Şimdi Ara

Fanatekno Güvenli Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence güvenilir LEON-X olduğunu duyunca zaten gerisini okumaya bile gerek duymadım çünkü işin içindeki adamı tanıyorsunuz en azından görmüşlüğünüz var ve bir sorununuz olursa 1e1 ilgileneceğini düşünüyorum
  • firma yetkilisi konu hakkında bir açıklama yaparsa güzel olur :D
  • Iyi reklam oldu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Demek LEON-X kurmuş siteyi bende diyorum nedir bu Fanatekno

Ama ben olsam biraz oturmasını beklerim sonra güvenilirse alışveriş yapardım ve internetten alışveriş yapmanızı önermem en iyisi elden

Ataşehirde Şubesi Var Birşey Almak İstersem Şubesine Giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxex13

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

Demek LEON-X kurmuş siteyi bende diyorum nedir bu Fanatekno

Ama ben olsam biraz oturmasını beklerim sonra güvenilirse alışveriş yapardım ve internetten alışveriş yapmanızı önermem en iyisi elden

Ataşehirde Şubesi Var Birşey Almak İstersem Şubesine Giderim

En iyisi elden öyle yaparsan daha iyi

• Buradan da bir hayırlı olsun diyelim kendisine.

İnventus gibi bir firma olmak kolay değildir, yıllarca süren özenli çalışma ve istikrarın takipçileri olacağından eminim arkadaşların. Ellerinden geleni yapacaklardır müşteriler için. Nihat hocamda zaten uzun süredir donanımla ilgilenen işinde düzenli ve en önemlisi bilgili birisidir. Başarılı olmalarını diliyorum.
  • Öncelikle hayırlı olsun.

Umarım kalite olarak ikinci bir İnventus olurlar. Çünkü buna ihtiyacımız var Türkiye'de. Fakat biraz tutulunca fiyatları da İnventus'a benzemez inşallah.

Başarılar diliyorum.
  • @LEON-X tebrik ederim hocam çok güzel bir firma hazırlamışsınız. vatan(%25indirimli hali) vs bir çok sitedeki fiyatlardan daha uygun fiyat etiketleri var.
  • fiyatlarda pek bir farklılık göremedim
  • vatanla kıyaslarsanız fiyat farkını görürüsünüz, özellikle tabletleri çok kaliteli ürünler uyduruk değil kesinikle, geçen sene almasaydım kesinlikle alırdım. firmayı kuran dediğim gibi arkadaşımın tanıdığı güven konusu aklınızdan çıkarın adam yıllardır bu işin içindeymiş hep başka şirketler için çalışmış şimdi kendi firmasını kurmuş bu bile güven veriyor yoldan geçen adamın yapacağı işler değil bunlar, arkadaşımın anlattıkları içimi çok rahatlattı, sorduğum tüm sorulara anında cevap aldım. tabiki yeni açılan bir firma aksaklıklar yaşanabilir, büyük büyük firmalar bile ne hatalar yapıyor.
  • Merhaba,

Fanatekno.com sitesi ve SPEC ürünleri ile ilgili tüm sorularınızı bu hesaptan yanıtlamaya çalışacağız.

Mart ayına özel tüm ürünlerde ücretsiz kargoyu devreye soktuk. Özellikle sistem konfigürasyonlarında önemli bir meblağ tutan kargo bedeli konusunda bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca dilerseniz satın aldığınız sistem konfigürasyonlarını hafta sonu Ataşehir'deki teknik servisimizde bizimle birlikte toplayabilirsiniz. Özellikle ilk defa kendi PC'sini toplayacak kullanıcıların neyin ne olduğunu öğrenmesi açısından güzel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Ayrıca kendi ithalatımız olan SPEC tabletlerde Allwinner A31 4-çekirdek, 9.71 retina ekran, 2GB/16GB ve 5MP kameralı Q9RET modelimizde 249$+KDV özel fiyat açıkladık, bu modelle ilgili inceleme yapıp forumda ayınlayan DH kullanıcılarına da özel indirim kuponları hediye edeceğiz.

Sitemizle ilgili her türlü görüş, öneri ve sorunuzu özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

• Gerçekten çok hoşuma gitti özellikle fx serisi cpular oldukça uygun ve ürün çeşidi fazla LEON-X yani Nihat Hocam varsa ben güveniyorum foruma yıllarını varmiş binlerce kişiye yardımcı olmuş birisi [bende dahilim yardımcı olmuştu]... Güvenimiz sonsuz yakın zamanda kapılarını çalarız
  • Bence başka sitelere yönel

• Yeni Bir Marka Doğuyor Gibi , Bu Piyasada Doğru ve Düzgün İş Yapan Her Firma Tutuluyor Birde Fiyatlarda Gözle Görülür Şekilde İndirimli Olursa Değme Gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra777

sitenin topragi bol olsun.. Ben alisveris yapsam bile teknobiyotik inventus gibi buyuk devler varken ne kadar tutar tartisilir..

toprağı bol olsun mu

teknobiyotik mi

bu siteye kanım çok ısındı leon-x'i ne tanırım ne bilirim, forumda alt alta mesajlarımız bile bulunmamıştır

inventus iyi güzel ama pahalı

umarım fiyatlar uygun gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 29 Mart 2013; 9:26:58 >

• leon-x oğlum bu adam 2 yıl önce pc mi toplamamda yardimci olan ustadlardan biridir..10 numarada kisiligi vardir alisveris yapilir ordan ^_^

• Toprağın bol olsun ne demek bence çok saçmaladın. sanki söylediğin firmalar bedavadan uzaydan getiriyor ürünleri sana da bedava veriyorlar. fiyatları bir karşılaştır ürünleri de aşağı kalır yanı nedir anlamadım hatta fiyatlar bana daha uygun geldi. ben alışverişimden memnun kaldım. 1 günde ulaştı elime ürün ve ilgi, alakaları da gayet iyidi. alış veriş yapmadan olumlu ve olumsuz yorum yapmak doğru değil, başkalarını kötü yönlendiriyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra777

sitenin topragi bol olsun.. Ben alisveris yapsam bile teknobiyotik inventus gibi buyuk devler varken ne kadar tutar tartisilir..

Teknobiyotik mi
    Güldürmeyin hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya84

Toprağın bol olsun ne demek bence çok saçmaladın. sanki söylediğin firmalar bedavadan uzaydan getiriyor ürünleri sana da bedava veriyorlar. fiyatları bir karşılaştır ürünleri de aşağı kalır yanı nedir anlamadım hatta fiyatlar bana daha uygun geldi. ben alışverişimden memnun kaldım. 1 günde ulaştı elime ürün ve ilgi, alakaları da gayet iyidi. alış veriş yapmadan olumlu ve olumsuz yorum yapmak doğru değil, başkalarını kötü yönlendiriyosun.

fiyatlar uygun evet. ama yeni olduğu için şu sıralar sadece mağazasından alışveriş yapılır şahsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaxex13

http://www.fanatekno.com/

Çogu Parça Vatandan Ucuz Oldugu İçin Pek Güvenemedim.

Güvelinir ama bazı fiyatlarda hata yapmış olabilirler ben ekran kartı alıcakdım 300 lira felan yanlış yazmışlar sonra vazgeçtim. Ama güvenilirmi diye sorarsan evet güvenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowman06 -- 30 Mart 2013; 21:27:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.