Şimdi Ara

Fanımdan ses gliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda ısınma sorunuyla birlikte fanımdan ses geliyor sesi durdurmak icin baya sert bi sekilde oraya vurmam gerekiyor fanın bir yerlere takılma olayı varmıdır ? Laptopu acmaya kalktım acamadım ? Hem fan temizliği yaptırmak istiyorum hemde sorunu gostermek ıstıorumda istanbulda avrupa yakası ogrencıyım ucuza nerede bılgısayar tamiri yaptırabılırım ?

• Açıkcası çok olasılık var. Orada pislik birikmiş olabilir ve ses yapabilir, fanın yuvasına pislik kaçmış ya da zamanla aşınmış olabilir o da ses yapabilir. Açık bakmak en iyi eğer elinde kalmassa laptop. Açmadan önce laptobunun markasını googledan araştırarak disassembly videosu araştır, aynı şekilde yap. Eğer garantisi varsa laptobun ve açarsan, garantisinin yanma ihtimali de var.
  • garantisi bittiyle laptop un içini aç büyük ihtimalle pislıkten dolayı ses yapıyordur fakat laptopu düşürdüysen falan fana arada bişey sıkışıyor sende vurunca ordan bellı bı sürelıgıne kurtuluyor olabılır
  • sorun çok belli bence temizlettir .
  • Daha önce hiç laptop sökümü yapmadıysanız ki anladığım kadarıyla yapmadığınızı anlıyorum cihazın içini açmaya hiç kalkışmayın, fan temizliği yapcam diye kısa devreye veya topcover da vida patlağına neden olabilirsiniz, en temizi işi bilen birisinden yardım almanız.. Zor bi iş değil fazla bir ücret alacaklarını zannetmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.