Şimdi Ara

FANIMI DÖVEREK ÇALIŞTIRIYORUM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3-4 aydır Hp Pavilion g6 notebook pcmin fanı bozuk fan pcyi açarken çalışmıyordu ,açarken ekranda ingilizce soğutma sorunu bilgisayarınız tam çalışmıyor aniden kapanabilir vs. yazıyordu.
    Şimdi gel gelelim ben buna bir çözüm bulmuştum fanın olduğu yere vurunca 2-3 kere düzeliyordu son bir aya kadar böyle rahat rahat takılıyordum son bir ayda kafayı yemeye başladı eskiden vurunca direk çalışmaya başlayan fan ilk bi titremeye başladı değişik sesler çıkıyordu çalışırken yine birkaç gün sonra düzelir gibi oldu ama şu an sanki tam çalışmıyor zorla dönüyor fan oyun oynarken eskiden fpsi 80 e sabitlediğim için rahat rahat oynuyordum şimdi oyun başı 80 le başlıyor oyun sonu 25-30 la bitiyor ikinci bir oyuna giremiyorum çünkü 25-30 fpsle başlıyor 10-15 ile oynuyorum (oynamak denirse)
    şimdi sizce ben bir soğutucu mu almalıyım yoksa bir bilgisayarcıya tamire mi götüreyim içini açmayı denedim beceremedim, elektrik süpürgesi falan tutmuştum bugün birdaha tutucam düzelirse editlerim. Yardımlarınızı bekliyorum

• Fotoğraf paylaşırsanız daha iyi olur. Smkülebilecek bir yerde ise söküp ya temizleyip takarsınız yada yenisini takarsınız. Hiç biri olmaz ise bir servise verip değişim yaptırın. Laptop a daha fazla eziyet etmeyin bence.
  • Sizin demeniz üzerine tekrar açmaya çalıştım ama bütün vidaları sökmeme rağmen fan kısmının kapağını açamadım. Fan fotoğrafta sağ üst kısımda eğer nasıl açıldığını bilen biri bilgilendirirse sevinirim

FANIMI DÖVEREK ÇALIŞTIRIYORUM :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen sökmeden fana ulaşılamıyormuş süpürge yapıp tekrar takıcam olmazsa soğutucu alırım eğer başka bir önerisi olan varsa bekliyorum

• Kardeş, youtube'da kendi laptopun modelini yazıp söküm ve takım yöntemlerini öğrenebilir. Daha sonra fanı temizleyerek ya da yenisini sipariş ederek sorunu çözebilirdin. Burda konu açmana da gerek kalmazdı. Önce iyice bir araştırıp öyle konu açın lütfen.

Örneğin şu videodan faydalanabilirsin:

quote:

Teknik servislere de gereksiz yere para vermeyin. Kendi işinizi kendiniz görmeye bakın.
    3 ayda bir laptopumun fanını temizler, termal macunu da değiştiririm. Hatta ek fan takıp soğumasını sağlamak için fan siparişi bile verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 30 Ekim 2017; 16:29:48 >

• Kesinlikle fanı değiştir o halde kullanma ekran kartı yanması meşhurdur onda çalıştırma ya soğutucu al ya soğutucu al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.