Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otostopçunun Galaksi Rehberi ve devam kitaplarını tavsiye eder misiniz, nasıl bir seri?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Otostopçunun Galaksi Rehberi ve devam kitaplarını tavsiye eder misiniz, nasıl bir seri?

İlk kitabını okudum. Tavsiye ederim akıcı bir kitaptı,yer yer insanı güldürüyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Otostopçunun Galaksi Rehberi ve devam kitaplarını tavsiye eder misiniz, nasıl bir seri?

İlk kitabını okudum. Tavsiye ederim akıcı bir kitaptı,yer yer insanı güldürüyor da.

Teşekkürler.

• Kötü bir alışkanlığa gidiyorum daha alıpta okumadığım kitaplar olduğu halde sürekli yeni fantastik kitaplar sipariş ediyorum gerçi sonunda hepsini okuyorum ama bekleyen sırası baya arttı

Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabını aldım 3 kitaptan oluşan bir seri. İlk kitabın yeni kapağı, konusu, açıkçası çıkan filmin fragmanıda baya etkili oldu diyebilirim. Aranızda okuyan varmı nasıldır ?

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye )

• otostopçunun galaksi rehberi bitti. bugün bioshock a başlıyorum.
    telepati serisini tavsiye eder misiniz? ya da başka kitap. ciltli olanlar tercihim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUERRA -- 11 Ekim 2016; 14:36:23 >
  • Ekle dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Kötü bir alışkanlığa gidiyorum daha alıpta okumadığım kitaplar olduğu halde sürekli yeni fantastik kitaplar sipariş ediyorum gerçi sonunda hepsini okuyorum ama bekleyen sırası baya arttı

Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabını aldım 3 kitaptan oluşan bir seri. İlk kitabın yeni kapağı, konusu, açıkçası çıkan filmin fragmanıda baya etkili oldu diyebilirim. Aranızda okuyan varmı nasıldır ?

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye )

Öneririm, oldukça sürükleyici. Gerçi ben daga 3.kitabını okumadım ama ilk iki kitap güzeldi.

• Ekledim

• Kral katili güncesi 1. günü bitirdim.

Güzel kitap akıcı kitap da benim beklediğim kadar tatmin etmedi beni.

Çok daha büyük beklentilerim vardı bu kitabı okumadan önce.

Kitabın arkasında yazan "Benim adım Kvothe,şunu yaptım bunu yaptımın..." %10'u yoktu kitapta.

Gerçi 2.günü okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu da kitabın başarısını gösteriyor aslında.

İkinci kitabın ilk kitabın üstüne çıkmasını bekliyorum.
  • Frank Schatzing - Limit kitabını okuyan var mı? Yazarın Sürü isimli eserini yaklaşık bir yıl önce okumuştum, kimi yerleri gereksizce uzatsa da bu yerlerin dahi tadı ayrıydı. Bu kitap da benzer seviyedeyse başlamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Kral katili güncesi 1. günü bitirdim.

Güzel kitap akıcı kitap da benim beklediğim kadar tatmin etmedi beni.

Çok daha büyük beklentilerim vardı bu kitabı okumadan önce.

Kitabın arkasında yazan "Benim adım Kvothe,şunu yaptım bunu yaptımın..." %10'u yoktu kitapta.

Gerçi 2.günü okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.Bu da kitabın başarısını gösteriyor aslında.

İkinci kitabın ilk kitabın üstüne çıkmasını bekliyorum.

Kral katili güzel bir seri 2 kitabınıda okudum akıcı, sürükleyici karakterle bütünleşiyorsun sevinip üzülüyorsun ama hani OOoo denicek fantastik öğeler yok ve bazı konular açıkçası havada kalıyor.

• %100 katılıyorum.
  • Kral Katili Güncesi basılmış. (Basılalı zaman olmuş da olabilir.) Dr'dan siparişimi verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İthaki drizzt efsanesi serisinden 4. Ve 5. Kitapları çıkarmış.

İlk 3 ünü ve ejderha mızrağı serisinin ilk üç kitabını 2016 yazında çıkarmıştı. Tebrikler ve süreklilikler dilerim.

• Kral Katili Güncesi 3.gün bekleyenler kervanına ben de katıldım bu akşam.

Bilge Adamın Korkusu,Rüzgarın Adı'nda olduğu gibi yine beklentimi karşılamasa da elimdem bırakamadan bitirdim diyebilirim.

Kitapta yaşadığım en büyük sorun kitabın kalınlığı oldu,bu kadar kalın olmasın kitaplar,olacaksa da en az 2 cilde ayrılsın bence.

Zaten kitabı okuyorsunuz okuyorsunuz bitmiyor bunun üstüne bir de yatarak okuyamıyorsunuz vs.

3.günün daha da kalın olacağını düşünüyorum,umarım 2 cilt olarak basılır.

Heyecanlı merak.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    3. kitap için çıkış tarihi olarak belirsiz süreli bekleyenler arasına hoşgeldin hocam
  • Hoşbulduk.

Teorileri okuyorum şimdi de,baya güzel teoriler var.
  • 2312 okuyan var mı?

forumda ikinci el kitap alışverişi yapılıyor mu?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Kitabı daha okumadım, forumda ikinci el kitap satan üyerler var.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.