Şimdi Ara

Fanatekno Güvenli Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çogu Parça Vatandan Ucuz Oldugu İçin Pek Güvenemedim.

• o site yeni açıldı galiba onun için soruna cevap bulman zor.
  • forum duayenlerınden LEON-X arkadasımızın yenı kurdukları bır sıtedır tereddut yasıyorsanız kendısıyle ırtıbata gecın derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

forum duayenlerınden LEON-X arkadasımızın yenı kurdukları bır sıtedır tereddut yasıyorsanız kendısıyle ırtıbata gecın derım
    Fiyatlar çok iyi. Vatanla aşağı yukarı aynı. Kargo ücreti yok. Ücretsiz montaj ve test. Her şey iyi güzel de nasıl güvenebiliriz
    bilmiyorum. Kimdir bu adamlar , geçmişleri nedir, yetkinlikleri nedir hiç bir şey bilmiyoruz. Ortada mutlu mutsuz hiç bir müşteri yorumu da yok
    referans alınabilecek. Güven sorunu olmazsa bu fiyatlar varken kimse vatan computerla filan uğraşmaz. Adamlar vatanla aynı paraya pc'yi montajlayıp göndersin evine oh ne güzel mis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Fiyatlar çok iyi. Vatanla aşağı yukarı aynı. Kargo ücreti yok. Ücretsiz montaj ve test. Her şey iyi güzel de nasıl güvenebiliriz
    bilmiyorum. Kimdir bu adamlar , geçmişleri nedir, yetkinlikleri nedir hiç bir şey bilmiyoruz. Ortada mutlu mutsuz hiç bir müşteri yorumu da yok
    referans alınabilecek. Güven sorunu olmazsa bu fiyatlar varken kimse vatan computerla filan uğraşmaz. Adamlar vatanla aynı paraya pc'yi montajlayıp göndersin evine oh ne güzel mis.

Alıntıları Göster
    valla ben olsam o kadar çok parça alıp birleştirmeye internetten güvenemezdim elimle gider alır orda birleştiririm sorun olursada götürür her türlü işlemi yaptırırım canlı birebir yüzyüze konuşuruz.ben bugüne kadar bütün OEM alışverişlerimi vatandan yaptım hiç başım ağrımadı. en son hdd sorunluydu aynısı üretilmiyormuş aynı değerde istediğim şeyi alabilirdim veya para iadesi isteyebilirdim gittim kasaya istedim anında parayı elime verdiler... internetten alınan sistemlerde o kadar çok şikayet duydum ki + bunu geçtim sonra muhattap bulamıyorsun paranla rezil oluyorsun birşey çıksa kargolara ver birde bilgisayar parçası oldumu bu kargolarda gitti geldi acaba zarar gördü mü görmedi mi birde bunu düşünüyorsun. sonra bilgisayarda sorunun nerde olduğunu anlamak için bir parça göndermek yetmiyor onuda gönder bunuda gönder + güven meselesi var. alanlara hayırlı olsun ama ben asla internetten büyük paralarla büyük parçaları almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

valla ben olsam o kadar çok parça alıp birleştirmeye internetten güvenemezdim elimle gider alır orda birleştiririm sorun olursada götürür her türlü işlemi yaptırırım canlı birebir yüzyüze konuşuruz.ben bugüne kadar bütün OEM alışverişlerimi vatandan yaptım hiç başım ağrımadı. en son hdd sorunluydu aynısı üretilmiyormuş aynı değerde istediğim şeyi alabilirdim veya para iadesi isteyebilirdim gittim kasaya istedim anında parayı elime verdiler... internetten alınan sistemlerde o kadar çok şikayet duydum ki + bunu geçtim sonra muhattap bulamıyorsun paranla rezil oluyorsun birşey çıksa kargolara ver birde bilgisayar parçası oldumu bu kargolarda gitti geldi acaba zarar gördü mü görmedi mi birde bunu düşünüyorsun. sonra bilgisayarda sorunun nerde olduğunu anlamak için bir parça göndermek yetmiyor onuda gönder bunuda gönder + güven meselesi var. alanlara hayırlı olsun ama ben asla internetten büyük paralarla büyük parçaları almam.

Alıntıları Göster
    Facebook sayfasına yorum yazanlara 5 dolar indirim veriyorlarmış, alışveriş yapacak olanların dikkatine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: IQRI

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    pc toplama sihirbazını çok saçma sapan bişi olduğunu söyleyebilirim en başta. alttarafı bir pc toplayacan resemn bulmaca çözüyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam vatan a gidip parçaları orada toplatacağımız zaman para alıyorlarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Raku

tabikide hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sizler gibi bir forum üyesi olarak yazıyorum, LEON-X arkadaşımızı tanırım, kurdukları siteyide takip ediyorum. Fiyatlar uygun, güven sorunu olmaz. Yeri belli, yurdu belli firmanın. Yeni kurulmuş olması nedeniyle elbette aksaklıklar yaşanabilir. Ama zamanla oturtacaklarını ve inventus gibi bir firma olabileceklerini düşünüyorum, en azından temennim o yönde ve kendilerinin isteğininde bu yönde olduğunu biliyorum. İnşallah hem kendileri hem müşterileri için faydalı olur.

• Cok güzel bi başlangıç yapıp piyasada yerlerini alacaklarını düşünüyorum.hazır sistemde çığır açacakları kesin tabi leon-x desteğiyle
    zamanla guvenirliligini kanitlarlar gerçekten fiyatlar uygun.
  • quote:

quote:

tabikide hayır.

Peki uygulanan %25 indirim Topkapı mağazasında da geçerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şerlok

quote:

quote:

tabikide hayır.

Bütün Magazalarda Geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxex13

quote:

quote:

quote:

tabikide hayır.

Son birşey daha sorayım kredi kartına 12 taksit te geçerli mi mağazalarda?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide hayır.

Geçerli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide hayır.

Geçerli

Alıntıları Göster
    Demek LEON-X kurmuş siteyi bende diyorum nedir bu Fanatekno

Ama ben olsam biraz oturmasını beklerim sonra güvenilirse alışveriş yapardım ve internetten alışveriş yapmanızı önermem en iyisi elden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Demek LEON-X kurmuş siteyi bende diyorum nedir bu Fanatekno

Ama ben olsam biraz oturmasını beklerim sonra güvenilirse alışveriş yapardım ve internetten alışveriş yapmanızı önermem en iyisi elden

Alıntıları Göster
    kargo ücreti yoksa intel 335 240gb ssd alabilirim

site güzel duruyor, kuran arkadaşta forumdan biri

vatan diye tutturanlar, o kadar çok sorun var ki...

destek olmak için alın, sorun olursa kime bağıracağınızı biliyorsunuz

LEON-X

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

kargo ücreti yoksa intel 335 240gb ssd alabilirim

site güzel duruyor, kuran arkadaşta forumdan biri

vatan diye tutturanlar, o kadar çok sorun var ki...

destek olmak için alın, sorun olursa kime bağıracağınızı biliyorsunuz

LEON-X

Alıntıları Göster
    demedi deme abi batar bu site teknobiyotik ve dier siteler varken pek iç açıçı görmedim sonunu allah daim etsin güzel etsin ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

demedi deme abi batar bu site teknobiyotik ve dier siteler varken pek iç açıçı görmedim sonunu allah daim etsin güzel etsin ne diyelim

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?
    Konuya gelince, LEON-X'e güvenebilirsiniz tabiki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipaly

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?
    Konuya gelince, LEON-X'e güvenebilirsiniz tabiki..

Alıntıları Göster
    En iyisi LEON-X hocamıza soralım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.