bilgisayarda sorunun nerde olduğunu anlamak için bir parça göndermek yetmiyor onuda gönder bunuda gönder + güven meselesi var. alanlara hayırlı olsun ama ben asla internetten büyük paralarla büyük parçaları almam.
pc toplama sihirbazını çok saçma sapan bişi olduğunu söyleyebilirim en başta. alttarafı bir pc toplayacan resemn bulmaca çözüyon.
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
hocam vatan a gidip parçaları orada toplatacağımız zaman para alıyorlarmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Raku
tabikide hayır.
quote:
Orijinalden alıntı: yagmurteam
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Sizler gibi bir forum üyesi olarak yazıyorum, LEON-X arkadaşımızı tanırım, kurdukları siteyide takip ediyorum. Fiyatlar uygun, güven sorunu olmaz. Yeri belli, yurdu belli firmanın. Yeni kurulmuş olması nedeniyle elbette aksaklıklar yaşanabilir. Ama zamanla oturtacaklarını ve inventus gibi bir firma olabileceklerini düşünüyorum, en azından temennim o yönde ve kendilerinin isteğininde bu yönde olduğunu biliyorum. İnşallah hem kendileri hem müşterileri için faydalı olur.
Cok güzel bi başlangıç yapıp piyasada yerlerini alacaklarını düşünüyorum.hazır sistemde çığır açacakları kesin tabi leon-x desteğiyle zamanla guvenirliligini kanitlarlar gerçekten fiyatlar uygun.
quote:
quote:
tabikide hayır.
Peki uygulanan %25 indirim Topkapı mağazasında da geçerli mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: şerlok
quote:
quote:
tabikide hayır.
Bütün Magazalarda Geçerli
quote:
Orijinalden alıntı: xaxex13
quote:
quote:
quote:
tabikide hayır.
Son birşey daha sorayım kredi kartına 12 taksit te geçerli mi mağazalarda?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
tabikide hayır.
Geçerli
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
tabikide hayır.
Geçerli
Alıntıları Göster
Demek LEON-X kurmuş siteyi bende diyorum nedir bu Fanatekno
Ama ben olsam biraz oturmasını beklerim sonra güvenilirse alışveriş yapardım ve internetten alışveriş yapmanızı önermem en iyisi elden
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
Demek LEON-X kurmuş siteyi bende diyorum nedir bu Fanatekno
Ama ben olsam biraz oturmasını beklerim sonra güvenilirse alışveriş yapardım ve internetten alışveriş yapmanızı önermem en iyisi elden
Alıntıları Göster
kargo ücreti yoksa intel 335 240gb ssd alabilirim
site güzel duruyor, kuran arkadaşta forumdan biri
vatan diye tutturanlar, o kadar çok sorun var ki...
destek olmak için alın, sorun olursa kime bağıracağınızı biliyorsunuz
LEON-X
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
kargo ücreti yoksa intel 335 240gb ssd alabilirim
site güzel duruyor, kuran arkadaşta forumdan biri
vatan diye tutturanlar, o kadar çok sorun var ki...
destek olmak için alın, sorun olursa kime bağıracağınızı biliyorsunuz
LEON-X
Alıntıları Göster
demedi deme abi batar bu site teknobiyotik ve dier siteler varken pek iç açıçı görmedim sonunu allah daim etsin güzel etsin ne diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: KaleyDeskop
demedi deme abi batar bu site teknobiyotik ve dier siteler varken pek iç açıçı görmedim sonunu allah daim etsin güzel etsin ne diyelim